Νέα Υλικά: Μεταλλικά υφάσματα για αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές εφαρμογές.

Το μεταλλικό ύφασμα για αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές εφαρμογές ή όπως ονομάζεται το «αρχιτεκτονικό μεταλλικό ύφασμα» είναι ένα δυναμικό υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Στους εξωτερικούς χώρους, το μεταλλικό ύφασμα εφαρμόζεται σε προσόψεις και κάγκελα προσφέροντας στο κτίριο εκτός από μοντέρνα εμφάνιση και έξυπνες λύσεις σκίασης. Τα μεταλλικά υφάσματα μπορούν να ενσωματωθούν άριστα στη δομή του κτιρίου, με διάφορες λύσεις στερέωσης, δημιουργώντας έτσι ένα υψηλής ποιότητας, προστατευτικό κέλυφος.

Στους εσωτερικούς χώρους, το μεταλλικό ύφασμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εσωτερικών χωρισμάτων, ως επένδυση τοίχων και άλλων αρχιτεκτονικών στοιχείων, ακόμη και στην κατασκευή ειδικών επίπλων. Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι τα μεταλλικά πλέγματα είναι εύκαμπτα και έτσι μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε επιφάνεια, ακόμη και καμπύλες μορφές. Τα πλέγματα, μπορούν επίσης να αναρτηθούν από οροφές.

Μεταλλικό πλέγμα, αρχιτεκτονικές εφαρμογές, διακόσμηση,

Τα μεταλλικά υφάσματα για διακοσμητικές και αρχιτεκτονικές λύσεις έχουν χρησιμοποιηθεί σε έργα υψηλής ποιότητας σε όλον τον κόσμο, όπως σε πολυτελή ξενοδοχεία, μουσεία, γραφεία, εστιατόρια, δημόσια και εμπορικά κτίρια. Το αρχιτεκτονικό μεταλλικό ύφασμα αποτελεί ένα σύγχρονο υλικό με μεγάλη ανθεκτικότητα και μικρές απαιτήσεις συντήρησης. Η τοποθέτηση γίνεται είτε οριζόντια είτε κατακόρυφα. Ως προϊόντα κυκλοφορούν στη μορφή του πάνελ ή στη μορφή της κουρτίνας. Επίσης, υπάρχουν διαφορετικές πυκνότητες πλέξης, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε.

Πέρα από το εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα, τα μεταλλικά πλέγματα έχουν και λειτουργικά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, σε κτιριακές κατασκευές που απαιτείται η τοποθέτηση μιας εξωτερικής πρόσοψής και ταυτόχρονα πρέπει να επιτρέπεται ο συνεχής φυσικός αερισμός του χώρου - όπως συμβαίνει για παράδειγμα σε πολυώροφους χώρους στάθμευσης ή σε εξωτερικούς χώρους άθλησης - η χρήση τέτοιων μεταλλικών πλεγμάτων αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

Φωτογραφίες: GKD Metal Fabrics

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved