ΟΜΟΡΦΙΑ - decobook.gr

ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι πλαστικές επεμβάσεις αναμφίβολα έχουν αρκετά μεγάλη ζήτηση στο ευρύ κοινό. Αυτό το γεγονός έχει ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι  άνθρωποι που ενδιαφέρονται να προβούν σε βελτιώσεις της εξωτερικής τους εμφάνισης να αναρωτιούνται σοβαρά σε σχέση με το κόστος και τις τιμές των πλαστικών χειρουργών.
Σε πολύ λίγο καιρό έρχεται φθινόπωρο όπου ο καιρός είναι μεταξύ κρύου και ζέστης, οπότε όλες προβληματιζόμαστε για το ποια είναι τα σωστά γυναικεία παπούτσια που πρέπει να επιλέξουμε; Κλειστά ή ανοιχτά παπούτσια; Το ένα σε ζεσταίνει, με το άλλο κρυώνεις. Σου βρήκαμε τη λύση και ακούει στο όνομα mules.
Διαχρονικά τα ρολόγια αποτελούν μία αναγκαιότητα όχι μόνο για τη χρηστική αξία τους, αλλά και ως σύμβολο του προσωπικού στυλ και status, ένα κόσμημα, το μοναδικό που είναι ταυτόχρονα και πρακτικό. Αποτελούν ίσως το μοναδικό αξεσουάρ που χρησιμοποιείται καθημερινά.
Το καλοκαίρι είναι για πολλούς ανθρώπους η ωραιότερη εποχή του χρόνου και η περίοδος που πάνε διακοπές. Στις διακοπές οι άνθρωποι βρίσκουν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγες ημέρες από την καθημερινότητα και από το άγχος της δουλειάς, αποφασίζουν να χαλαρώσουν, να επισκεφτούν όμορφα μέρη, να δοκιμάσουν νέες γεύσεις, να συσφίξουν τις σχέσεις με αγαπημένους ανθρώπους, να διασκεδάσουν…
Η ιδέα του κοσμήματος, του αντικειμένου που κοσμεί, στολίζει δηλ. το σώμα συγκίνησε τον άνθρωπο από τους αρχαιότατους χρόνους. Αν ανατρέξουμε στην ιστορία και τους διάφορους πολιτισμούς θα διαπιστώσουμε ότι οι άνθρωποι έδιναν ιδιαίτερη σημασία στα κοσμήματα, τα οποία φορούσαν άνδρες και γυναίκες αδιακρίτως για διάφορους λόγους πέρα από την αισθητική, π.χ ως ένδειξη της κοινωνικής θέσης, ως…
Τίποτε δεν είναι περισσότερο γοητευτικό από ένα ρολόι χειρός! Δεν φοριέται αποκλειστικά για να δείχνει την ώρα, αλλά και ως σύμβολο προσωπικού στυλ, ως ενθύμιο κάποιου γεγονότος, ως σημαντικό δώρο από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Τα ρολόγια χειρός θα βρίσκονται πάντοτε στην κορυφή των επιλογών.
Ο Χειμώνας σε λίγο καιρό θα έχει μπει για τα καλά και αυτό από μόνο του μας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα μας χουχουλιάρικα ρούχα. Αγαπημένο υπόδημα, φυσικά δεν είναι άλλο από τις μπότες! 
Είναι γεγονός ότι στις καλοκαιρινές μας διακοπές δεν χρειάζεται να πάρουμε μαζί μας πολλά πράγματα, παρά μόνο τα βασικά και φυσικά καλή παρέα και το χαμόγελό μας. Το μαγιό μας και τα αντιηλιακά μας προφανώς ανήκουν σε εκείνα τα βασικά που πρέπει να πάρουμε μαζί μας! 
Καλοκαίρι = Ήλιος = Γυαλιά ηλίου! Ένα από τα must αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι αναμφισβήτητα τα γυαλιά ηλίου, τα οποία έχουν γίνει πολυάριθμα σε καταστήματα οπτικών και πλέον σε online καταστήματα που τα προσφέρουν σε χαμηλότερες τιμές!
Είναι γεγονός ότι η ανδρική μόδα είναι εξαιρετικά περιορισμένη όσον αφορά στους χρωματικούς συνδυασμούς και στα σχέδια και προκειμένου να μην πέσουν σε στυλιστικά παραπτώματα, οι περισσότεροι άνδρες επιλέγουν τις πιο κλασικές επιλογές όπως η μονοχρωμία.
Το καλοκαίρι μαζί με τα outfits αλλάζει άρδην και το μακιγιάζ! Κραγιόν που λιώνουν, κρέμες που προκαλούν δυσφορία και γενικότερα ένα βαρυφορτωμένο μακιγιάζ δεν χωράει στις θερμές μέρες.
Οι γόβες είναι τα γυναικεία παπούτσια που έχουν συνδυαστεί με την κομψότητα και την σεξουαλικότητα όπως κανένα άλλο. Το μόνο που πρέπει να έχετε κατοχυρωμένο είναι το σωστό περπάτημα και οι κατάλληλες αγορές από συγκεκριμένα καταστήματα που εγγυώνται για την ποιότητά τους.
Σελίδα 1 από 2

Ιδεές & Λύσεις

Χώρος & Αρχιτεκτονική

Decosoup.com
Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved