Μεσοθεραπεία – το πιο δυνατό αντιγηραντικό κοκτέιλ για το πρόσωπό σας

Η αισθητική δερματολογία τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να προσφέρει αυτό που θέλει κάθε γυναίκα για την πιο επίφοβη περιοχή που δηλώνει τα συναισθήματά της, το sexappeal της και την ηλικία της….δηλαδή το πρόσωπό της!

Μία από τις εφευρέσεις της είναι η μεσοθεραπεία, η οποία αποκαλείται από πολλούς το «ελιξίριο της νεότητας», αφού εκτελεί εν ψυχρώ τις ρυτίδες, τις κόκκινες και λευκές λεπτές γραμμές του προσώπου σας και επαναφέρει την σφριγηλότητα και την λάμψη που είχε χαθεί από το βλέμμα σας και την επιδερμίδα σας.

Η θεραπεία μπορεί να εμφανίστηκε από το 1958 περίπου, αλλά μέχρι τώρα έχει περάσει από πολλές παραλλαγές, δίνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Ποιες ενδείξεις είναι ικανές, ώστε να σας ωθήσουν προς τον δρόμο της ενέσιμης μεσοθεραπείας;

  1. Ένα ανεπανόρθωτα αφυδατωμένο πρόσωπο. Σε αυτήν την περίπτωση σημαίνει ότι η επιδερμίδα αρχίζει και χάνει το απαραίτητο κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ που διατηρεί τους ιστούς της.
  2. Χαλάρωση και απώλεια σφριγηλότητας. Επίσης δύο παράγοντες που καταφθάνουν σε διαφορετική ηλικία για την κάθε γυναίκα.
  3. Παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Η ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να επηρεάσει τους ιστούς του δέρματος και να επιφέρει πρόωρη γήρανση.

 

Ποιο το θαυματουργό κοκτέιλ ουσιών που δρουν στα προβληματικά μέρη του προσώπου;

Μερικά από τα συστατικά που πραγματοποιούν ριζική αλλαγή όταν ενώνονται σε ένα μείγμα είναι το υαλουρονικό οξύ, τα συμπλέγματα βιταμινών και ιχνοστοιχείων που «ξυπνούν» την επιδερμίδα, κάποιοι λιπολυτικοί παράγοντες και συστατικά (απαραίτητα για το πηγούνι), φυτικά εκχυλίσματα και ομοιοπαθητικά φάρμακα για καλύτερη και ταχύτερη αποκατάσταση.

Όταν θα απολαμβάνετε το αποτέλεσμα:

  • Οι λειτουργίες των κυττάρων του προσώπου σας βελτιώνονται και αναπλάθουν την επιδερμίδα μέρα με την μέρα
  • Ενδυναμώνονται οι βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας
  • Εξαφανίζεται η χαλάρωση και η ταλαιπωρημένη όψη
  • «Γεμίζουν» οι ρυτίδες

Και τα αποτελέσματα; Σε δύο μήνες όμορφες και λαμπερές όσο ποτέ!

 

Ευχαριστούμε πολύ το Κέντρο Αισθητικής Πλαστικής και Δερματολογίας, Laser Touch για τις πολύτιμες πληροφορίες του. 

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved