Γόβες και άνεση – Ο καλύτερος οδηγός για τα πιο στιλάτα βήματα

ψηλοτάκουνα παπούτσια, δωδακάποντες γόβες

Οι γόβες είναι τα γυναικεία παπούτσια που έχουν συνδυαστεί με την κομψότητα και την σεξουαλικότητα όπως κανένα άλλο. Το μόνο που πρέπει να έχετε κατοχυρωμένο είναι το σωστό περπάτημα και οι κατάλληλες αγορές από συγκεκριμένα καταστήματα που εγγυώνται για την ποιότητά τους.

Οι γόβες δεν είναι ένα καθημερινό παπούτσι που θα φορέσετε για να πάτε για ψώνια, για καφέ, για εκδρομή. Επιλέγονται περισσότερο σε συγκεκριμένες περιστάσεις, οι οποίες δεν επιτρέπουν λάθη στο περπάτημα, ούτε «στραβοπατήματα» μπροστά στα πλήθη που πολύ πιθανόν σας παρακολουθούν.

ψηλοτάκουνες γόβες, γόβες

Κάντε κλικ και διαβάστε τα χαρακτηριστικά της εντυπωσιακής αυτής γόβας!

Αν θέλετε και εσείς λοιπόν να φέρετε κοντά την άνεση με τις αγαπημένες σας δωδεκάποντες γόβες, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε βήμα-βήμα τα παρακάτω:

  • Μην αγοράζετε γόβες από καταστήματα που η ποιότητά τους είναι αμφίβολη. Τα τακούνια συνήθως σπάνε και η φθορά είναι αναμενόμενη από τους πρώτους μήνες.

Κατά την αγορά σας

  • Δοκιμάστε την γόβα για να διαπιστώσετε αν εφαρμόζει σωστά στα μπροστινά σας δάχτυλα. Αυτά παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο και στο περπάτημα και στο πόσο γρήγορα θα αρχίσει ο πόνος της ορθοστασίας.
  • Αν είστε «αρχάριες» στο στιλέτο, ξεκινήστε με την αγορά παπουτσιών που οι πόντοι δεν ξεπερνούν τους 9 για να συνηθίσετε τα… ύψη!

Τα πρώτα σας βήματα

Ένα stylish look απαιτεί όχι μόνο τα ρούχα και τα παπούτσια αλλά και την κίνηση-περπάτημα της γυναίκας, φορώντας τα. Όσο και αν δεν είναι κάτι που διδάσκεται ή μπορεί να ειπωθεί εύκολα με λόγια, η κάθε γυναίκα το έχει εκ φύσεως. Για αυτό λίγο practice μπροστά στον καθρέφτη θα σας τελειοποιήσει για την βραδινή σας έξοδο.

Να θυμάστε ότι

  • Το σώμα σας ακολουθεί τα πόδια σας για αυτό τα βήματα σας πρέπει να είναι σταθερά, πατώντας όλο το μπροστινό πέλμα με βήματα –όσο γίνεται- το ένα μπροστά από το άλλο.
  • Η επιλογή ενός ποιοτικού υλικού, μπορεί να μειώσει κατά πολύ τα συνηθισμένα προβλήματα.

Το Helloheaven σας παρουσιάζει μία μεγάλη ποικιλία από γόβες που υπόσχονται άνεση και λάμψη. Δείτε εδώ ένα ζευγάρι που αγοράσαμε πρόσφατα & ξετρελαθήκαμε μαζί του!

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved