Αξεσουάρ Χεριού για τον Σύγχρονο Άνδρα που Θέλει να Ξεχωρίζει

Τα ανδρικά αξεσουάρ έχουν επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια για να αποδείξουν ότι η κομψότητα και το στυλ δεν περιορίζονται από το φύλο. Μπορεί στις μέρες μας όλο και περισσότεροι άνδρες να εντάσσουν ξεχωριστά κοσμήματα και αξεσουάρ στις εμφανίσεις τους, η αλήθεια είναι όμως πως δεν αποτελεί επίτευγμα της σύγχρονης μόδας αυτή η επιλογή.

 Εδώ και χιλιάδες χρόνια, από την αρχή σχεδόν του ανθρώπινου γένους, η χρήση ανδρικών κοσμημάτων και αξεσουάρ ήταν ευρέως διαδεδομένη και αντανακλούσε το κύρος και την κοινωνική θέση του κατόχου τους ενώ παράλληλα το κάθε ένα ήταν εμβαπτισμένο με τον δικό του προσωπικό συμβολισμό. 

Στην αρχαία Αίγυπτο, άνδρες και γυναίκες φορούσαν χρυσά και ασημένια κοσμήματα καθώς πίστευαν πως έτσι θα κερδίσουν την εύνοια των θεών. Οι αρχαίοι Έλληνες πολεμιστές φορούσαν κοσμήματα στις μάχες ως ένα μέσο πνευματικής προστασίας. Οι Βρετανοί αυτοκράτορες είναι επίσης εξίσου γνωστοί για την ένταξη έντονων κοσμημάτων στις εμφανίσεις τους, όπως οι βαριές αλυσίδες χρυσού. Οι πειρατές και οι ναύτες φορούσαν κοσμήματα ως ένα είδος ασφάλειας ζωής, καθώς σε ένα πιθανό ναυάγιο τα κοσμήματα στο σώμα ενός ναύτη θα χρησίμευαν ως πληρωμή για τη ταφή του. 

Ακόμα και σε πιο σύγχρονες εποχές όμως, η χρήση ανδρικών κοσμημάτων και αξεσουάρ κατείχε ξεχωριστή θέση στις εμφανίσεις διαφόρων κοινωνικών ομάδων. Από τα παιδιά των λουλουδιών με τα έντονα φανταχτερά κοσμήματα έως τους λάτρεις της rock και metal μουσικής με τα μυσταγωγικά δαχτυλίδια και κολιέ, τα ανδρικά κοσμήματα πάντα βρίσκουν έναν ξεχωριστό τρόπο να παραμένουν επίκαιρα και δημοφιλή.

Ξεχωριστή θέση στην γκάμα των επιλογών που υπάρχουν στις μέρες μας, κατέχουν τα ανδρικά αξεσουάρ και κοσμήματα που κοσμούν το χέρι ενός άνδρα. Δαχτυλίδια, βραχιόλια, ρολόγια και μανικετόκουμπα αποτελούν μερικά από τα πλέον διαχρονικά και κομψά αξεσουάρ που επιλέγουν όσοι άντρες θέλουν να ξεχωρίσουν με την εμφάνιση τους, ανεξαρτήτως ηλικίας, κοινωνικής θέσης και στυλ.

Και είναι ευρέως γνωστό πως ακόμα και ο πλέον απλός και minimalσυνδυασμός ρούχων μπορεί να απογειωθεί με τη χρήση των σωστών αξεσουάρ - υπάρχουν αυτές οι κλασικές και διαχρονικές επιλογές που κάθε δυναμικός και κομψός άνδρας μπορεί να εντάξει στη συλλογή του.

Ανδρικά Δαχτυλίδια

Τα ανδρικά δαχτυλίδια κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στις επιλογές των ανδρών, καθώς δεν αποτελούν απλά ένα κόσμημα αλλά είναι μια αυτόματη δήλωση της προσωπικότητας και της κοινωνικής θέσης του κατόχου τους. 

Όντας σύμβολα κύρους και εξουσίας ανά τους αιώνες, τα ανδρικά δαχτυλίδια εντάχθηκαν στις επιταγές της σύγχρονης εποχής και διατηρώντας ενίοτε το συμβολικό χαρακτήρα τους, μπόρεσαν να προσαρμοστούν σε διαφορετικά στυλ και πεποιθήσεις. 

Διακριτικά, πληθωρικά ή εκκεντρικά, αποτελούν μια επιλογή που όσοι άνδρες ενδιαφέρονται για μια προσεγμένη και ιδιαίτερη εμφάνιση, σίγουρα επιδιώκουν να τα εντάξουν στη συλλογή τους. 

daxtylidi asimi 925 sku35483 1 5859 700x700

daxtylidi asimi 925 me mayro onyxa sku35482 1 6568 700x700

 
 Ανδρικά Βραχιόλια

Ένα κόσμημα τόσο μοντέρνο που σχεδόν κάθε άνδρας διαθέτει και επιλέγει, το ανδρικό βραχιόλι είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί καθημερινά και να προσαρμοστεί εξαιρετικά σε κάθε περίσταση και στυλ.

Μπορούν να κατασκευαστούν από μια πληθώρα διαφορετικών υλικών όπως δέρμα, χρυσό ασήμι και ατσάλι, να φορεθούν μόνα τους η συνδυαστικά και να διατηρήσουν ένα λιτό ή άκρως εντυπωσιακό χαρακτήρα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του κατόχου τους. 

xeiropeda xrysos k14 sku15675 1 935 700x700

braxioli visetti me mayro derma sku26646 1 6369 700x700

Ανδρικά Ρολόγια

Ίσως το δημοφιλέστερο ανδρικό αξεσουάρ, το ανδρικό ρολόι παραμένει διαχρονικό και κλασικό μέσα στα χρόνια και στις αναρίθμητες αλλαγές της μόδας. 

Ανανεώνοντας διαρκώς την αισθητική καιλειτουργικότητα τους, απευθύνονται σε κάθε τύπο άνδρα που θέλει ένα αξεσουάρ το οποίο θα μπορεί να εντάξει τόσο στις αθλητικές του δραστηριότητες όσο και στις καθημερινές, ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις του.

Από τα κλασικά μηχανικά ρολόγια έως τα σύγχρονα smartwatches, υπάρχει μια τεράστια γκάμα επιλογών που μπορεί να ικανοποιήσει την αισθητική και την ανάγκη του κάθε αγοραστή.

hamilton broadway automatic chronograph black leather strap sku44536 1 6450 700x700

 

seiko astron gps solar titanium case silver stainless steel bracelet sku49798 1 5689 700x700

Μανικετόκουμπα

Ακόμα και το πιο απλό πουκάμισο μπορεί να αναβαθμιστεί και να απογειωθεί στιλιστικά με ένα υπέροχο ζευγάρι μανικετόκουμπα

Κομψά και διαχρονικά, διατηρούν επάξια μια προνομιακή θέση στις επιλογές όσων ανδρών προσέχουν κάθε λεπτομέρεια στις εμφανίσεις τους και θέλουν να ξεχωρίζουν. Διατίθενται σε μια γκάμα χρωμάτων, υφών, μετάλλων και στολισμών με μοναδική προϋπόθεση κατά τη χρήση τους να ταιριάζουν χρωματικά με την επιλογή των ρούχων.

 maniketokoympa apo anoxeidwto atsali sku31208 1 6971 700x700

maniketokoympa asimi 925 xrysos k14 sku43752 1 9097 700x700

Στο ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ, μπορείτε να ανανεώσετε μοναδικά το στυλ σας και να αναβαθμίσετε τις εμφανίσεις σας, μέσα από μια πλούσια συλλογή ανδρικών κοσμημάτων και αξεσουάρ!

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved