Ανδρικά μαγιό για καλοκαιρινές εξορμήσεις με στυλ

μαγιό, ανδρικά μαγιό

Ήδη η θερμοκρασία έχει ανέβει επικίνδυνα και οι mini καύσωνες κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλές περιοχές της χώρας. Η θάλασσα καλεί τους περισσότερους στις ακτές της για extreme sports, βουτιές και καλοκαιρινές εμπειρίες. Απαραίτητη προϋπόθεση για όλα αυτά; Το μαγιό σας!

Δείτε τις must προτάσεις από ανδρικά μαγιό, τα οποία αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις και να καθηλώσουν τα βλέμματα πάνω σας. Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σωματότυπου και στυλ.

1. Board shorts: Μπορεί να θυμίζουν το κλασικό κοντό σορτσάκι, το οποίο είναι άνετο, κομψό και τονίζει τα γυμνασμένα πόδια. Ενδείκνυται ιδιαιτέρως για δραστηριότητες εκτός και εντός νερού. Δείτε δύο χαρακτηριστικά δείγματα:

 

κλασσικό ανδρικό μαγιό

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ανδρικό μαγιό

2. Οι βερμούδες που φτάνουν ως το γόνατο, αποτελούν την πρώτη επιλογή των surfer και αυτών που ασχολούνται γενικότερα με τα κύματα.

Αφού αποφασίσετε ποιο στυλ σας ταιριάζει, το επόμενο βήμα είναι να διαλέξετε το χρώμα που θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας. Αν είστε μαυρισμένοι, επιλέξτε neon χρώματα τα οποία αναδεικνύουν την σταρένια επιδερμίδα σας και σας προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας.

3. Τα slip μαγιό αποτελούν μία επιλογή, η οποία βρίσκει πολλούς θαυμαστές και λάτρεις. Αν βρίσκονται στην στιλιστική σας κουλτούρα επιλέξτε τα!

4. Ο πολιτισμός και η παράδοση του Ειρηνικού ωκεανού, είναι επίσης ένα μοτίβο, το οποίο φέρνει πολλά από τα floral prints και τις ιδιαίτερες αποχρώσεις, οι οποίες αποτελούν ένα από τα must have της σεζόν.

Το μαγιό είναι ένα από τα σημαντικότερα και πιο απαραίτητα αξεσουάρ του καλοκαιριού, αφού οι περισσότεροι στις διακοπές τους, κυκλοφορούν στα σοκάκια των νησιών φορώντας μόνο αυτό και τις σαγιονάρες τους.

Εμείς πρόσφατα αγοράσαμε αυτό το μαγιό και η αλήθεια είναι ότι μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, σε δελεαστικές τιμές τα μαγιό που θα σας αναδείξουν στην παραλία, χωρίς να μείνετε μόνο σε ένα!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα 3GUYS είναι στην διάθεσή σας!

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved