Αγοράστε γυαλιά ηλίου step by step

γυαλιά ηλίου

Καλοκαίρι = Ήλιος = Γυαλιά ηλίου! Ένα από τα must αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι αναμφισβήτητα τα γυαλιά ηλίου, τα οποία έχουν γίνει πολυάριθμα σε καταστήματα οπτικών και πλέον σε online καταστήματα που τα προσφέρουν σε χαμηλότερες τιμές!

Ποια πρέπει να είναι όμως τα κριτήριά σας για να επιλέγετε τα γυαλιά ηλίου;

  • Προστασία

Η υπερβολική έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα στα μάτια σας που μπορεί να μοιάζουν αθώα στην αρχή αλλά με τον καιρό να προκαλέσουν σοβαρότερα προβλήματα. Η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε γυαλιά ηλίου με φίλτρο προστασίας που να ξεπερνάει το 90% για τις UVB και τις UVA ακτινοβολίες. Δείτε εδώ ένα ζευγάρι που καλύπτει τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις! 

  • Διαπερατότητα

Το πόσο ανοιχτόχρωμος ή σκουρόχρωμος είναι ο φακός, δεν έχει συνάφεια με την διαπερατότητα όπως λανθασμένα νομίζουν πολλοί, αλλά με το πόσο καθαρά μπορεί ο καθένας να βλέπει σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες που καλύπτουν όχι μόνο όλες τις ώρες του 24ώρου αλλά και τις συνθήκες του καιρού (ήλιος, συννεφιά, μεγάλα υψόμετρα με ομίχλη).

γυαλιά ηλίου

  • Σωστό χρώμα στον φακό

Εδώ δεν επιλέγουμε με βάση το γούστο αλλά με βάση την χρήση που κάνουμε στα γυαλιά. Το χρώμα του φακού σχετίζεται άμεσα με την αντίθεση των αντικειμένων και την διαφορετική οπτική των χρωμάτων στον χώρο. Για παράδειγμα αν οδηγείτε κάθε μέρα είναι σημαντικό να επιλέξετε γκρι αποχρώσεις στα γυαλιά ηλίου για να μπορείτε να ξεχωρίζετε την αντίθεση των χρωμάτων από τους φωτεινούς σηματοδότες. Από την άλλη οι κίτρινοι φακοί είναι ιδανικοί για τους κυνηγούς, αφού ενισχύουν την δυνατότητα της αντίθεσης. Τέτοιους φακούς έχουν τα γυαλιά ηλίου Carrera

  • Σχήμα σκελετού με βάση το πρόσωπο

Συνήθως ο σκελετός ταιριάζει σε αντίθετο σχήμα προσώπου από αυτό που βρίσκεται αυτός. Έτσι, ένα οβάλ πρόσωπο μπορεί να καλυφθεί πλήρως με έναν τετράγωνο σκελετό κ.ο.κ. 

Δείτε φακούς, σχήματα και σκελετούς σε όλα τα χρώματα και τα σχέδια μέσα από το online κατάστημα gialiailiou.gr

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved