Χριστουγεννιάτικα δεντράκια τοίχου από σύρμα

Μπορεί η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση να είναι λιτή και απλή; Φυσικά και μπορεί. Δοκιμάστε την παρακάτω κατασκευή και στολίστε το χώρο σας με μικρά, κομψά χριστουγεννιάτικα δέντρα φτιαγμένα από απλό σύρμα.

Υλικά και εργαλεία.

 • Σύρμα (γαλβανισμένο, διαμέτρου περίπου 1 χιλιοστού).
 • Πένσα.
 • Πετονιά.
 • Κολλητική ταινία.

Οδηγίες:

1: Κόψτε μερικά κομμάτια σύρματος με την πένσα. Τα κομμάτια να έχουν μήκος από 40 έως 60 εκατοστά. 

Christmas Tree

2: Με το χέρι λυγίστε το σύρμα στη μέση και στη συνέχεια προσπαθήστε να του δώσετε το σχήμα του έλατου. Δε χρειάζεται το σχήμα να είναι απόλυτα συμμετρικό.

Christmas Tree

3: Περάστε μια πετονιά (ή ένα κομμάτι σπάγκο) από την κορυφή του συρμάτινου δέντρου. Κρεμάστε τα έλατα στον τοίχο με κόκκινη κολλητική ταινία. Μπορείτε ακόμη να κρεμάσετε τα μεταλλικά δεντράκια από την κουρτίνα σας.

Christmas Tree

Σχετικά Άρθρα

 • Πράσινα υλικά για μια βιώσιμη αρχιτεκτονική Πράσινα υλικά για μια βιώσιμη αρχιτεκτονική

  Τα υλικά αποτελούν ένα από τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούν οι αρχιτέκτονες, οι διακοσμητές και οι σχεδιαστές προκειμένου να δώσουν στο κτισμένο περιβάλλον τη μορφή, το σχήμα, το στιλ και την προσωπικότητα που οραματίζονται. Μερικά υλικά, χρησιμοποιούνται τόσο ως επενδύσεις όσο και ως φέροντα δομικά υλικά, όπως για παράδειγμα το ξύλο, ο χάλυβας, το σκυρόδεμα και τα κεραμικά τούβλα. Οι φέρουσες επιφάνειες, συχνά καλύπτονται με άλλα υλικά για λόγους προστασίας αλλά και αισθητικής, όπως με σοβά, χρώμα, πλακάκια, μοκέτες, βερνίκια, κτλ. Ωστόσο, πολλοί διακοσμητές αποφασίζουν να αφήσουν αυτά τα υλικά ανεπίχριστα. Άλλα υλικά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για επενδύσεις ή για διακοσμητικούς λόγους, όπως είναι τα πλακάκια και οι ταπετσαρίες.

 • Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με κόκκινες μπάλες Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με κόκκινες μπάλες

  Ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, αποκλειστικά με κόκκινες μπάλες.

  Μπάλες μέσα σε πιατέλα

  Γεμίστε μια πιατέλα με κόκκινες μπάλες και τοποθετήστε την πάνω στην τραπεζαρία, στο τραπεζάκι του καθιστικού ή πάνω σε ένα χαμηλό έπιπλο. Οι μπάλες θα μοιάζουν με κατακκόκινα φρούτα. Στη σύνθεση της φωτογραφίας, χρησιμοποιήθηκαν μπάλες μέτριου μεγέθους καθώς και μικρότερες μπάλες που "δέθηκαν" μεταξύ τους ώστε να μοιάζουν με ένα τσαμπί σταφύλι.

 • Κρεμάστρα τοίχου από κλαδί δέντρου Κρεμάστρα τοίχου από κλαδί δέντρου

  Κατασκευάστε μια κρεμάστρα για τον τοίχο, από ένα κλαδί δέντρου.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved