Βιομηχανικά αυτοεπιπεδούμενα ρητινούχα δάπεδα

ΤΟΙΧΟΙ,ΔΑΠΕΔΑ,ΟΡΟΦΕΣ

LG House - Interior modern living room

Τα βιομηχανικά δάπεδα αποτελούν την κατάλληλη λύση για ενιαίους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων.

 

Με τον όρο βιομηχανικά δάπεδα χαρακτηρίζονται διαφορετικά υλικά και τεχνικές επίστρωσης δαπέδων με σκοπό τη βελτίωση των μηχανικών χαρακτηριστικών της επιφανείας τους.

Η χρήση τους ξεκίνησε από βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους, λόγω των υψηλών απαιτήσεων των δαπέδων τους σε αντοχή σε μηχανική καταπόνηση, σε διάφορες χημικές προσβολές και συχνή χρήση χημικών καθαριστικών.

Στη συνέχεια η χρήση τους επεκτάθηκε σε εσωτερικούς χώρους με διάφορες χρήσεις, όπως γραφεία, σχολεία, καταστήματα, εστιατόρια, μουσεία, με πιο πρόσφατη την εφαρμογή τους στις κατοικίες.

Κριτήρια εφαρμογή τους

Εκτός από την αντοχή τους σε διάφορες καταπονήσεις, κριτήρια για την εφαρμογή τους αποτελούν το αισθητικό αποτέλεσμα, η άνεση στην κυκλοφορία, η ηχοαπορροφητικότητα.

The Residence modern kitchen

Κατηγορίες

Διαμορφώθηκαν τα διακοσμητικά, αρχιτεκτονικά βιομηχανικά ρητινούχαδάπεδα με αναρίθμητες δυνατότητες στις ακόλουθες κατηγορίες

Εποξεικά δύο συστατικών, πολυουρεθανικά δύο συστατικών, ακρυλικά τσιμεντοειδή.

The Residence modern dining room

Πλεονεκτήματα

Τα ρητινούχα δάπεδα είναι μονολιθικά, λεία δάπεδα και συνδυάζουν ένα ευρύ φάσμα διακοσμητικών εφαρμογών και ποικιλία χρωμάτων με τη μεγάλη αντοχή.

Προσφέρουν ελευθερία στους σχεδιαστές να διαμορφώσουν την όψη τους, έχουν μικρό βάρος (δεν επιβαρύνουν με πρόσθετα φορτία την κατασκευή), έχουν μικρό πάχος (κατάλληλα για ανακαινίσεις), είναι αντιολισθηρά, δεν έχουν αρμούς.

Η εφαρμογή τους γίνεται εύκολα και γρήγορα (είναι έτοιμα για χρήση ακόμη και μετά τρείς ώρες από την εφαρμογή), απαιτούν μικρή συντήρηση, επισκευάζονται εύκολα.

kitchen contemporary kitchen

Τοποθετούνται σε οποιοδήποτε υπόστρωμα.

Εφαρμόζονται σε υγιές υπόστρωμα με σπάτουλα, ειδικό ρολό ή πιστόλι airless σε διαδοχικές στρώσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστών.

Σχόλια  

 
0 # Μαίρη 22-10-2014 16:23
Πωπω είναι πολύ ωραία! Μετά την πατητή τσιμεντοκονία αμέσως καλύτερη επιλογή είναι τα βιομηχανικα δαπεδα
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # Ανδρομάχη 10-08-2016 11:02
Πω πω! Υπέροχο!!! Ότι πρέπει για την ανακαίνιση που θέλω να κάνω στο σπίτι μου! Έχεις εύκολα και γρήγορα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Το θέμα είναι πόσο είναι το κόστος...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+