ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Πράσινα υλικά για μια βιώσιμη αρχιτεκτονική

ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Τα υλικά αποτελούν ένα από τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούν οι αρχιτέκτονες, οι διακοσμητές και οι σχεδιαστές προκειμένου να δώσουν στο κτισμένο περιβάλλον τη μορφή, το σχήμα, το στιλ και την προσωπικότητα που οραματίζονται. Μερικά υλικά, χρησιμοποιούνται τόσο ως επενδύσεις όσο και ως φέροντα δομικά υλικά, όπως για παράδειγμα το ξύλο, ο χάλυβας, το σκυρόδεμα και τα κεραμικά τούβλα. Οι φέρουσες επιφάνειες, συχνά καλύπτονται με άλλα υλικά για λόγους προστασίας αλλά και αισθητικής, όπως με σοβά, χρώμα, πλακάκια, μοκέτες, βερνίκια, κτλ. Ωστόσο, πολλοί διακοσμητές αποφασίζουν να αφήσουν αυτά τα υλικά ανεπίχριστα. Άλλα υλικά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για επενδύσεις ή για διακοσμητικούς λόγους, όπως είναι τα πλακάκια και οι ταπετσαρίες.

Leaf 1 web.jpg
By Jon Sullivan - PdPhoto, Public Domain, Link

 

Φτιάξτε χριστουγεννιάτικους αχινούς από χαρτί

ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

DIY christmas ornaments17, χριστουγεννιάτικο στολίδι DIY

Φέτος στολίστε το δένδρο σας ή το χώρο σας με τα δικά σας χριστουγεννιάτικα στολίδια! Απολαύστε τη χαρά της δημιουργία και της μοναδικότητας των στολιδιών σας. Επιλέξτε να φτιάξετε χριστουγεννιάτικους αχινούς (πολωνέζικα αστέρια) από χαρτί περιτυλίγματος ή κάποιο λαμπερό διακοσμητικό χαρτί.

   

Δημιουργικότητα με ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι και με πολλή φαντασία!

ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Θέλετε να αλλάξετε την διακόσμηση του σπιτιού σας, αλλά δεν μπορείτε να υπερβείτε το budget σας; Τα μόνα που χρειάζονται είναι φαντασία, δημιουργικότητα και τα ηλεκτρικά εργαλεία σας …

Αλλάξτε τον τρόπο που παίρνετε το πρωινό σας!

Το vintage είναι άποψη. Υιοθετείστε το στην καθημερινότητά σας και αλλάξτε την προς το καλύτερο. Μπορεί να μην διαθέτουμε αρκετά χρήματα για να αγοράσουμε καινούργια vintage αντικείμενα, αλλά διαθέτουμε όρεξη και φαντασία για να τα δημιουργήσουμε!

Μια παλιά βαλίτσα που είχατε ξεχάσει στην αποθήκη ή την ντουλάπα σας για πολύ καιρό, αποτελεί ακριβώς το vintage αντικείμενο που χρειαζόμαστε για να το μετατρέψουμε σε έναν εκκεντρικό δίσκο σερβιρίσματος που θα σας κάνει να αναζητάτε με όρεξη το πρωινό σας. 

βαλίτσες

   

Χριστουγεννιάτικα δεντράκια τοίχου από σύρμα

ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Μπορεί η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση να είναι λιτή και απλή; Φυσικά και μπορεί. Δοκιμάστε την παρακάτω κατασκευή και στολίστε το χώρο σας με μικρά, κομψά χριστουγεννιάτικα δέντρα φτιαγμένα από απλό σύρμα. 

Χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιάξτο μόνος σου, μεταλλικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, χριστουγεννιάτικο δέντρο τοίχου,

   

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με κόκκινες μπάλες

ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, αποκλειστικά με κόκκινες μπάλες.

  • Μπάλες μέσα σε πιατέλα 

Γεμίστε μια πιατέλα με κόκκινες μπάλες και τοποθετήστε την πάνω στην τραπεζαρία, στο τραπεζάκι του καθιστικού ή πάνω σε ένα χαμηλό έπιπλο. Οι μπάλες θα μοιάζουν με κατακκόκινα φρούτα. Στη σύνθεση της φωτογραφίας, χρησιμοποιήθηκαν μπάλες μέτριου μεγέθους καθώς και μικρότερες μπάλες που "δέθηκαν" μεταξύ τους ώστε να μοιάζουν με ένα τσαμπί σταφύλι. 

χριστουγεννιατικη διακοσμηση τραπεζιου, διακοσμηση για το τραπεζι, ιδέες διακόσμησης για τα χριστούγεννα

   

Δίπλωμα πετσέτας φαγητού - Διαγώνιες τσέπες

ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

art de la table, πετσέτες φαγητού πως διπλώνονται, πετσέτες φαγητού ιδέες, πως διπλώνω τις πετσέτες φαγητού, χαρτοπετσέτες διακόσμηση, χαρτοπετσέτες origami

Μετατρέψτε την πετσέτα φαγητού σε μια κομψή θήκη με διαγώνιες τσέπες. Μέσα στη θήκη μπορείτε να τοποθετήσετε μαχαιροπίρουνα, αποξηραμένα λουλούδια και κλαδιά ή την κάρτα με το όνομα του καλεσμένου. 

   

Σελίδα 1 από 7

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τελευταίες απαντήσεις

Τι χαλί και ριχτάρια να συνδυάσω σε μαύρο σαλόνι;
Πώς να τοποθετήσω τα είδη υγιεινής στο μπάνιο μου;
Πώς να διαμορφώσω ένα πολύ μικρό μπάνιο για να είναι λειτουργικό;
“Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρώμα κουρτίνα και πακέτο ρόμαν να βάλω σε ενιαίο χώρο (40τμ.) σαλοκουζίνας. Η κουζίνα είναι σε καφέ δρυς, το πλακάκι δαπέδου μπεζ και οι καναπέδες 2 θέσιος και 3 θέσιος σε αλέκιαστο μπεζ. Τραπεζαρία και μπουφές δεν υπάρχουν ακόμα, επίσης χρώμα τοίχου δεν επέλεξα Θέλω να φωτίσω το...
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+