ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Μεταμορφώστε το σπίτι σας σε ελκυστικό κατάλυμα μέσω Airbnb

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

anakainisi palaio faliro, ανακαίνιση σπιτιού

Ανακαίνιση κατοικίας στο Παλαιό Φάληρο από την κατασκευαστική εταιρία του Ιωάννη Φούσκα

Αν διαθέτετε επιπλέον δωμάτιο στο σπίτι σας ή ένα δεύτερο διαμέρισμα κενό αξιοποιήστε το. Μπορείτε να αποκτήσετε έξτρα εισόδημα, ειδικά στην περίοδο της κρίσης που διανύουμε, καταχωρώντας το στις ψηφιακές πλατφόρμες διαμοιρασμού, π.χ.  Airbnb. Θα πρέπει να προηγηθεί ανακαίνιση σπιτιού, ώστε να ανανεωθούν όλοι οι χώροι του, στη συνέχεια να επιπλωθεί και να διακοσμηθεί κατάλληλα για να γίνει δημοφιλές μεταξύ των επισκεπτών του.

 

Ψηφιδωτά δάπεδα: εντυπωσιακά και διαχρονικά

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

 

IMG 0037 e1364757455261, πωλούνται κεραμικά πλακάκια

www.lynneknowlton.com/wp-content/uploads/2013/03/IMG_0037-e1364757455261.jpg 

Η τέχνη του ψηφιδωτού έχει παρουσιάσει αριστουργήματα σε παγκόσμιο επίπεδο από την αρχαιότητα έως σήμερα. Πρόκειται για μία δύσκολη τέχνη που επιστρατεύει τη φαντασία και την υπομονή του καλλιτέχνη. Ουσιαστικά πρόκειται για την τέχνη της διακόσμησης επιφανειών με σχέδια που διαμορφώνονται από ψηφίδες τοποθετημένες η μία δίπλα στην άλλη και κολλημένες σε διαμορφωμένο υπόστρωμα. Οι αρμοί μεταξύ των ψηφίδων γεμίζονται με κατάλληλο υλικό και ολοκληρώνεται ένα περίτεχνα διακοσμημένο στοιχείο.

   

Επανάχρηση κτιρίων και αξιοποίηση τους ως ξενοδοχειακά καταλύματα

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

Meeting room at Mama Shelter hotel in Lyon, France
 
Τα νέα κριτήρια κατάταξης των ξενοδοχειακών καταλυμάτων επιτρέπουν ελεύθερη διαμόρφωση φιλόξενων, βιώσιμων και αισθητικά άρτιων χώρων που γίνονται ευχάριστα αποδεκτοί από το τουριστικό κοινό σε αντίθεση με το παλαιότερο πλαίσιο με τους πολλαπλούς περιορισμούς που οδηγούσαν σε ομοιομορφία των κτιρίων των ξενοδοχείων και των εσωτερικών τους χώρων. Με τις νέες αυτές προδιαγραφές μία ανακαίνιση ξενοδοχείου θα αυξήσει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης και θα κατατάξει το ξενοδοχείο  σε υψηλή θέση στις προτιμήσεις του κοινού.
   

Τα οφέλη από το βάψιμο του σπιτιού

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

 house painting, βάψιμο σπιτιού

Βρισκόμαστε στην καταλληλότερη εποχή για το βάψιμο του σπιτιού. Ο καιρός είναι αρκετά ζεστός για ανοιχτές πόρτες και παράθυρα, ώστε να στεγνώσει γρήγορα η βαφή και να φύγει η οσμή. Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα της μετακίνησης των επίπλων σε βεράντες και μπαλκόνια για ευκολότερο βάψιμο.

   

Πέργκολες – Διακοσμητικός χαρακτήρας και λειτουργικότητα στον κήπο

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

πέργκολες κήπου

Όταν ο καιρός το επιτρέπει – και στην χώρα αυτό γίνεται τις περισσότερες μέρες τον χρόνο- η απόλαυση της χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο είναι ασύγκριτης αξίας. Φέτος διαμορφώστε τον κήπο σας με τον καλύτερο τρόπο, τοποθετώντας μία μοντέρνα λύση σκίασης που σας επιτρέπει να κάθεστε υπό σκιά όλες τις ώρες της ημέρας.

   

Ανακαίνιση μπάνιου: Μια ευκαιρία ανανέωσης του χώρου

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

Η ανακαίνιση του μπάνιου μπορεί να είναι ιδιαίτερα εύκολη και να περιλαμβάνει επιλεγμένες προσθήκες ή στοχευμένες αλλαγές που σκοπό έχουν την ανανέωση της διακόσμησης του χώρου. Τέτοιες απλές ανακαινίσεις, περιορίζονται συνήθως στην αντικατάσταση του εξοπλισμού (πχ. βρύσες, κρεμάστρες κτλ.) και σε αλλαγές διακοσμητικών στοιχείων. Ωστόσο, η ολική ανακαίνιση του μπάνιου αποτελεί μια σύνθετη και χρονοβόρα διαδικασία καθώς μπορεί να περιλαμβάνει αποξηλώσεις επενδύσεων (πχ. των πλακιδίων του δαπέδου και των τοίχων), αποξηλώσεις των ειδών υγιεινής, επανασχεδιασμό των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων ή ακόμη και καθαιρέσεις τοίχων.

Μπάνιο, μπανιέρα, πίνακας στο μπάνιο,

 

Η ολική ανακαίνιση μπάνιου προκαλεί άγχος στους περισσότερους ιδιοκτήτες, ιδιαίτερα όσον αφορά στο κόστος της ανακαίνισης, στην αναστάτωση που θα προκληθεί από τις εργασίες, στο χρόνο που θα χρειαστεί να ολοκληρωθεί και στην οργάνωση των τεχνιτών και των συνεργείων. Πριν ωστόσο, αποφασίσετε να επισκεφτείτε κάποια κατασκευαστική εταιρεία που θα αναλάβει τη μελέτη αλλά και την διεκπεραίωση της ανακαίνισης καλό είναι να σκεφτείτε τα παρακάτω ζητήματα.

   

Σελίδα 1 από 31

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τελευταίες απαντήσεις

Τι χαλί και ριχτάρια να συνδυάσω σε μαύρο σαλόνι;
Πώς να τοποθετήσω τα είδη υγιεινής στο μπάνιο μου;
Πώς να διαμορφώσω ένα πολύ μικρό μπάνιο για να είναι λειτουργικό;
“Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρώμα κουρτίνα και πακέτο ρόμαν να βάλω σε ενιαίο χώρο (40τμ.) σαλοκουζίνας. Η κουζίνα είναι σε καφέ δρυς, το πλακάκι δαπέδου μπεζ και οι καναπέδες 2 θέσιος και 3 θέσιος σε αλέκιαστο μπεζ. Τραπεζαρία και μπουφές δεν υπάρχουν ακόμα, επίσης χρώμα τοίχου δεν επέλεξα Θέλω να φωτίσω το...
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+