Τα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας είναι βεγγε. Τί χρώμα να βάψω τον τοίχο πάνω από το προσκεφάλι;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ερώτηση αναγνώστριας:

"Τα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας μου είναι βεγγε. Τί χρώμα να βάψω τον τοίχο πάνω από το προσκεφάλι;"

Η απάντησή μας:

Η ερώτησή σας είναι πολύ γενική και θα χρειαζόμασταν περισσότερες λεπτομέρειες προκειμένου να σας κατευθύνουμε σωστότερα. 

Ωστόσο, μπορούμε να σας αναφέρουμε δύο τρόπους, με τους οποίους μπορείτε να τονίσετε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι χρησιμοποιώντας απλά το εφέ της αντίθεσης μεταξύ των χρωμάτων.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα της αρεσκείας σας για τους τοίχους του δωματίου (για παράδειγμα το γαλάζιο) και να βάψετε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι 2-3 τόνους σκουρότερο. Συνεπώς θα δημιουργήσετε μια αντίθεση μεταξύ σκούρου και φωτεινού χρώματος. 

 

μπλε δωμάτιο

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα για τους τοίχους του δωματίου (για παράδειγμα το γαλάζιο) και να βάψετε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι με ένα συμπληρωματικό χρώμα (για παράδειγμα το κοραλλί). 

κοραλλιού χρώμα δωμάτιο

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

top-verfo-Top συμβουλές από την Verfo για την κρεβατοκάμαρά σας
2012-11-02-16-02-11Στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός μου, εγκατέστησα κλιματιστικό, αλλά δυστυχώς είναι ορατός ο σωλήνας μήκους 50 εκ. από το κλιματιστικό προς τον εξωτερικό τοίχο. Κάτω από το σωλήνα υπάρχει κομοδίνο. Η μπαλκονόπορτα του δωματίου βρίσκεται σε απόσταση 1,50 μέτρων από τη γωνία των τοίχων. Πως μπορώ να...
2011-11-03-16-04-30Το δωμάτιο μου έχει μια εσοχή με παράθυρο. Πως μπορώ να την αξιοποιήσω?
Διαφήμιση

Τελευταίες απαντήσεις

Τι χαλί και ριχτάρια να συνδυάσω σε μαύρο σαλόνι;
Πώς να τοποθετήσω τα είδη υγιεινής στο μπάνιο μου;
Πώς να διαμορφώσω ένα πολύ μικρό μπάνιο για να είναι λειτουργικό;
“Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρώμα κουρτίνα και πακέτο ρόμαν να βάλω σε ενιαίο χώρο (40τμ.) σαλοκουζίνας. Η κουζίνα είναι σε καφέ δρυς, το πλακάκι δαπέδου μπεζ και οι καναπέδες 2 θέσιος και 3 θέσιος σε αλέκιαστο μπεζ. Τραπεζαρία και μπουφές δεν υπάρχουν ακόμα, επίσης χρώμα τοίχου δεν επέλεξα Θέλω να φωτίσω το...
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+