Hairu: το διαφορετικό κομμωτήριο από την Chrystalline Artchitect

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Hairu hair treatment από την Chrystalline ArtchitectΗ ιδέα
"Δημιουργώντας έναν χώρο καταφυγής, όπου μπορεί κανείς να χαλαρώσει με την διαφορετικότητα στην ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος, η ιδιαιτερότητα του φυσικού υλικού είναι βαθιά εδραιωμένη σε αυτό το έργο"

 

Πληροφορίες και φωτό από: http://www.chrystallineartchitect.com/

 


Περιγραφή του έργου

Σκίτσο της ιδέας για το χώρο περιποίησηςΜε εμβατικό σχεδιασμό και κατασκευασμένο μέσα από πολύ καθαρή και απλή λεπτομέρεια, κινείται σε επιλογές φυσικών υλικών και χρωμάτων, φέρνει τον πελάτη σε μια διαφορετική εμπειρία χαλάρωσης. Μπορεί να μοιάζει με κομμωτήριο, αλλά το Ηairu είναι η φροντίδα για την υγεία των μαλλιών, όπως θεραπεία για την απώλεια των μαλλιών, spa μαλλιών και μασάζ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σκίτσο για το χώρο της εισόδου

Σκίτσο της κάτοψης του χώρου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι δύο αντικριστοί τοίχοι  από ακατέργαστη μπαλινέζικη πέτρα, ανδεσίτη λίθο

Το εντυπωσιακό στοιχείο του χώρου είναι οι δύο αντικριστοί τοίχοι από ακατέργαστη μπαλινέζικη πέτρα, η οποία υπάρχει επίσης στην πόρτα που οδηγεί στο χώρο λουσίματος.

 

 

 

 

 

 

Ο καθρέπτης σε σχήμα κορδέλας ορατός από παντούΟ καθρέπτης σε σχήμα κορδέλας και στους δύο τοίχους είναι ορατός από το σύνολο του χώρου, με τον πελάτη να έχει ιδιωτική θέα, χωρίς όμως οπτική επαφή με τα μάτια του θεραπευτή.

 

 

 

 

 

 

Το μαλακό υλικό, η ημιδιάφανη κουρτίνα, λειτουργεί σαν διαχωριστικό που μπορεί να μετακινηθεί για την επαφή του πελάτη με τους διπλανούς του. Και το σκληρό υλικό, το βαμβάκι, λειτουργεί σαν μόνιμο διαχωριστικό από τον κύριο διάδρομο.

Το μαλακό υλικό, η ημιδιάφανη κουρτίνα και το σκληρό υλικό, το βαμβάκι, τα διαχωριστικάΗ είσοδος στο χώρο λουσίματος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο χώρος τηε εισόδουΟ χώρος τηε εισόδου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα σχέδια του έργου

Η κάτοψη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τομή Α-Α

 

 

Τομή Β-Β

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τομή C-C

 

 

 

 

 

Τομή D-D

 

 

 

 

 

Τομή Ε-Ε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η reception

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συντελεστές του έργου
Εταιρεία: Chrystalline Artchitect
Διευθυντής: κ. Christophorus Jauhari
Ομάδα σχεδιασμού: Febrian Α. Wijaya, Nelly Candra
Σχεδιασμός φωτισμού: Chrystalline Artchitect
Εμβαδόν: 70 τ.μ.Τοποθεσία: Τζακάρτα, Ινδονησία
Κατασκευαστής: Dwitunggal mandirijaya, pt.
Φωτογράφος: Sebastian William
Υλικά: Τοίχοι: ανδεσίτης λίθος, καθρέφτης σε σχήμα κορδέλας
Δάπεδα: παρκέτα, πλακάκια από γρανίτη
Οροφή: εμφανής οροφή βαμμένη μαύρη με ξύλινες διαδοκίδες

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

-mr-chou-chrystalline-artchitectΤο κομψό διαμέρισμα του Mr. Chou από την Chrystalline Artchitect
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+