Original Copies exhibition - Έκθεση αρχιτεκτονικής

Μια έκθεση από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΤΑΜ) και το Δυναμό, φιλοξενεί έργα των φοιτητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του ΤΑΜ «Συμβιώσεις» από το εργαστήριο που επιμελήθηκαν οι αρχιτέκτονες Κατερίνα Κοτζιά και Κορίνα Φιλοξενίδου (k&karchitects) την άνοιξη του 2013.

Η αντιγραφή στην αρχιτεκτονική, όχι ως μηχανιστικός τρόπος αναπαραγωγής δελεαστικών μορφών ή στιλιστικών προτύπων, αλλά ως ερευνητική και συνθετική διαδικασία, είναι ο άξονας γύρω από τον οποίο διαμορφώθηκε το εργαστήριο σχεδιασμού. Μέσα από τη διερεύνηση των μηχανισμών της αντιγραφής και τον προσδιορισμό των ορίων της, αναζητούνται νέοι τρόποι προσέγγισης του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής σκέψης.

original copies

Συμμετέχουν με έργα τους οι φοιτητές: Ελένη Δανεσή, Στέφανος Ζήρας, Αναΐτ Καραογλανιάν, Ελίνα Λέτσιου, Μιχάλης Μαλαπάνης, Αφροδίτη Μαραγκού, Σάρρα Μάτσα, Βιολέτα Μπαμπατζιά, Θάνος Μπιμπίσης, Σπυριδούλα Νότου, Λουΐζα Παπαδημητρίου-Δούκα, Φάνης Ρούσσος, Γιάννης Σαλεσιώτης, Νατάσα Φερεντίνου, Δήμητρα Χατζηανδρέου

original copies01

more photos: http://original--copies.tumblr.com/dynamo

Blog: http://original--copies.tumblr.com/


info

Από την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου 2014
τόπος: ΔΥΝΑΜΟ project-space (Τύπου 5, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 522 672)
Ώρες λειτουργίας: Τρ.-Πα.: 17:00-21:00, Σα.: 12:00-16:00.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved