Διευθυντικό γραφείο IKON

ΕΠΙΠΛΑ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Διευθυντικό γραφείο απο τη SATO και τον Ανδρέα ΒαρώτσοΔιευθυντικό γραφείο IKON απο την εταιρεία SATO και τον Ανδρέα Βαρώτσο

 

 

 

 

 

 

Η σειρά επίπλων IKON, φέρει την υπογραφή του βιομηχανικού σχεδιαστή Ανδρέα Βαρώτσου και συνδυάζει αρκετά διαφορετικά υλικά: όπως το φυσικό ξύλο, τη μελαμίνη, το κρύσταλλο και το αλουμίνιο. Το καμπύλο προφίλ αλουμινίου αποτελεί ένα απο τα δυναμικότερα στοιχεία της σειράς και τοποθετήθηκε τόσο στα πλαϊνά των γραφείων, όσο και στις μετώπες των βιβλιοθηκών, των ερμαρίων και των συρταροθηκών.

Η σειρά περιλαμβάνει όλα τα είδη των επίπλων που χρειάζεται ένας σύγχρονος χώρος εργασίας, όπως γραφεία, προεκτάσεις, συρταροθήκες, τροχήλατα πλευρικά ερμάρια, τράπεζες συμβουλίου, ερμάρια και βιβλιοθήκες με δυνατότητες πολλών συνδυασμών.

Διευθυντικό γραφειο
Η εταιρεία Sato, φημίζεται για τον εργονομικό της σχεδιασμό. Ως εκ τούτου ο σχεδιασμός του διευθυντικού γραφείου, έγινε με γνώμονα την υψηλή αισθητική, την ποιότητα και τη λειτουργικότητα.

sato_varotsos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βιβλιοθήκη και ερμάρια

Οι βιβλιοθήκες κλειστές ή ανοιχτές και με φύλλα απο κρύσταλλο, συμπληρώνονται από τροχήλατα πλευρικά ή κλασικά ερμάρια. Η δυνατότητα σύνθεσης βιβλιοθηκών και ερμαρίων παρέχει ευέλικτους συνδυασμούς σε υλικά και διαστάσεις. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των τροχήλατων συρταροθηκών είναι το προφίλ αλουμινίου με την επενδεδυμένη μολυβοθήκη.

sato, varotsos, βαρωτσος, ανδρεας βαρωτσος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τράπεζα συμβουλίου

Οι δυνατότητες του σύγχρονου διευθυντικού γραφείου επεκτείνονται και στην απαραίτητη χρήση της τράπεζας συμβουλίου Ιkon, σε μία ενδιαφέρουσα σύνθεση όπου το φυσικό ξύλο συνδυάζεται με το κρύσταλλο αμμοβολής.

Sato, επιπλα sato, Γραφειο sato

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σειρά IKON

σχεδιασμός: Ανδρέας Βαρώτσος

εταιρεία παραγωγής: Sato

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+