Μονά παιδικά κρεβάτια με λιτό σχεδιασμό

ΕΠΙΠΛΑ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Στην αγορά επίπλων υπάρχουν κρεβάτια σε διάφορα σχέδια, χρώματα και στυλ. Πολλά από αυτά έχουν εντυπωσιακά σχέδια, όπως για παράδειγμα τα θεματικά κρεβάτια ή τα κρεβάτια τύπου Loft. Στα παιδιά αρέσουν πολύ τα χρώματα και ενθουσιάζονται με σχέδια που είναι μεν εντυπωσιακά, ωστόσο δεν είναι πάντοτε πρακτικά, ασφαλή και ανθεκτικά. Άλλωστε τα κρεβάτια με έντονη και εντυπωσιακή διακόσμηση έχουν μεγαλύτερο κόστος κατασκευής και πολλές φορές ο κατασκευαστής προκειμένου να μειώσει το κόστος, κάνει εκπτώσεις όσον αφορά στην ποιότητα κατασκευής. 

Είναι αλήθεια ότι πολλοί διακοσμητές προτείνουν για το παιδικό δωμάτιο, κρεβάτια σε απλές και λιτές γραμμές, με ουδέτερο και unisex ύφος. Τα πλεονεκτήματα ενός μίνιμαλ κρεβατιού για το παιδικό δωμάτιο είναι κατά βάση δύο:

- Ένα κρεβάτι με απλό σχέδιο ταιριάζει σε πολλές ηλικίες και σε διαφορετικά στυλ διακόσμησης. Άλλωστε, το παιδί καθώς μεγαλώνει αλλάζει τις προτιμήσεις του. Έτσι ένα μίνιμαλ κρεβάτι είναι πιθανό να καλύψει τις ανάγκες από την παιδική ηλικία, μέχρι την εφηβική ή την νεανική ηλικία. 

- Τα κρεβάτια με απλό σχέδιο είναι συνήθως πολυλειτουργικά. Για ένα μικρό παιδί, το κρεβάτι δεν αποτελεί απλά ένα μέρος για να κοιμηθεί, αλλά ένα μέρος για να διαβάσει, να παίξει, να συζητήσει με τους φίλους του. Ως εκ τούτου, το σχέδιο του κρεβατιού πρέπει να ενθαρρύνει το παιδί να χρησιμοποίει το έπιπλο ως κρεβάτι, ως καναπέ ή ακόμα και ως τραμπολίνο. 

Επιλογή μονών κρεβατιών με λιτό σχεδιασμό 

  • Κρεβάτι Domus από τη ΝεοσετΕξαιρετικά απλός και έντονα γεωμετρικός σχεδιασμός. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του επίπλου είναι τα τρία κάθετα επίπεδα που αποτελούν τα πόδια του κρεβατιού. Ανάμεσα στα πόδια μπορούν να τοποθετηθούν συρτάρια. Διαστάσεις κρεβατιού: 100cm X 204cm.

μονό κρεβάτι νεοσετ, κρεβάτι νεοσετ, παιδικό κρεβάτι νεοσετ

  • Κρεβάτι Frame από τη modeco. Το σχέδιο του είναι ταυτόχρονα λιτό και εντυπωσιακό. Διατίθεται σε πολλά νεανικά χρώματα που αποπνέουν φρεσκάδα και μοντέρνο σχεδιασμό. Διαστάσεις κρεβατιού: 98Χ198cm. 

παιδικό κρεβάτι modeco, κρεβάτι modeco

 

  • Κρεβάτι από τη σειρά Π36 της LaroΤο κρεβάτι είναι σε φυσική απόχρωση δρυς συνδυασμένη με χρωματιστά λακαριστά στοιχεία. Ξεχωρίζει για τις απέρριτες και δυναμικες γραμμές του. 

παιδικό κρεβάτι,

 

  • Κρεβάτι Fjellse απο την ΙΚΕΑ. Πρόκειται στην ουσία για έναν σκελετό, κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο πεύκης. Διαστάσεις κρεβατιού: 130Χ200cm.  

κρεβάτι ικεα, μονό κρεβάτι ικεα

  •  Κρεβάτι Splash από την entos. Λιτός σχεδιασμός με στρογγυλεμένες επιφάνειες που αποτρέπουν ενδεχόμενο τραυματισμό του παιδιού. Διαστάσεις κρεβατιού 101Χ207cm

κρεβάτι entos, κρεβάτι εντος, παιδικό κρεβάτι εντος

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2014-08-02-12-40-29Το φοιτητικό κρεβάτι δεν αποτελεί κάποιο ξεχωριστό είδος επίπλου με συγκεκριμένες διαστάσεις αλλά αποτελεί μια γενική περιγραφή ενός κρεβατιού που ταιριάζει στον τρόπο ζωής του φοιτητή. Ο φοιτητής αν και είναι ενήλικας, στις περισσότερες των περιπτώσεων αποτελεί προστατευόμενο μέλος μιας οικογένειάς και...
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+