Πατητή τσιμεντοκονία και κεραμοσκεπές... η μόδα των Μεσογειακών κτιρίων!

ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

πατητή τσιμεντοκονία

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι μια τεχνοτροπία η οποία αποτελεί συμφέρουσα πρόταση για την ανακαίνιση ή την κατασκευή ενός χώρου καθώς προσφέρει αισθητικό αποτέλεσμα ενώ είναι και πρακτική σαν μέθοδος.

Όπως επισημαίνεται από τους επαγγελματίες τεχνικούς της Buildtek, η τεχνική της πατητής τσιμεντοκονίας, εφαρμόζεται τόσο σε δάπεδα όσο και στην τοιχοποιία αλλά και σε άλλα σταθερά διακοσμητικά και λειτουργικά στοιχεία στον χώρο σας.

Ουσιαστικά έχει να κάνει με την επικάλυψη της εκάστοτε επιφάνειας με πολύ λεπτά στρώματα τσιμεντοκονίας που δεν ξεπερνούν τα τέσσερα χιλιοστά.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της πατητής τσιμεντοκονίας

  • Αποτελεί ευπροσάρμοστη τεχνοτροπία, διότι μπορεί να επιτελεσθεί σε ξύλινες επιφάνειες, μαρμάρινες, αλλά και σε μωσαϊκά.
  • Εφαρμόζεται άνετα
  • για την αναμόρφωση δαπέδων χωρίς να χρειαστεί επεξεργασία ή αφαίρεση υλικού στο δάπεδο που θα πραγματοποιηθεί η επίστρωση του υλικού.
  • Έχει πρακτικό χαρακτήρα, για τους εσωτερικούς χώρους, καθώς η επιφάνεια που δημιουργεί είναι τόσο λεία που το καθάρισμα και η απολύμανση του είναι ταχεία και εύκολη υπόθεση.
  • Δεν χρειάζεται να συντηρηθεί.
  • Διαθέτει αντοχή στον χρόνο.

Αναφορικά με τις κεραμοσκεπές, το κεραμίδι είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα υλικά στην κατασκευή της σκεπής ενός σπιτιού, καθώς όχι μόνο επιτελεί τον λειτουργικό του χαρακτήρα που είναι να προφυλάσσει το σπίτι, αλλά ταυτόχρονα συμβάλλει σε ένα εξαιρετικά αισθητικό αποτέλεσμα.

κεραμοσκεπές σε ξύλινη βάση

Επισημαίνεται ότι οι κεραμοσκεπές πρέπει να τοποθετούνται σε επικλινή θέση, πάνω σε ξύλινες βάσεις, ενώ ο λόγος που επιλέγεται το κεραμίδι ως υλικό για την στέγαση είναι:

  • Η αντοχή που έχει στην φθορά του χρόνου.
  • Η ανθεκτικότητα σε ακραίες θερμοκρασίες και καιρικά φαινόμενα.
  • Η πυρίμαχη σύνθεσή του.

Στην εταιρεία Buildtek, συνεργαζόμαστε με μόνιμο έμπειρο προσωπικό αλλά και αξιόπιστους επαγγελματίες του χώρου που έχουν αποδείξει τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητά τους αλλά και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας, buildtek.gr, 24 ώρες το 24 ωρο!

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2017-03-19-11-09-36Η πατητή τσιμεντοκονία έχει εξελιχθεί σε ένα ιδιαίτερα πλεονεκτικό προϊόν που εφαρμόζεται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε επιφάνειες που δέχονται σημαντικές καταπονήσεις, όπως σε διαδρόμους, καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες κτλ, αλλά και σε χώρους σύγχρονης αισθητικής όπως κατοικίες και...
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+