Σχεδίασε την κουζίνα σου

ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Σχεδίασε την κουζίνα μόνος σου


Με το δωρεάν πρόγραμμα "σχεδιαστής κουζίνας" από την ΙΚΕΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 Η εφαρμογή είναι Online, δηλαδή δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια σύνθετη εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Παρόλα αυτά, την πρώτη φορά χρειαζεται να γίνει αυτόματα μια μικρή εγκατάσταση. 

Για να σχεδιάσετε online: Σχεδιαστής κουζίνας ΙΚΕΑ


Πως θα σχεδιάσετε την κουζίνα σας

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να σχεδιάσετε τους τοίχους και να τοποθετήσετε τις πόρτες και τα παράθυρα. Στην συνέχεια μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε ράφια, συρτάρια, επιτοίχια ράφια, συσκευές, κλπ.

Το επόμενο βήμα είναι να προσθέσετε την τραπεζαρία, τα καθίσματα και διάφορα αξεσουάρ του χώρου.

Καλό είναι, πρίν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης αλλά και να κάνετε εγγραφή, ώστε να μπορέσετε να αποθηκεύσετε το σχέδιο σας (είτε όταν το ολοκληρώσετε είτε για να το συνεχίσετε αργότερα).

 

Η άποψή μας

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και είναι κατάλληλο για τον ερασιτέχνη, που θέλει να διαμορφώσει μόνος του, την κουζίνα του. Παρόλα αυτά, δεν κάνει για επαγγελματική χρήση.

Επίσης η εφαρμογή είναι λίγο "αργή" ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα zoom (τουλάχιστον εμείς δεν την βρήκαμε) παρα μόνο η δυνατότητα για  μεγέθυνση της εικόνας.

Θετικό είναι ότι η βιβλιοθήκη των επίπλων είναι ευρύτατη και επιπλεόν τα έπιπλα αναγράφονται με τις διαστάσεις του.

σχεδιαστης κουζινας, προγραμμα σχεδιασης κουζινας

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες: εδω

 


Περισσότερες χειροτεχνίες για παιδιά

Banne craftsboom01

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

mixstylekitchenΤα έπιπλα του σπίτιού μου είναι κλασικά. Η κουζίνα φαίνεται από το σαλόνι.Μπορώ να διαλέξω μια λίγο πιο μοντέρνα κουζίνα ή πρέπει να κατευθυνθώ αποκλειστικά στις παραδοσιακού...
2013-02-25-14-50-11Σερβίτσια, κούπες, σουπλά, κανάτια σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από Έλληνες δημιουργούς.
2013-05-18-19-11-26Πως να καλύψω ένα δοκάρι, που υπάρχει στην κουζίνα, πάνω από το πάσο σε ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα. Η κουζίνα δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα, όμως έχει βγει το σχέδιο. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες κάπου στη μέση, μπροστά από το δοκάρι υπάρχουν οι παροχές για το νεροχύτη, ο οποίος θα κρύβεται από...
2011-10-19-17-27-56Υπάρχουν διάφορα υλικά τα οποία βρίσκουν εφαρμογή στην κατασκευή πάγκων και το κάθε υλικό έχει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά του.
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+