Σχεδίασε το μόνος σου-Sweet Home 3D

ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

δωρεάν cad, free cad, δωρεάν σχεδιαστικό πρόγραμμα

Το Sweet Home 3D είναι μια δωρεάν εφαρμογή, που σας επιτρέπει να τοποθετείτε έπιπλα και αντικείμενα σε μία κάτοψη, έτσι ώστε να διαπιστώσετε αν χωρούν πριν τα αγοράσετε αλλά και να πειραματιστείτε με διάφορες εναλλακτικές διατάξεις των επίπλων. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με τα χρώματα και υλικά.

Ο σχεδιασμός, γίνεται με τις πραγματικές διαστάσεις. Με το εργαλείο ‘τοίχος σχεδιάζετε την κάτοψη του χώρου και στη συνέχεια τοποθετείτε πόρτες και παράθυρα. Επιπλέον, το πρόγραμμα διαθέτει αρκετές βιβλιοθήκες όλων των βασικών επίπλων αλλά και δυνατότητες φωτισμού, υλικών και rendering.  

Παρόλο που ο σχεδιασμός γίνεται κυρίως στην κάτοψη, εντούτοις ο χώρος προβάλετε και τρισδιάστατα. Το πρόγραμμα είναι εύκολο και δυναμικό ωστόσο είναι κατάλληλο κυρίως για ερασιτέχνες, οι οποίοι επιθυμούν να επέμβουν στο χώρο τους, προλαμβάνονταν πιθανά λάθη, όπως για παράδειγμα αγορά επίπλων σε ακατάλληλες διαστάσεις.  

Το sweet home 3d είναι δωρεάν και διατίθεται και στην ελληνική γλώσσα. Μπορείτε είτε να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας είτε να το δουλέψετε online.

δωρεάν σχεδιαστικό πρόγραμμα, φωτορεαλιστικά, δωρεάς cad, διακόσμηση, τραπεζαρία

 


Περισσότερες χειροτεχνίες για παιδιά

Banne craftsboom01

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

autodesk-homestyler-Το Autodesk Homestyler είναι μια εύχρηστη εφαρμογή που σκοπό έχει να διευκολύνει τους ιδιώτες να ανακαινίσουν ή να διακοσμήσουν δωμάτια χρησιμοποιώντας οικοδομικά στοιχεία (τοίχους, πλάκες, ανοίγματα κτλ.), συσκευές, έπιπλα και άλλα είδη. Πρόκειται για μια διαδικτυακή υπηρεσία που διατίθεται δωρεάν και...
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+