Έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες υπνοδωματίου από την CentroKitchen

ντουλάπια κουζίνας, λειτουργική κουζίνα

Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού σας, ένας τόπος συγκέντρωσης όλης της οικογένειας, ένα δωμάτιο δημιουργικότητας...

Θέλετε και η δική σας κουζίνα να είναι απαράμιλλης αξίας και να είναι το πιο ζωντανό δωμάτιο του σπιτιού σας;

Η Centro Kitchen σας χαρίζει τα έπιπλα για να το πετύχετε!

Ρουστίκ style

ρουστίκ στυλ ντουλάπια κουζίνας

Λειτουργικές ζεστές και κατά κύριο λόγο φτιαγμένες από ξύλο με την καθεμία να ακολουθεί τον δικό της ιδιαίτερο ρυθμό. Είναι ρομαντικές γεμάτες από χρώματα και από ιδιαίτερα στυλ που μπορούν να διαμορφωθούν από εσάς, όπως θέλετε. Πρόκειται για μία τάση που θα ζεστάνει τον χώρο σας και θα τον αλλάξει!

Modern style

μοντέρνο στυλ έπιπλα κουζίνας

Θα λέγαμε και λίγο αφαιρετικό! Παλ χρώματα με αλουμίνιο και πολλές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Συνήθως σε αυτήν την τάση κυριαρχούν τα ψηλά πάσο και τα σκαμπό σαν τα πιο χτυπητά έπιπλα κουζίνας.

ασπρόμαυρη κουζίνα, ντουλάπια κουζίνας σε άσπρο μαύρο

Το ασπρόμαυρο design είναι ένα μοτίβο που μπορεί να ολοκληρώσει οπτικά την κουζίνα σας, αφού σας απαλλάσσει από την σκέψη της απόχρωσης και της αμφιβολίας που κάθε φορά συνεπάγεται. Έπειτα μπορείτε να εντάξετε στην διακόσμησή της το χρώμα, μέσα από διακοσμητικά, όπως βάζα ή είδη μαγειρικής.

Εκτός από έπιπλα κουζίνας, στο CentroKitchen μπορείτε να βρείτε και μία μεγάλη ποικιλία από ντουλάπες υπνοδωματίου. Στο υπνοδωμάτιο πάντα η ανάγκη της αποθήκευσης είναι σημαντική, με πρώτα και κύρια τα ρούχα μας. Επομένως οι ντουλάπες είναι ένα αναφαίρετο χαρακτηριστικό του χώρου αυτού.

ντουλάπα υπνοδωματίου, ανοιγόμενη ντουλάπα υπνοδωματίου, ντουλάπα με πολλά φύλλα

Ντουλάπα που ανοίγει και κλείνει. Διαθέτει πολλά φύλλα και αναδεικνύει την πρωτοτυπία και την φινέτσα στο υπνοδωμάτιό σας. Έχει μεγάλο διαθέσιμο χώρο με συρτάρια και ράφια.

Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε μία συρόμενη κατασκευή, η οποία είναι ιδανική για χώρους που δεν φημίζονται για τα τετραγωνικά τους.

συρόμενη ντουλάπα υπνοδωματίου

Αλλάξτε δύο από τους πιο ιδιαίτερους χώρους στο σπίτι σας, με πρωταρχική αξία την άνεση, τις χαμηλές τιμές και την αισθητική που ξεχωρίζει!

 

 

 

Ιδεές & Λύσεις

Χώρος & Αρχιτεκτονική

Decosoup.com
Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved