Οικονομικές λύσεις για να ανανεώσετε τις πόρτες σας

LOGOKARAMPELASDOORS NEW

Οι πόρτες εσωτερικού χώρου σήμερα αποτελούν ένα βασικό κομμάτι της διακόσμησης σπιτιού, όχι μόνο από λειτουργικής αλλά και αισθητικής άποψης. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων για να διαλέξει κανείς, συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά και χρώματα. Επισκεφτείτε τη σελίδα μας www.karampelasdoors.gr για να δείτε την μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε!

Όσοι θέλετε να ανανεώσετε τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού σας, αλλά δεν ξέρετε τον τρόπο, ακολουθούν κάποιες εύκολες και οικονομικές λύσεις που μπορεί ο καθένας μας να εφαρμόσει και να δει το σπίτι του να αλλάζει.

Συντήρηση και επισκευή πόρτας:Όσοι από εσάς διαθέτουν παλιές, φθαρμένες πόρτες που με το πέρασμα του χρόνου έχουν χάσει την αρχική του ομορφιά υπάρχει η επιλογή της συντήρησης. Εμπιστευθείτε τις πόρτες σας στα έμπειρα χέρια μας και με ελάχιστο κόστος δείτε τες να ανανεώνονται αποκτώντας την αρχική τους όψη.

interior door

Τολμήστε με χρώμα: Μια πόρτα εσωτερικού χώρου μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρουσα βάφοντας την σε ένα χρώμα λάκα. Παλιές, κλασικές και ξύλινες πόρτες μπορούν να μετατραπούν σε πραγματικά στολίδια τρίβοντας και βάφοντας τες σε μια νέα απόχρωση που θα ταιριάζει με τα έπιπλα σας. Για όσους τολμούν, αξίζει να αναφέρουμε ότι η τελευταία λέξη της μόδας στις αποχρώσεις εσωτερικών πόρτων είναι το μαύρο, κόκκινο αλλά και πιο ζωηρά χρώματα, όπως το τουρκουάζ και το λαχανί. Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει να συντηρήσει και να βάψει την πόρτα σας με ασφάλεια διαλέγοντας εσείς ένα όμορφο χρώμα μέσα από μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων λάκας.

 
 
 

Αυτοκόλλητα πόρτας:Οι παλιές μας πόρτες μπορούν να αλλάξουν όψη με ένα αυτοκόλλητο πόρτας. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά σχέδια για να διαλέξετε και να μεταμορφώσετε τις πόρτες σας. Εμείς προτείνουμε αυτοκόλλητα με αρίθμηση και γράμματα, τα οποία δίνουν έναν vintage αέρα στον χώρο σας. Ακόμη, υπάρχουν αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση ή λογότυπα ονόματος ή φράση. Τα τελευταία αποτελούν την τέλεια επιλογή για παιδικά και εφηβικά δωμάτια. Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα αυτοκόλλητα πόρτας με οριζόντιες ή κάθετες γραμμές.

stickers, αυτοκόλλητα πόρτας

www.houseart.gr/autokollita-portas/11
www.houseart.gr/autokollita-portas/ellada/317

Αντικαταστήστε τα παλιά σας χερούλια:Ένας εύκολος τρόπος για να αλλάξετε την όψη μιας πόρτας είναι να τοποθετήσετε ένα νέο χερούλι. Στην αγορά υπάρχουν πολλές αποχρώσεις, όπως inox, μπρονζέ, χρυσά και ιδιαίτερα σχέδια για να διαλέξετε. Πολύ εντυπωσιακή επιλογή αποτελούν τα αντικέ πόμολα στο χρώμα της σκουριάς, που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν σε ένα κλασικό σπίτι με ίδια πόμολα ντουλαπιών κουζίνας.

pomola, μοντέρνα πόμολα πόρτας

www.zogometal.com/wp-content/uploads/image145r.jpg
www.zogometal.com/wp-content/uploads/image366ch.jpg
www.zogometal.com/wp-content/uploads/image2131nm1.jpg
www.zogometal.com/wp-content/uploads/image231omo.jpg

Ιδεές & Λύσεις

Χώρος & Αρχιτεκτονική

Decosoup.com
Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved