Προετοιμάστε την άφιξη του μωρού σας, ακολουθώντας πολύτιμες συμβουλές

βρεφικό δωμάτιο, ιδέες, παιδικό δωμάτιο, βρεφικές κούνιες, παιδικά έπιπλα, κούνιες μωρού

Σε λίγες εβδομάδες θα φέρετε στον κόσμο το μωρό σας και πρέπει ο μικρόκοσμός του να είναι έτοιμος για να το υποδεχθεί!

Σαν μαμά, είναι φυσικό να είστε αγχωμένη και να θέλετε να προετοιμάσετε το καλύτερο έδαφος για το μωρό σας. Επιλέξτε λοιπόν τα απαραίτητα και κατάλληλα βρεφικά είδη και έπιπλα που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες του.

Τι πραγματικά χρειάζεται ένα βρεφικό δωμάτιο για να είναι ολοκληρωμένο;

Το πρωταρχικό και κύριο χαρακτηριστικό του βρεφικού δωματίου είναι η κούνια, δηλαδή το πρώτο κρεβάτι του μωρού σας, το οποίο είναι κατάλληλα διαμορφωμένο, ώστε να προσφέρει όλες τις ανέσεις και την ασφάλεια στο μικρό σας. Προσέξτε κατά την αγορά σας να ελέγξετε αν η κούνια είναι συμμορφωμένη με τα απαραίτητα πρότυπα ποιότητας. 

βρεφικό στρώμα

 

Το βρεφικό στρώμα που θα έχει η κούνια, πρέπει να είναι σταθερό και να καλύπτει και τις τέσσερις γωνίες της κούνιας, για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα, ακουμπώντας τα δάκτυλά του σε κάποια ακάλυπτη πτυχή της. Αν ο χώρος το επιτρέπει, προμηθευτείτε μία αλλαξιέρα, η οποία να περιέχει πλαϊνές θήκες για την καλύτερή σας εξυπηρέτηση. Εκεί μπορείτε να αποθηκεύετε διάφορα είδη πρώτης ανάγκης για το άλλαγμα του μωρού.  

Η ανάγκη για αποθήκευση, όμως δεν σταματά εδώ!

Στο βρεφικό δωμάτιο, είναι ανάγκη να υπάρχει και ένας χώρος, που προορίζεται αποκλειστικά για αποθήκευση των βρεφικών ειδών. Προτιμήστε την αγορά ενός ενιαίου και ευρύχωρου επίπλου, που θα διευκολύνει τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Είναι προτιμότερο από το να γεμίσετε τον χώρο με μικρο-έπιπλα, τα οποία θα φορτώσουν πολύ το δωμάτιο. Δείτε μερικά βρεφικά έπιπλα εδώ

σιφονιέρα, ξύλινο έπιπλο, συρταριέρα, ξύλινη συρταριέρα, βρεφικά έπιπλα

 

Tip: Δώστε έμφαση, ώστε να έχει περάσει ένα σεβαστό διάστημα από την στιγμή τελειοποίησης του δωματίου, μέχρι την γέννα, ώστε τα φρεσκοβαμμένα έπιπλα να μην αναδύουν κάποια μυρωδιά, βλαβερή για την υγεία του μωρού.

Βάψτε με ένα απαλό χρώμα τους τοίχους του δωματίου και προσπαθήστε να μην εμπλουτίσετε πολύ την διακόσμηση τους. Οι εικόνες που αντικρύζει το μωρό σας, πρέπει να είναι ξεκάθαρες, έτσι ώστε να μπορεί να τις επεξεργάζεται!

…..έτσι, ακολουθώντας τα παραπάνω, θα είστε πλέον σίγουρη ότι το μόνο που λείπει από το βρεφικό δωμάτιο για να ολοκληρωθεί, είναι εκείνο!

Ευχαριστούμε θερμά το ηλεκτρονικό κατάστημα βρεφικών ειδών mommy’s baby για τις πολύτιμες συμβουλές του!

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Ιδεές & Λύσεις

Χώρος & Αρχιτεκτονική

Crafts Boom
Decosoup.com

Livin

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved