Τι χρώμα να βάψω το δωμάτιο για κορίτσι 13 ετών;

Τι χρώμα να βάψω το δωμάτιο για κορίτσι 13 ετών; http://www.houzz.com/photos/6051979/Arbutus-Classic-Luxury-transitional-bedroom-vancouver

Ερώτηση αναγνώστριας

“Θέλω να βάψω τους τοίχους του δωματίου της κόρης μου 13 χρονών. Ο καναπές-κρεβάτι που θέλω να συνδυάσω είναι έντονο τριανταφυλλί (φουξ). Τι χρώμα να επιλέξω;” Τίνα

Η άποψη μας

Το φούξια είναι ένα δυναμικό χρώμα που προσελκύει τα βλέμματα και προκαλεί για δράση. Δημιουργεί συναισθήματα αισιοδοξίας και ευχαρίστησης.

Το κρεβάτι αποτελεί ένα από τα σχετικά ογκώδη έπιπλα στο υπνοδωμάτιο και σε συνδυασμό με το έντονο χρώμα του αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο του χώρου.

Για ένα αρμονικό αποτέλεσμα στο χώρο, πιστεύουμε ότι πρέπει να κινηθείτε σε αποχρώσεις που δημιουργούν ηρεμία και γαλήνη στο χώρο, λαμβάνοντας υπόψη και τα χρώματα των υπόλοιπων στοιχείων στο χώρο.

Προτείνουμε δύο αποχρώσεις

Ανοιχτό γκρι με τόνους της λεβάντας, μια απαλή, εκλεπτυσμένη απόχρωση που σε συνδυασμό με το τριανταφυλλί προσδίδει ένα τέλειο, φωτεινό και χαριτωμένο αποτέλεσμα στο χώρο.

Υπόλευκο μπεζ-σοκολά με τόνους γκρι και κόκκινου, απόχρωση ευέλικτη και φιλική, που ταιριάζει σε γαλήνια περιβάλλοντα, αλλά προσθέτει τόνους χρώματος σε χώρους που προκαλούν αυθορμητισμό και αισιοδοξία.

Εφόσον το μέγεθος του χώρου και η διάταξη των επίπλων το επιτρέπει, μπορείτε σε ένα τοίχο να εναλλάξετε ρίγες του χρώματος με λευκό, κάθετες ή οριζόντιες.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved