Να επιστρώσω τη ράμπα προς εξωτερικό γκαράζ με διάτρητους κυβόλιθους;

Να επιστρώσω τη ράμπα προς εξωτερικό γκαράζ με διάτρητους κυβόλιθους; http://www.houzz.com/photos/2112043/Smithcliffs-contemporary-landscape-other

Ερώτηση αναγνώστριας

"Σύμφωνα με την εμπειρία σας αποτελεί καλή λύση η επίστρωση της ράμπας που οδηγεί σε εξωτερικό γκαράζ με διάτρητους κυβόλιθους? Την προτιμούμε σαν λύση λόγω του ότι θέλουμε να έχουμε περισσότερη φύτευση από ότι μπετόν στο οικόπεδο μας αλλά φοβόμαστε την αντοχή τους και την περιποίηση που ενδεχομένως θα θέλουν. Μήπως πατηθεί το γκαζόν ενδιάμεσα και φαίνεται χάλια? πώς θα ποτίζεται? θα μπορώ να το κουρεύω πάνω από τους κυβόλιθους?” Εύα

Η άποψη μας

http://gardenbones.com/concept-green-paving-definition-soil-retention/

Οι διάτρητοι κυβόλιθοι αποτελούν μια πολύ καλή ανθεκτική λύση για την περίπτωση σας, όπου απαιτούνται κυβόλιθοι, αλλά δεν είναι επιθυμητή ενιαία επιφάνεια από κυβόλιθους.

Οι διάτρητοι κυβόλιθοι αποτελούν μια πολύ καλή “πράσινη” λύση, καθώς επιτρέπουν στο νερό της βροχής να απορροφάται από το έδαφος, αντί να απορρέει ανεξέλεγκτα σε συνδυασμό με τη δυνατότητα μεγαλύτερης επιφάνειας φύτευσης.

Το γκαζόν ανάμεσα τους ποτίζεται αυτόματα με υπόγειους εκτοξευτήρες, όπως και οι ενιαίες επιφάνειες γκαζόν και κουρεύεται κανονικά πάνω από τους κυβόλιθους.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved