Τί χαλί να επιλέξω σε ουδέτερο χώρο;

Τί χαλί να επιλέξω σε ουδέτερο χώρο; http://www.houzz.com/photos/297522/Pink-and-Purple-Stripe-Rug-modern-area-rugs

Ερώτηση αναγνώστριας:

"Στο σαλόνι μου έχω βάλει κουρτίνες σε χρώμα μπέζ/καφέ της άμμου με λευκούς τοίχους και θα ήθελα να μου πείτε τί χρώμα και τί σχέδιο χαλί να προτιμήσω. Είμαι 22 χρονών και θα ήθελα κάτι μοντέρνο"

Η απάντησή μας:

Σύμφωνα με την περιγραφή σας, στο χώρο κυριαρχούν οι ουδέτεροι τόνοι του λευκού και του μπεζ. Αν λοιπόν θέλετε κάτι νεανικό και μοντέρνο μπορείτε να επιλέξετε ένα χαλί με ρίγες (είτε πολύχρωμο είτε δίχρωμο).

Αναμφίβολα, η πολυχρωμία θα δώσει ζωντάνια στο χώρο ενώ οι ρίγες αποτελούν ένα γεωμετρικό μοτίβο που παραπέμπει σε μοντέρνους και νεανικούς χώρους.

Χαλί με πολύχρωμες ρίγες από τη Βιοκαρπέτ

Σχετικά Άρθρα

 • Τι χαλί και ριχτάρια να συνδυάσω σε μαύρο σαλόνι; Τι χαλί και ριχτάρια να συνδυάσω σε μαύρο σαλόνι;

  Ερώτηση αναγνώστριας

  “Έχω μπορντό τοίχο στο σαλόνι και το υπόλοιπο απαλό γκρι. Το σαλόνι είναι μαύρο. Τι αποχρώσεις ταιριάζουν σε χαλί και ριχτάρια?” Μαρία

 • Στρογγυλά χαλιά από την BoConcept Στρογγυλά χαλιά από την BoConcept

  Τα κυκλικά χαλιά της BoConcept είναι χειροποίητα και για αυτόν το λόγο απαιτούνται περίπου 3 μήνες για να κατασκευαστεί ένα χαλί. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και στυλ, όπως ρίγες, κυκλικά μοτίβα, σχέδια εμπνευσμένα από την τεχνική οριγκάμι, αφηρημένα σχέδια κτλ. Τα κυκλικά χαλιά μπορούν να τοποθετηθούν στο καθιστικό, στην τραπεζαρία, στο χώρο υποδοχής, στο χώρο μπροστά από την σκάλα, κλπ.

 • Επιλογές χαλιών από την εταιρεία Nodus Επιλογές χαλιών από την εταιρεία Nodus

  Το χαλί δεν αποτελούσε ποτέ ένα αποκλειστικά χρηστικό αντικείμενο, προορισμένο μόνο για να το πατούν οι χρήστες. Ιστορικά, τα χαλιά ήταν πολύτιμα αντικείμενα τέχνης, μοναδικά δείγματα της ανθρώπινης δημιουργικότητας και δεξιοτεχνίας. Σήμερα, πολλοί εικαστικοί και σχεδιαστές βλέπουν στο χαλί κάτι περισσότερο από ένα χρηστικό αντικείμενο. Βλέπουν έναν ιδανικό καμβά για την αποτύπωση φωτογραφιών, γραφιστικών σχεδίων, έργων τέχνης κλπ.

Ιδεές & Λύσεις

Χώρος & Αρχιτεκτονική

Decosoup.com
Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved