Τί χαλί να επιλέξω σε ουδέτερο χώρο;

Τί χαλί να επιλέξω σε ουδέτερο χώρο; http://www.houzz.com/photos/297522/Pink-and-Purple-Stripe-Rug-modern-area-rugs

Ερώτηση αναγνώστριας:

"Στο σαλόνι μου έχω βάλει κουρτίνες σε χρώμα μπέζ/καφέ της άμμου με λευκούς τοίχους και θα ήθελα να μου πείτε τί χρώμα και τί σχέδιο χαλί να προτιμήσω. Είμαι 22 χρονών και θα ήθελα κάτι μοντέρνο"

Η απάντησή μας:

Σύμφωνα με την περιγραφή σας, στο χώρο κυριαρχούν οι ουδέτεροι τόνοι του λευκού και του μπεζ. Αν λοιπόν θέλετε κάτι νεανικό και μοντέρνο μπορείτε να επιλέξετε ένα χαλί με ρίγες (είτε πολύχρωμο είτε δίχρωμο).

Αναμφίβολα, η πολυχρωμία θα δώσει ζωντάνια στο χώρο ενώ οι ρίγες αποτελούν ένα γεωμετρικό μοτίβο που παραπέμπει σε μοντέρνους και νεανικούς χώρους.

Χαλί με πολύχρωμες ρίγες από τη Βιοκαρπέτ

Σχετικά Άρθρα

  • Τι χαλί και ριχτάρια να συνδυάσω σε μαύρο σαλόνι; Τι χαλί και ριχτάρια να συνδυάσω σε μαύρο σαλόνι;

    Ερώτηση αναγνώστριας

    “Έχω μπορντό τοίχο στο σαλόνι και το υπόλοιπο απαλό γκρι. Το σαλόνι είναι μαύρο. Τι αποχρώσεις ταιριάζουν σε χαλί και ριχτάρια?” Μαρία

  • Εισαγωγή στον κόσμο του χαλιού Εισαγωγή στον κόσμο του χαλιού

    Το χαλί προσφέρει μια απαλή  και ζεστή αίσθηση στα πόδια που δε συγκρίνεται με την αίσθηση που προσφέρει το σκληρό πλακάκι ή το ψυχρό μάρμαρο. Ειδικά το χειμώνα, η τοποθέτηση χαλιού στο δάπεδο είναι απαραίτητη.

     

  • Στρογγυλά χαλιά από την BoConcept Στρογγυλά χαλιά από την BoConcept

    Τα κυκλικά χαλιά της BoConcept είναι χειροποίητα και για αυτόν το λόγο απαιτούνται περίπου 3 μήνες για να κατασκευαστεί ένα χαλί. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και στυλ, όπως ρίγες, κυκλικά μοτίβα, σχέδια εμπνευσμένα από την τεχνική οριγκάμι, αφηρημένα σχέδια κτλ. Τα κυκλικά χαλιά μπορούν να τοποθετηθούν στο καθιστικό, στην τραπεζαρία, στο χώρο υποδοχής, στο χώρο μπροστά από την σκάλα, κλπ.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved