Τι χρώματα να βάψω τους τοίχους παιδικού δωματίου αγοριού;

Τι χρώματα να βάψω τους τοίχους παιδικού δωματίου αγοριού; https://www.houzz.com/photos/130843/Gabriels-space-contemporary-kids-toronto

Ερώτηση αναγνώστη

“Παιδικό δωμάτιο για αγόρι 5 χρόνων… Θα ήθελα να μου προτείνετε χρώματα για το παιδικό δωμάτιο ..τα έπιπλα είναι κερασιά με μπλε και γαλάζιες λεπτομέρειες στα συρτάρια του γραφείου και της βιβλιοθήκης και λίγο γαλάζιο στο κρεβάτι…”. Ελευθέριος

Η άποψη μας

Βασικός στόχος κατά την οργάνωση και διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι η ευχάριστη διαμονή και διασκέδαση του παιδιού στο χώρο του.

Ο συνδυασμός ξύλου κερασιάς με μπλε και γαλάζιες λεπτομέρειες στα έπιπλα δίνει δυνατότητες επιλογής χρωμάτων για τους τοίχους.

Συγκεκριμένα μπορείτε να επιλέξετε off white προς το γαλάζιο, ανοικτό γκρι, ανοικτό πράσινο της ελιάς, του λάιμ.

Εάν ο χώρος και η χωροθέτηση των επίπλων το επιτρέπει, μπορείτε να επιλέξετε ένα σκουρότερο χρώμα (μπλε) σε ένα τοίχο και γαλάζιο off white στους υπόλοιπους.

http://www.keenerboy.com/boy-bedroom-ideas/boy_bedroom_ideas/

Εναλλακτικά και για περισσότερο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ασύμμετρες ρίγες γαλάζιου- μπλε-πράσινου στον ένα τοίχο.

http://www.myhomerocks.com/2012/03/boys-bedroom-design-ideas-for-toddlers-infants/

Επίσης σε ανοιχτόχρωμη διχρωμία γαλάζιου-πράσινου μπορείτε να ζωγραφίσετε παιδικά μοτίβα για χαρούμενη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο, ή να διακοσμήσετε τους τοίχους με stencil παράστασης ή μπορντούρας.

http://www.parents.com/toddlers-preschoolers/bedroom/nursery-transition/boy-rooms/

Περισσότερες ιδέες στο σχετικό άρθρο μας: Ιδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved