Όσο απαιτητικός και να είναι ο χώρος σας επιλέξτε έπιπλα Innovation Plus

Όσο απαιτητικός και να είναι ο χώρος σας επιλέξτε έπιπλα Innovation Plus …δείτε τον χώρο σας να προσαρμόζεται στα πιο φιλοσοφημένα έπιπλα της εποχής!

Η επιλογή επίπλων για το σπίτι είναι μία διαδικασία που πρέπει να σας διασκεδάζει και να σας εμπνέει πάντα για το καλύτερο. Πήγαμε στο κατάστημα Innovation Plus στον Άλιμο όπου είδαμε τη νέα συλλογή από έπιπλα σπιτιού, πολυθρόνες σαλονιού, τραπεζαρίες, καναπέδες, μικροέπιπλα που έχουν να πουν μία δική τους ιστορία για τον τρόπο που κατασκευάστηκαν και τελειοποιήθηκαν, πάντα από κορυφαίους designers του χώρου!

Εκτιμάτε την άψογη λειτουργία σε συνδυασμό με minimal design

Το δίπτυχο αυτό είναι μία από τις φιλοσοφίες της Innovation Plus για τα έπιπλά της. Οι πολυθρόνες και οι καναπέδες τοποθετούνται στον βασιλιά του σπιτιού σας, το σαλόνι, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τη λειτουργικότητα. 

λειτουργικά έπιπλα σαλονιού

Όσο ο χώρος γεμίζει, τόσο δείχνει μεγαλύτερος! Οι αρχοντικές μπερζέρες θα σας φτιάξουν την αγαπημένη γωνιά ξεκούρασης και χαλάρωσής σας. Μπορείτε να τις επιλέξετε στο χρώμα και το ύφασμα που σας ταιριάζει, διαλέγοντας ακόμα και στυλ βάσης (πόδια) της αρεσκείας σας. Οι άνθρωποι της Innovation από το κατάστημα στην Αθήνα, μπορούν να σας αναλύσουν τις δυνατότητές σας! 

Εναλλακτικά μία online αγορά σε καλύτερη τιμή είναι σίγουρα μία smart επιλογή που δελεάζει. Δείτε όλες τις εντυπωσιακές πολυθρόνες, online. 

Καναπέδες που μεγιστοποιούν τον χώρο στην καθημερινότητά σας

μοντέρνοι καναπέδες

Στην πιο πρόσφατη ποικιλία της συλλογής θα βρείτε τον καναπέ Badler και πολλούς άλλους του στυλ του που μετατρέπετε με μία κίνηση σε κρεβάτι! One room living, ίσως η πιο δυνατή επιλογή της Innovation που προσφέρει μία ξεχωριστή άνεση και νέες δυνατότητες υλικών και χρωμάτων. 

Έπιπλα που συμβάλουν στην οικογενειακή θαλπωρή

Τα έπιπλα σπιτιού της Innovation και οι σειρές επίπλων που φιλοξενεί στα καταστήματά της και στο e-shop, λόγω των πολλών λειτουργιών τους και της προσεκτικής σχεδίασής τους, επιτρέπουν τη διαμόρφωση του χώρου με πολλούς τρόπους. Δεν σας δεσμεύουν αλλά δημιουργούν μία ζεστή γωνιά, αφήνουν το δωμάτιο να αναπνεύσει ενώ ταυτόχρονα το κάνουν να φαίνεται ολοκληρωμένο αισθητικά!

Προσαρμόστε τα μοναδικά έπιπλα σπιτιού Innovation στο σπίτι σας, δημιουργώντας έναν πραγματικό ξεχωριστό χώρο για την οικογένειά σας, τους φίλους σας, για εσάς του ίδιους.


Innovation Plus

Λ. Αλίμου 111, Αθήνα

Τηλ. 210 99 11 090

Σχετικά Άρθρα

  • Ανακαίνιση σπιτιού και επανάχρηση επίπλων Ανακαίνιση σπιτιού και επανάχρηση επίπλων

    www.vitamin-ha.com/re-purposed-furniture-30-pics-2/repurposed-furniture-279;

    Σήμερα μία ανακαίνιση κατοικίας αποτελεί την ιδανική λύση για να αναβαθμιστεί κατασκευαστικά, να εκσυγχρονιστεί εσωτερικά και εξωτερικά σύμφωνα με τις νέες τεχνολογίες, ώστε να προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής για τους ενοίκους της.

    Η έκταση της ανακαίνισης κυμαίνεται από μεγάλη έως μικρή. Η ριζική περιλαμβάνει ουσιαστικές επεμβάσεις στην κάτοψη με νέα διαρρύθμιση των χώρων (ηλεκτρολογικά/υδραυλικά), αντικατάσταση κουφωμάτων, δαπέδων, ειδών υγιεινής, ντουλαπιών κουζίνας, νέων κατασκευών (ψευδοροφές/ταπετσαρίες), χρωματισμούς.

  • Δημιουργήστε το ιδανικό στυλ για το καθιστικό με έπιπλα από την ιnart. Δημιουργήστε το ιδανικό στυλ για το καθιστικό με έπιπλα από την ιnart.

    Οι τάσεις και τα στυλ στην αρχιτεκτονική και στο design αλλάζουν συνεχώς προκαλώντας πονοκέφαλο τόσο στους ιδιώτες όσο και στους επαγγελματίες διακοσμητές. Κατά γενική ομολογία, μια από τις «δυσκολότερες» αγορές αφορά στα λεγόμενα βαριά έπιπλα, όπως είναι για παράδειγμα οι καναπέδες και οι πολυθρόνες. Τι θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε αν θέλετε να αγοράσετε καινούργια έπιπλα για το καθιστικό σας αλλά σας προβληματίζει το θέμα του στυλ; Σε γενικές γραμμές υπάρχουν δύο επιλογές: Μπορείτε είτε να επιλέξετε το ουδέτερο στυλ ή ένα στυλ με έντονη προσωπικότητα.

  • Διαρρύθμιση επίπλων γύρω από το τζάκι Διαρρύθμιση επίπλων γύρω από το τζάκι

    Το τζάκι συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία ζεστής ατμόσφαιρας και σχεδόν πάντα αποτελεί το κεντρικό σημείο γύρω από το οποίο αναπτύσσεται η διαρρύθμιση των επίπλων και η κυκλοφορία στο χώρο. Για να γίνει σωστή διαρρύθμιση των επίπλων γύρω από το τζάκι θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα σε δύο παραμέτρους. Πρώτον, θα πρέπει να τοποθετηθούν οι καναπέδες, οι πολυθρόνες και τα λοιπά καθίσματα στην κατάλληλη απόσταση, έτσι ώστε τόσο τα μέλη του νοικοκυριού όσο και οι περιστασιακοί επισκέπτες να μπορούν να χαίρονται τη ζεστασιά που προσφέρει το τζάκι. Δεύτερον, το τζάκι πρέπει να αντιμετωπιστεί ως κεντρικό σημείο που κυριαρχεί τόσο στη διαρρύθμιση όσο και στη διακόσμηση του χώρου. 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved