Πουφ και άλλα αντικείμενα εμπνευσμένα από τη φύση

Η Stephanie Marin είναι σχεδιάστρια, γεννημένη στη Μασσαλία και εργάζεται στη Νίκαια της Γαλλίας. Τα αντικείμενα που σχεδιάζει είναι μοναδικής ομορφιάς και χρηστικότητας με αναφορές στον οικολογικό τρόπο ζωής και στην αγάπη για το περιβάλλον. Οι μαλακές φόρμες και οι απλές γραμμές συνδυάζονται για να δώσουν αντικείμενα τέχνης και για να διαμορφώσουν τον εσωτερικό χώρο σε ένα μοναδικό, φανταστικό περιβάλλον.

Τα livingstones αποτελούν βoτσαλόμορφα πουφ σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Μπορούν να τοποθετηθούν ελεύθερα στο χώρο, και να δημιουργήσουν χώρους χαλάρωσης για μικρούς και μεγάλους. Τα συγκερικένα πουφ σε προκαλούν να τα αγγίξεις, να παίξεις μαζί τους, να ξαπλώσεις, να χαλαρώσεις, να ονειρευτείς.

πουφ, μοντέρνα πουφ, πουφ ιδέες
πουφ, πουφ εικόνες, πουφ ιδέες

Για τον εξωτερικό χώρο η σχεδιάστρια σχεδίαστε τα néolivingstones. Η μορφή των πουφ μοιάζει με βότσαλο που έχει λειανθεί από το φύσημα του ανέμου. Τα πουφ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να οριοθετήσουν διακριτικά τον περιβάλλοντα χώρο και για να δημιουργήσουν φιλικά, καθιστικά σε διάφορα σημεία.

πουφ, πουφ εξωτερικού χώρου
πουφ, βότσαλο, πουφ σε σχήμα βότσαλου, σχεδιασμός από τη φύση

Για τον εξωτερικό χώρο και το χώρο της πισίνας, εκτός από τα βοτσαλωτά πουφ, υπάρχουν και τα Liquid, που είναι μαξιλάρες φωτιζόμενες στο σχήμα της στάλας της βροχής.

πουφ, φωτισμός εξωτερικού χώρου
φωτισμός εξωτερικού χώρου

Οι Mobileshadows, οι κινούμενες προτάσεις της Stephanie Marin από καθαρό λινό ή μετάξι που παραπέμπουν σε σύννεφα, μπορούν να κρέμονται από την οροφή μπροστά από ένα παράθυρο για να φιλτράρουν το φώς ή να διαχωρίζουν χώρους. Και μέσα στον ονειρικό χώρο με τα βοτσαλόμορφα μαξιλάρια, τους καναπέδες, τις σκιές που λικνίζονται στο φύσημα του ανέμου, τα Livingisland διατάσσονται ελεύθερα σαν σανίδες σωτηρίας. Ξύλινα τραπέζια με ασυνήθιστη μορφή εμπνευσμένη από γεωλογικούς σχηματισμούς για διάφορες χρήσεις, ακόμη και για ανάπαυση.

διαχωριστικά εσωτερικού χώρου, ανοιχτή κάτοψη, αναρτημένα διαχωριστικά

Για το δείπνο και το σερβίρισμα της παρέας, η ιδανικότερη πρόταση είναι τα magnier. Πρόκειται για ξύλινες μινιατούρες, ιδανικές για φρούτα που εναρμονίζονται απόλυτα στο περιβάλλον της σχεδιάστριας.

διακόσμηση τραπεζιού, εναλλακτικά σερβίτσια

Τα Nenuphares, είναι εμπνευσμένα από τη μορφή των νούφαρων. Πρόκειται για πολύχρωμα και ιδιαίτερα αναπαυτικά καθιστικά που θα γεμίζουν με αισιοδοξία τον εσωτερικό χώρο.

νούφαρα, έπιπλα νούφαρα, έπιπλα design, χρωματιστά έπιπλα

Τα αντικείμενα της Stephanie Marin αποτελούν ιδανική πρόταση διακόσμησης όχι μόνο για κατοικίες αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, όπως για ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, χώρους συγκέντρωσης κοινού κτλ.

καθιστικό, πουφ, διακόσμηση καθιστικού, σαλόνι, μωβ σαλόνι, μπλε σαλόνι, μωβ διακόσμηση
  • επκοινωνία: http://www.smarin.net/
  • e-mail infos: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • presse: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα

  • Εξωτερικός χώρος: καινοτόμα έπιπλα Εξωτερικός χώρος: καινοτόμα έπιπλα

    Πρωτοτυπία και υψηλό design στα έπιπλα για τον εξωτερικό χώρο.

  • Πουφ... πρακτικά και αναπαυτικά Πουφ... πρακτικά και αναπαυτικά

     Τα πουφ ή σκαμπό αποτελούν μια ευχάριστη παρουσία στο καθιστικό, αλλά και στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού (δωμάτια, κουζίνα).

     Η πολυχρηστικότητα τους είναι η ομορφιά τους και η αισθητική τους  προσδίδει μια άλλη γοητεία στο χώρο.

     

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved