Μονά παιδικά κρεβάτια με λιτό σχεδιασμό

Στην αγορά επίπλων υπάρχουν κρεβάτια σε διάφορα σχέδια, χρώματα και στυλ. Πολλά από αυτά έχουν εντυπωσιακά σχέδια, όπως για παράδειγμα τα θεματικά κρεβάτια ή τα κρεβάτια τύπου Loft. Στα παιδιά αρέσουν πολύ τα χρώματα και ενθουσιάζονται με σχέδια που είναι μεν εντυπωσιακά, ωστόσο δεν είναι πάντοτε πρακτικά, ασφαλή και ανθεκτικά. Άλλωστε τα κρεβάτια με έντονη και εντυπωσιακή διακόσμηση έχουν μεγαλύτερο κόστος κατασκευής και πολλές φορές ο κατασκευαστής προκειμένου να μειώσει το κόστος, κάνει εκπτώσεις όσον αφορά στην ποιότητα κατασκευής.

Είναι αλήθεια ότι πολλοί διακοσμητές προτείνουν για το παιδικό δωμάτιο, κρεβάτια σε απλές και λιτές γραμμές, με ουδέτερο και unisex ύφος. Τα πλεονεκτήματα ενός μίνιμαλ κρεβατιού για το παιδικό δωμάτιο είναι κατά βάση δύο:

- Ένα κρεβάτι με απλό σχέδιο ταιριάζει σε πολλές ηλικίες και σε διαφορετικά στυλ διακόσμησης. Άλλωστε, το παιδί καθώς μεγαλώνει αλλάζει τις προτιμήσεις του. Έτσι ένα μίνιμαλ κρεβάτι είναι πιθανό να καλύψει τις ανάγκες από την παιδική ηλικία, μέχρι την εφηβική ή την νεανική ηλικία.

- Τα κρεβάτια με απλό σχέδιο είναι συνήθως πολυλειτουργικά. Για ένα μικρό παιδί, το κρεβάτι δεν αποτελεί απλά ένα μέρος για να κοιμηθεί, αλλά ένα μέρος για να διαβάσει, να παίξει, να συζητήσει με τους φίλους του. Ως εκ τούτου, το σχέδιο του κρεβατιού πρέπει να ενθαρρύνει το παιδί να χρησιμοποίει το έπιπλο ως κρεβάτι, ως καναπέ ή ακόμα και ως τραμπολίνο.

Επιλογή μονών κρεβατιών με λιτό σχεδιασμό

Κρεβάτι Domus από τη Νεοσετ

Εξαιρετικά απλός και έντονα γεωμετρικός σχεδιασμός. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του επίπλου είναι τα τρία κάθετα επίπεδα που αποτελούν τα πόδια του κρεβατιού. Ανάμεσα στα πόδια μπορούν να τοποθετηθούν συρτάρια. Διαστάσεις κρεβατιού: 100cm X 204cm.

μονό κρεβάτι νεοσετ, κρεβάτι νεοσετ, παιδικό κρεβάτι νεοσετ

Κρεβάτι Frame από τη modeco

Το σχέδιο του είναι ταυτόχρονα λιτό και εντυπωσιακό. Διατίθεται σε πολλά νεανικά χρώματα που αποπνέουν φρεσκάδα και μοντέρνο σχεδιασμό. Διαστάσεις κρεβατιού: 98Χ198cm.

παιδικό κρεβάτι modeco, κρεβάτι modeco

Κρεβάτι από τη σειρά Π36 της Laro

Το κρεβάτι είναι σε φυσική απόχρωση δρυς συνδυασμένη με χρωματιστά λακαριστά στοιχεία. Ξεχωρίζει για τις απέρριτες και δυναμικες γραμμές του.

παιδικό κρεβάτι

Κρεβάτι Fjellse απο την ΙΚΕΑ

Πρόκειται στην ουσία για έναν σκελετό, κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο πεύκης. Διαστάσεις κρεβατιού: 130Χ200cm.

κρεβάτι ικεα, μονό κρεβάτι ικεα

Κρεβάτι Splash από την entos

Λιτός σχεδιασμός με στρογγυλεμένες επιφάνειες που αποτρέπουν ενδεχόμενο τραυματισμό του παιδιού. Διαστάσεις κρεβατιού 101Χ207cm

κρεβάτι entos, κρεβάτι εντος, παιδικό κρεβάτι εντος

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved