Τι χαλί και ριχτάρια να συνδυάσω σε μαύρο σαλόνι;

Τι χαλί και ριχτάρια να συνδυάσω σε μαύρο σαλόνι; Photo by Lewis Giannoulias (LG Interiors) - Browse contemporary family room photos

Ερώτηση αναγνώστριας

“Έχω μπορντό τοίχο στο σαλόνι και το υπόλοιπο απαλό γκρι. Το σαλόνι είναι μαύρο. Τι αποχρώσεις ταιριάζουν σε χαλί και ριχτάρια?” Μαρία

Η άποψή μας

Δεν έχουμε εικόνα για το υλικό και την απόχρωση του δαπέδου σας. Επίσης δεν γνωρίζουμε το ύφος του χώρου. Τα χρώματα του χώρου που αναφέρετε μπορούν να συνδυαστούν με πολλά χρώματα σε χαλί και ριχτάρια. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον κλασικό αλλά πάντα μοντέρνο συνδυασμό του λευκού μαύρου κόκκινου, δηλαδή επιλέγουμε κάποιο γκρι ριχτάρι στον καναπέ, ρίχνουμε μαξιλάρια μονόχρωμα ή εμπριμέ σε τόνους λευκού, μαύρου και γκρι και επιλέγουμε λευκό χαλί στο δάπεδο. Η έντονη αντίθεση με τον καναπέ μαλακώνει με τον μπορντό τοίχο και δημιουργείται ένας πολύ μοντέρνος χώρος.

maria crimson wall01, λευκό ριχτάρι, μαξιλάρια γκρι, μαξιλάρια μαύρα, λευκό χαλί

Αν επιθυμείτε αίσθημα οικειότητας και περισσότερης θαλπωρής στο χώρο θα προτιμήσετε να συνδυάσετε τον μαύρο καναπέ με ριχτάρια σε χρώμα τάουπε, μαξιλάρια σε χρώματα από μπεζ ανοιχτό και σκούρο, σοκολά μονόχρωμα, εμπριμέ ή ριγέ και χαλί σε βαθύ τάουπε. Η ζεστασιά των χρωμάτων συνδυάζεται άψογα με τον μπορντό τοίχο. Καλή επιτυχία!

μαξιλάρια μαύρα, λευκό χαλί

Σχετικά Άρθρα

  • Το δάπεδο είναι μάρμαρο και ο καναπές 'βαρύς' οπτικά. Τι χρώμα χαλιού να επιλέξω; Το δάπεδο είναι μάρμαρο και ο καναπές 'βαρύς' οπτικά. Τι χρώμα χαλιού να επιλέξω;

    Ερώτηση αναγνώστριας:

    "Το πάτωμα του διαμερίσματός μου είναι στρωμένο με ανοιχτό μάρμαρο, χωρίς έντονα νερά και ο τοίχος είναι βαμμένος ανοιχτό μπεζ. Ο καναπές που πρόκειται να αγοράσω είναι μοντέρνος, 'βαρύς' αρκετά μεγάλος και σε γκρι, σκούρα απόχρωση. Τι χρώμα χαλιού να επιλέξω;"

  • Εισαγωγή στον κόσμο του χαλιού Εισαγωγή στον κόσμο του χαλιού

    Το χαλί προσφέρει μια απαλή  και ζεστή αίσθηση στα πόδια που δε συγκρίνεται με την αίσθηση που προσφέρει το σκληρό πλακάκι ή το ψυχρό μάρμαρο. Ειδικά το χειμώνα, η τοποθέτηση χαλιού στο δάπεδο είναι απαραίτητη.

     

  • Στρογγυλά χαλιά από την BoConcept Στρογγυλά χαλιά από την BoConcept

    Τα κυκλικά χαλιά της BoConcept είναι χειροποίητα και για αυτόν το λόγο απαιτούνται περίπου 3 μήνες για να κατασκευαστεί ένα χαλί. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και στυλ, όπως ρίγες, κυκλικά μοτίβα, σχέδια εμπνευσμένα από την τεχνική οριγκάμι, αφηρημένα σχέδια κτλ. Τα κυκλικά χαλιά μπορούν να τοποθετηθούν στο καθιστικό, στην τραπεζαρία, στο χώρο υποδοχής, στο χώρο μπροστά από την σκάλα, κλπ.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved