Οι καλύτερες αγορές Χριστουγέννων, έχουν όνομα: BoConcept

 boConcept offers01

Η BoConcept αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες επίπλων της Δανίας, με περισσότερα από 250 καταστήματα, Inspiration Stores ή Studios, σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Φέτος γιορτάζει τα Χριστούγεννα, γεμίζοντάς σας με Δώρα, μέσα από τη συλλογή επίπλων και διακοσμητικών minimal και urbanαισθητικής, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο χώρο σας!

Μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου, μπορείτε να επισκεφθείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα, παίρνοντας δώρο για κάθε αγορά προϊόντων, επιπλέον προϊόντα ίσης χρηματικής αξίας!

Δώστε έμφαση στην ποιότητα και στην λειτουργικότητα, μέσα από συνθέσεις που είναι εμπνευσμένες από κορυφαίους designersπου σίγουρα θα κυριαρχήσουν στον αγαπημένο σας χώρο.

Και αν χρειάζεστε λίγη βοήθεια για να αξιοποιήσετε σωστά τον χώρο σας; Κλείνετε ραντεβού με έναν Concepter της εταιρείας για να μοιραστείτε μαζί του τις ιδέες σας και να τις υλοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο!

Το concept της BoConcept: Να δημιουργεί έπιπλα, ειδικά για εσάς!

To δικό σας concept: Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, να έχετε ένα πλήρως ανανεωμένο σπίτι!

Καταστήματα:

    BOCONCEPT ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

    BOCONCEPT ΑΛΙΜΟΥ

    BOCONCEPT ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    BOCONCEPT ΛΑΡΙΣΑΣ

    BOCONCEPT KΑΒΑΛΑΣ

    BOCONCEPT ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ωράριο:

Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο    10.00 - 17.00    

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή     10.00 - 21.00

Σχετικά Άρθρα

  • TsDeco: Έπιπλα μπάνιου, σωστά αξεσουάρ και κατάλληλος φωτισμός TsDeco: Έπιπλα μπάνιου, σωστά αξεσουάρ και κατάλληλος φωτισμός

    Ο χώρος της υγιεινής σας είναι ένα από τα σημαντικότερα δωμάτια του σπιτιού. Εκεί χαλαρώνετε μετά από μία δύσκολη μέρα, κάνοντας ένα ντουζ και ετοιμάζεστε για όλες τις δραστηριότητες που έχετε να κάνετε μέσα στην ημέρα.

  • Ανακαίνιση μπάνιου: Μια ευκαιρία ανανέωσης του χώρου Ανακαίνιση μπάνιου: Μια ευκαιρία ανανέωσης του χώρου

    Η ανακαίνιση του μπάνιου μπορεί να είναι ιδιαίτερα εύκολη και να περιλαμβάνει επιλεγμένες προσθήκες ή στοχευμένες αλλαγές που σκοπό έχουν την ανανέωση της διακόσμησης του χώρου. Τέτοιες απλές ανακαινίσεις, περιορίζονται συνήθως στην αντικατάσταση του εξοπλισμού (πχ. βρύσες, κρεμάστρες κτλ.) και σε αλλαγές διακοσμητικών στοιχείων. Ωστόσο, η ολική ανακαίνιση του μπάνιου αποτελεί μια σύνθετη και χρονοβόρα διαδικασία καθώς μπορεί να περιλαμβάνει αποξηλώσεις επενδύσεων (πχ. των πλακιδίων του δαπέδου και των τοίχων), αποξηλώσεις των ειδών υγιεινής, επανασχεδιασμό των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων ή ακόμη και καθαιρέσεις τοίχων.

  • Ανανέωση του σπιτιού με ανοιξιάτικη διάθεση Ανανέωση του σπιτιού με ανοιξιάτικη διάθεση

    Ο μακρύς, ψυχρός χειμώνας σύντομα θα παραχωρήσει τη θέση του στην άνοιξη, την κατάλληλη εποχή για να σκεφθείτε μία ανανέωση στο σπίτι, ώστε να υποδεχθείτε τις ηλιόλουστες μέρες που έρχονται! Την εποχή αυτή μπορείτε άνετα να προγραμματίσετε ανακαίνιση σπιτιού ή επιμέρους χώρων του, όπως κουζίνα και μπάνιο ή απλά να περιοριστείτε σε διακοσμητικές παρεμβάσεις που θα φέρουν την άνοιξη στους χώρους σας.

Ιδεές & Λύσεις

Χώρος & Αρχιτεκτονική

Decosoup.com
Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved