Προίκα μωρού με την εγγύηση ποιότητας της KENTIA

Αγαπητοί γονείς,

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το άγχος για τον ερχομό του μωρού σας είναι μεγάλο. Θέλετε όλα να είναι στην εντέλεια από την στιγμή που θα το φέρετε σπίτι σας από το μαιευτήριο.

Για αυτό και εμείς σας δίνουμε τις καλύτερες προτάσεις στην προίκα μωρού και στα απαραίτητα λευκά είδη που θα ντύσουν και θα στολίσουν το βρεφικό δωμάτιο, προσφέροντας στο μωρό σας ένα άγγιγμα απαλότητας, τρυφερότητας, ζεστασιάς και γαλήνης.

Αφού έχετε αγοράσει τα απαραίτητα έπιπλα, ήρθε η ώρα να επενδύσετε στα πιο πρακτικά κομμάτια που θα συνοδεύουν το μωρό σας όπου και αν βρίσκεται. Σεντόνια και σκεπάσματα για έναν ποιοτικό ύπνο, πετσέτες για την ώρα του μπάνιου και άλλα πολλά που θα ανακαλύψετε στην μεγάλη ποικιλία της Kentia!

πετσέτες μωρού, μπουρνούζι μωρού

Moonriver πετσέτες από την Kentia! Είναι γνωστές σε όλους για την υφή και την ποιότητα των υλικών τους. Βαθιά απορροφητικές, αποτελούμενες από 100% βαμβάκι. Όλες απεικονίζουν μοναδικά σχεδιάκια που εξάπτουν την φαντασία των μικρών, καθώς τυλίγονται πάνω τους.

Tip: Πλένετε τις πετσέτες μπάνιου και γενικότερα τα προσωπικά είδη του μωρού σας, μόνα τους χωρίς δικό σας ιματισμό ανακατεμένο.

πάπλωμα μωρού

Παπλωματοθήκη – παπλωματάκι με ήλιο και φεγγάρι. Για «ζεστά» όνειρα σε ένα ενδεδειγμένο και υγιεινό περιβάλλον. Βρείτε εδώ διαστάσεις και τρόπους παραγγελίας.

ζακέτα μωρού

Η ζακετούλα του μετά το μπάνιο! Μέχρι να σκουπίσετε το μωρό σας, μπορεί να κρυώσει ή μπορεί να αντιστέκεται, για αυτό κάντε του δωράκι ένα εκλεπτυσμένο μπουρνούζι από 100% απορροφητικό βαμβάκι, με ένα υπέροχο κέντημα puppylove!

Το βρεφικό δωμάτιο KENTIA ανοίγει τις πόρτες του και σας εύχεται καλές αγορές, γεμάτες χρώμα για το μικρό σας!

Ιδεές & Λύσεις

Χώρος & Αρχιτεκτονική

Decosoup.com
Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved