Τι σχέδιο πόρτας ασφαλείας να επιλέξω;

Η εξωτερική πόρτα του σπιτιού μας αποτελεί ένα "σύνορο" με τον έξω κόσμο. Είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κανείς όταν έρχεται στο σπίτι μας, και το τελευταίο που θα δει καθώς φεύγει από αυτό.

Για τον εξής λόγο, πρέπει να δείξουμε την πρέπουσα προσοχή και να επιλέξουμε μια πόρτα που εκτός από την ασφάλεια, θα μας παρέχει υψηλό design και θα ταιριάζει με την αισθητική του χώρου μας. Επισκεφθείτε τη σελίδα μας www.karampelasdoors.gr και επιλέξτε από τα σχέδια μας την ιδανική πόρτα ασφαλείας για τον χώρο σας.  

  • Πόρτες ασφαλείας με χειροποίητα σχέδια:

Αν σας αρέσουν τα γεωμετρικά σχήματα και θέλετε η εξώπορτα του σπιτιού σας να κεντρίζει το ενδιαφέρον κάθε επισκέπτη, μπορείτε να επιλέξετε μια πόρτα με χειροποίητο σχέδιο.

 Δείτε εδώ όλα τα χειροποίητα σχέδια μας.

doors, πόρτες με χειροποίητα σχέδια 

  • Πόρτες ασφαλείας με Inox Λεπτομέρειες: 

Αν στο σπίτι σας κυριαρχεί η μοντέρνα διακόσμηση και υπάρχουν αρκετά inox στοιχεία, όπως inox  ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα, ιδανική επιλογή αποτελούν οι πόρτες μας με inox λεπτομέρειες. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε απόχρωση ξύλου και να τη συνδυάσετε με το σχέδιο που σας αρέσει. Προτιμήστε σκούρες αποχρώσεις ξύλου, όπως το σκούρο βέγκε και η καρυδιά, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη αντίθεση ανάμεσα στην ξύλινη επιφάνεια της πόρτας και στις inox λεπτομέρειες.

Δείτε εδώ τη σειρά μας με τις πόρτες με inox λεπτομέρειες.

doors01, πόρτες ασφαλείας με inox λεπτομέρειες 

  • Πόρτες ασφαλείας με σχέδια παντογράφου:

Μια ασφαλή επιλογή αποτελούν οι εξωτερικές πόρτες με σχέδια παντογράφου. Πρόκειται για τα πιο διαδεδομένα σχέδια εξωτερικών αλλά και εσωτερικών πορτών. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα σχέδια με κάθετες, οριζόντιες ή πλάγιες γραμμές που μπορούν να σχηματίσουν ότι σχέδιο επιθυμείτε. Οι πόρτες αυτές είναι κατάλληλες τόσο για μοντέρνα, όσο και για πιο κλασικά σπίτια, καθώς το ύφος και το στιλ της πόρτας εξαρτάται καθαρά από το είδος του σχεδίου που θα επιλέξετε.  Δείτε εδώ όλα τα σχέδια παντογράφου που διαθέτουμε. 

doors02, πόρτες ασφαλείας με σχέδια παντογράφου

  • Πόρτες ασφαλείας με νταμπλά:

Ιδιαίτερα διαδεδομένη επιλογή για κλασικά και παραδοσιακά σπίτια είναι οι νταμπλαδοτές πόρτες ασφαλείας. Και σε αυτή την κατηγορία τα σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε ποικίλουν ανάλογα με τον αριθμό και το είδος των νταμπλάδων. Δείτε εδώ τα σχέδια με νταμπλά που διαθέτουμε.

doors03, πόρτες ασφαλείας με νταμπλά

  • Πόρτες ασφαλείας παραδοσιακές με τάβλες ξύλου:

Αν είστε λάτρεις του παραδοσιακού και διαχρονικού στιλ στη διακόσμηση και στο σπίτι σας κυριαρχούν κλασικά έπιπλα, τότε οι πόρτες αυτές αποτελούν μια ασφαλή επιλογή για τον χώρο σας. Οι αποχρώσεις που αναδεικνύουν το συγκεκριμένο σχέδιο πόρτας είναι αυτές του φυσικού ξύλου, όπως το ανιγκρέ και η σημύδα, αλλά και πιο σκούρες, όπως η καρυδιά και η κερασιά.  Οι πόρτες αυτές είναι ιδανικές για μονοκατοικίες και παραδοσιακά εξοχικά σπίτια που διαθέτουν αυλή, καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στην επαφή με τις εξωτερικές  καιρικές συνθήκες.  

doors04, πόρτες ασφαλείας με παραδοσιακές τάβλες ξύλου     

Ιδεές & Λύσεις

Χώρος & Αρχιτεκτονική

Decosoup.com
Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved