Ηχομόνωση στο σπίτι σας με τις καλύτερες λύσεις

ηχομόνωση, απλά ηχομονωτικά υλικά

Η ηχομόνωση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προνόμια που πρέπει να έχει ένα κεντρικό σπίτι. Τα μεγάλα αστικά κέντρα αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα όσον αφορά την ακουστική, αφού η πολύβουη ατμόσφαιρα είναι ένας βραχνάς τις ώρες κοινής ησυχίας. 

Τι μπορείτε να κάνετε για να μην έχετε κανένα πρόβλημα με γείτονες, χωρίς να σας φύγει υπέρογκο χρηματικό ποσό;

Μία από τις πιο μεθοδικές κινήσεις, είναι να έχετε προνοήσει από την πρώτη στιγμή που χτίστηκε το σπίτι σας. Αν αυτό δεν έγινε, τότε μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις στα σημεία του σπιτιού σας που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα. 

Ένας τρόπος να ηχομονώσετε το σπίτι, είναι η περίφραξη παραθύρων και ανοιγμάτων με ειδικό υλικό. Μερικά διπλά ή τριπλά ηχομονωτικά υλικά, σίγουρα είναι μία από τις καλύτερες λύσεις.

Εντός του σπιτιού οι ενδεδειγμένοι τρόποι, είναι:

1.Γυψοσανίδα. Αν ο χώρος το επιτρέπει, πρόκειται για ένα από τα πιο οικονομικά υλικά αφού το κύριο στοιχείο της είναι ο υαλοβάμβακας.

2.Ξυλεία. Μία ενδεδειγμένη λύση που είναι αισθητικά όμορφη και μπορεί να αλλάξει την εικόνα του εσωτερικού σας χώρου. Η επένδυση αυτή μπορεί να γίνει και στον εξωτερικό χώρο. 

3.Acoustic weave tiles. Πρόκειται για υφάσματα που είναι άκρως οικολογικά και μπορούν να απορροφούν τους κραδασμούς του τοίχου. Η εγκατάστασή τους μπορεί να γίνει εύκολα από ειδικό συνεργείο.

Μία πιο απλή λύση, είναι να αγοράσετε έπιπλα με μεγαλύτερο όγκο, τα οποία συγκρατούν τον θόρυβο και δεν τον αφήνουν να διαπεράσει την τοιχοποιία. 

Η Group Science είναι ειδική στην ηχομόνωση και επιτυγχάνει την βέλτιστη ακουστική στον χώρο σας. Δραστηριοποιείται σε συμβουλευτικό πλαίσιο, δίνοντάς σας τις κατάλληλες λύσεις στον δικό σας χώρο!

Ιδεές & Λύσεις

Χώρος & Αρχιτεκτονική

Decosoup.com
Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved