Τέντες: Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα είδη;

είδη τέντας, σκίαση

Οι τέντες είναι το νούμερο ένα είδος σκίασης που μπορεί να τοποθετηθεί και να κοσμήσει τον χώρο σας. Υπάρχουν πολλά είδη και στηρίγματα που κάνουν την τέντα να ξεχωρίζει ανάλογα με τον χώρο που διαθέτει ο καθένας (καφετέρια, μπαρ, μαγαζί, οικιακό χώρο).

Μοναδικές λύσεις για κάθε ανάγκη μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω είδη:

  •  Stoboscope

Είναι η τέντα με τους βραχίονες οι οποίοι μπορούν να καλύψουν μεγάλο μήκος στην διάσταση χώρου, προσθέτοντας στην αισθητική του. Δεν στηρίζεται στον παραδοσιακό τρόπο στήριξης για αυτόν τον λόγο προτιμάται από πολλούς, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο.

  • Select

Είναι το είδος τέντας που μπορεί να εκπληρώσει κάθε απαίτηση εναντίον των ισχυρών ανέμων που μπορεί να δημιουργηθούν σε διάφορες περιοχές, με κίνδυνο να σκίσουν το πανί. Η εξαιρετικά ανθεκτική του ικανότητα σας προσφέρει την μέγιστη δυνατή συγκράτηση, χωρίς να κάνει θόρυβο.

  • Jumbo

Η μοναδική τέντα που μπορεί να σκιάσει χώρο έως και 90 τετραγωνικά μέτρα. Η προβολή των βραχιόνων που έχουν οι τέντες μπορούν να σας εξυπηρετήσουν χωρίς κανέναν κίνδυνο. Η μεγάλη τους επιφάνεια έχει σχεδιαστεί κατάλληλα για να καλύπτει χωρίς καμία βλάβη μεγάλη επιφάνεια.

  • Sigma

Το είδος τέντας, το οποίο βλέπουμε οι περισσότεροι στα σπίτια είναι αυτό. Η κλασική λύση μέσα από την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Τόσο σε τοίχο όσο και σε οροφή, τοποθετείται εύκολα χωρίς να παρουσιάζει κανένα απολύτως πρόβλημα.

  • Beta

Για να καλύπτετε τον χώρο σας όλες τις ώρες της ημέρας από όπου και να χτυπά ο ήλιος. Αποτελείται από δύο είδη βραχιόνων και μπορεί στο τελείωμα να έχει την κατάλληλη κλίση για περισσότερη δροσιά.


Επιλέξτε με βάση τις ανάγκες σας τέντες σε μοναδικές τιμές.

Ιδεές & Λύσεις

Χώρος & Αρχιτεκτονική

Decosoup.com
Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved