Βασικές συμβουλές και ιδέες στα κουρτινόξυλα και τα πόμολα

curtain rod, μοντέρνα κουρτινόξυλα, διακόσμηση σπιτιού

Η άνεση και το design είναι δυο στοιχεία που πάνε μαζί σε ένα σύγχρονο σπίτι! Ακόμα και οι μικρές λεπτομέρειες που δίνουν ιδιαιτερότητα σε κάθε δωμάτιο είναι στοιχεία που συνηγορούν στην διαμόρφωση ενός χώρου, που βασιλεύει η αρμονία και η υψηλή αισθητική.

Τα κουρτινόξυλα και τα πόμολα είναι δύο στοιχεία που προσφέρουν μία εκλεπτυσμένη εικόνα, όταν επιλέγονται σωστά και ταιριάζουν με κάθε μέρος του σπιτιού σας.

Tips για να τα επιλέξετε:

1. Αποφύγετε τα κλασικά μοτίβα με το πλατύ ξύλο και επιλέξτε σχέδια που είναι πιο μοντέρνα και ιδιαίτερα

2. Μην αποκλείετε ένα χρώμα κουρτίνας σε παλ απόχρωση και ένα κουρτινόξυλο σε πιο έντονους χρωματισμούς.

3. Τα πόμολά που θα επιλέξετε μπορούν να μην διαθέτουν την κλασική λαβή, αλλά να είναι πιο περίεργα και ιδιόμορφα, ώστε να προσελκύουν τις εντυπώσεις. Οι vintage προοπτικές έχουν επανέλθει στην μόδα και έχουν γίνει μία πρόταση που μπορεί να δώσει μία άλλη οπτική στον χώρο σας.

door knobs, πόμολα θυρών, ξύλινα πόμολα, μίνιμαλ στυλ διακόσμησης

Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις της μόδας;

Αν το σπίτι σας είναι minimal….

Επιλέξτε πόμολα σε μικρό μέγεθος, φτιαγμένα από απαλά υλικά και παλ μοτίβα που δεν κεντρίζουν το οπτικό πεδίο. Προσαρμόζονται ιδανικά στην minimal προοπτική σας.

Αν ο χώρος σας θέλετε να είναι εκκεντρικός

Σε μία τέτοια σκέψη, πρέπει να είστε προσεκτικοί, αφού μπορεί το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό και ξεφεύγει από αυτό που είχατε φανταστεί. Προτιμήστε κουρτινόξυλα που είναι κατασκευασμένα από ξύλο, με βαριές δομές και ιδιαίτερα κοψίματα. Αν είναι χειροποίητα, ακόμα καλύτερα!

Αν το σπίτι σας είναι μικρό…

Τότε μπορείτε να επιλέξετε πόμολα μεγάλου μεγέθους πλήρως εκκεντρικά που μπορούν να ζεστάνουν τον χώρο και να τον αναδείξουν καλύτερα. Ειδικά στο παιδικό δωμάτιο, όσο πιο φανταχτερά, τόσο το καλύτερο.

Ιδεές & Λύσεις

Χώρος & Αρχιτεκτονική

Decosoup.com
Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved