Purple Art: τεχνοτροπίες και γύψινες διακοσμήσεις ποιότητας και αισθητικής

image

Οι τοίχοι μπορούν να αποτελέσουν ουσιαστικό στοιχείο που συμμετέχει στη διακόσμηση του χώρου, αρκεί να αποκτήσουν ενδιαφέρον και χαρακτήρα.

Οι διάφορες τεχνοτροπίες μπορούν να δώσουν βάθος και υφές αναβαθμίζοντας το διακοσμητικό σχήμα του χώρου. Εντυπωσιακές εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένους τεχνίτες.

image 1

image 2

Ευρύτατα  διαδεδομένες τεχνοτροπίες σήμερα είναι η απομίμηση παλαιωμένων και φθαρμένων χρωμάτων (πατίνα), παλαιωμένων επιχρισμάτων (stucco), και απομιμήσεις υλικών, καθώς και καινοτόμες βαφές εμπλουτισμένες με μεταλλικά ρινίσματα, κονιάματα και χρωστικές.

image 3

image 4

Οι τεχνοτροπίες χρησιμοποιούνται όταν το κόστος και η τοποθεσία είναι αποτρεπτικά της χρήσης φυσικών υλικών, και όταν επιθυμούμε έντονο διακοσμητικό αποτέλεσμα σε κάποια επιφάνεια.

image 5

image 7

image 6Η Purple Art δημιουργήθηκε το 1994 και για να προσφέρει μια γκάμα υπηρεσιών, ιδεών, σχεδιασμού και υλοποίησης στους τομείς της κατασκευής και διακόσμησης με έμφαση στη δημιουργικότητα και την αισθητική.
Η εταιρία εξειδικεύεται σε αναπαλαίωση, ανακαίνιση, διαμόρφωση χώρου και διακόσμηση από Γύψινες διακοσμήσεις, Τεχνοτροπίες και ζωγραφικά θέματα μέχρι Εικαστικές συνθέσεις.   

Με βάση τη Θεσσαλονίκη οι παρεχόμενες υπηρεσίες επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και στο εξωτερικό.

 

 

Χρήστος Παυλακάκης

www.purple-art.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.@Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.-Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

6948-620053

 

 Πηγή φωτό: purple-art.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved