Μετατρέψτε τα γυάλινα μπουκάλια σε βάζα

Τα γυάλινα μπουκάλια του κρασιού, της ρετσίνας ή και της μπύρας, μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν με πολλούς και ευφάνταστους τρόπους. Μπορούν για παράδειγμα να βαφούν με σπρέι ή να διακοσμηθούν με πέτρες, κοχύλια, κλωστές κλπ. Ωστόσο, ο σχεδιασμός μερικών μπουκαλιών είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και πρωτότυπος. Τα μπουκάλια αυτά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά στοιχεία όπως ακριβώς είναι, χωρίς δηλαδή επιπλέον διακόσμηση.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε την ετικέτα από το μπουκάλι. Βυθίστε το μπουκάλι σε χλιαρό νερό και μετά από μερικά λεπτά η ετικέτα αφαιρείται πολύ εύκολα. Τρίψτε το μπουκάλι απαλά για να φύγουν τα υπολείμματα της κόλλας.

Πειραματιστείτε με τη διάταξη των μπουκαλιών:

Σε αυτό το παράδειγμα, τέσσερα μπουκάλια από τη ρετσίνα "Κεχριμπάρι" τοποθετήθηκαν στη σειρά πάνω σε μια χαμηλή βιβλιοθήκη. Η διάταξη έχει ρυθμό, συμμετρία και ταιριάζει σε νεανικούς και λιτούς χώρους. Σε κάθε μπουκάλι, τοποθετήθηκε μια δέσμη από διαφορετικά λουλούδια.

επανάχρηση μπουκαλιών, επανάχρηση γυάλινων μπουκαλιών, ανακύκλωσή γυάλινων μπουκαλιών, διακόσμηση με μπουκάλια, διακόσμηση με γυάλινα μπουκάλια, ιδέες για βάζα, βάζα φτιάξτο μόνος σου,

Χρησιμοποιήστε παλιά μπουκάλια από χειροποίητο γυαλί:

Σε αυτό το παράδειγμα, δύο αυθεντικές "νταμιτζάνες" από φυσητό γυαλί χρησιμοποιήθηκαν ως ανθοδοχεία.

Vintage Brown Glass Bottle Amber Glass By FrenchMelody

Τοποθετήστε μπουκάλια από διάφανο γυαλί στη σειρά:

Για να γίνει η σύνθεση πιο ενδιαφέρουσα μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα στα μπουκάλια άμμο, κοχύλια, μικρές πέτρες, σκουριασμένα μικροαντικείμενα, ξυλάκια από τη θάλασσα κα.

Blount Design
 
Ομαδοποιείστε τα μπουκάλια:

Σε αυτό το παράδειγμα, πολλά και διαφορετικά μπουκάλια τοποθετήθηκαν μπροστά σε ένα ολόφωτο παράθυρο.

VisuaLingual home/HQ

Σχετικά Άρθρα

  • Δημιουργήστε το ιδανικό στυλ για το καθιστικό με έπιπλα από την ιnart. Δημιουργήστε το ιδανικό στυλ για το καθιστικό με έπιπλα από την ιnart.

    Οι τάσεις και τα στυλ στην αρχιτεκτονική και στο design αλλάζουν συνεχώς προκαλώντας πονοκέφαλο τόσο στους ιδιώτες όσο και στους επαγγελματίες διακοσμητές. Κατά γενική ομολογία, μια από τις «δυσκολότερες» αγορές αφορά στα λεγόμενα βαριά έπιπλα, όπως είναι για παράδειγμα οι καναπέδες και οι πολυθρόνες. Τι θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε αν θέλετε να αγοράσετε καινούργια έπιπλα για το καθιστικό σας αλλά σας προβληματίζει το θέμα του στυλ; Σε γενικές γραμμές υπάρχουν δύο επιλογές: Μπορείτε είτε να επιλέξετε το ουδέτερο στυλ ή ένα στυλ με έντονη προσωπικότητα.

  • Βάζο από μπουκάλι ρετσίνας Βάζο από μπουκάλι ρετσίνας

    Διακόσμηση και ανακύκλωση: χρήσιμος συνδυασμός!

    Η κ. Δανάη διάβασε το άρθρο μας ‘Ανθοδοχεία από γυάλινα μπουκάλια’ και δημιούργησε το δικό της βάζο.

    Ένα άδειο διάφανο μπουκάλι από ρετσίνα ‘Αμπελήσιους’ άλλαξε χρήση και έγινε ένα όμορφο, κομψό βάζο για αγριολούλουδα.

    Οι φωτογραφίες που μας έστειλε από το εξοχικό της δείχνουν θέσεις για το βάζο είτε μπροστά στον ξυλόφουρνο, είτε στο πρέκι της ψησταριάς, που δημιουργούν μια όμορφη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα!

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved