Μέτρα ασφάλειας για το σπίτι

Μέτρα ασφάλειας για το σπίτι https://www.qssupplies.co.uk/security.html

Η ασφάλεια του σπιτιού πρέπει να αποτελεί από τις πρώτες προτεραιότητες των ενοίκων. Μπορείτε να ενισχύσετε υπάρχουσες κατασκευές με επιπλέον μέσα, αλλά με αφορμή μια ανακαίνιση σπιτιού υπάρχει δυνατότητα να ενσωματωθούν σύγχρονες λύσεις ασφάλειας.

Πέρα όμως από την εγκατάσταση των όποιων τρόπων ασφάλισης του σπιτιού θα πρέπει να λαμβάνονται μέτρα αποτροπής εισβολής που αφορούν ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβαίνουν οι ένοικοι, όπως π.χ. να σιγουρεύονται ότι όλες οι εξωτερικές πόρτες είναι κλειστές.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ασφαλίσετε το σπίτι σας σε διάφορες τιμές που επηρεάζουν την επιλογή τους.

Ενίσχυση της προστασίας του σπιτιού με μέτρα χαμηλού κόστους

1. Αντικατάσταση του κυλίνδρου της κλειδαριάς της εξώπορτας με κύλινδρο ασφαλείας που μπορεί να καθυστερήσει μια ενδεχόμενη διάρρηξη.

2. Επιπλέον εγκατάσταση προστατευτικού καλύμματος του κυλίνδρου που δυσχεραίνει τη θραύση του.

3. Τοποθέτηση σύρτη στην εσωτερική πλευρά της εξώπορτα ή ακόμη καλύτερα μπάρας ασφαλείας της πόρτας.

4. Απλή τοποθέτηση πίσω από την εξώπορτα σφήνας με συναγερμό.

5. Οι μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα ασφαλίζονται με πύρους ή δαγκάνες ασφαλείας.

7. Επίσης αποτελεσματικοί είναι οι μαγνητικές επαφές συναγερμού που ανιχνεύουν την όποια παραβίαση και ενεργοποιούν τη σειρήνα.

Κλειδαριές ασφαλείας

Επιλέγονται ανάλογα από τον τύπο της πόρτας, ξύλινη, αλουμινίου ή θωρακισμένη, και προσφέρουν ασφάλεια που διαβαθμίζεται σε διάφορα επίπεδα. Αναζητείστε αξιόπιστες και ποιοτικές κλειδαριές ασφαλείας. Αυτές λειτουργούν με κύλινδρο και διαθέτουν προστατευτικό κάλυμμα από ατσάλι ειδικής επεξεργασίας, που δεν επιτρέπει την κοπή ή την διάτρηση.

Τα σώμα της κλειδαριάς έχει γρανάζι για καλή λειτουργία, πλάκα από ειδικό ατσάλι και σύστημα εμπλοκής που σε περίπτωση διάρρηξης μπλοκάρει και δεν ξεκλειδώνει.

http://www.qssupplies.co.uk/security.html

Θωρακισμένες πόρτες

Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλές εταιρίες κατασκευής θωρακισμένων θυρών. Η επιλογή τους δεν εξαρτάται μόνο από την τιμή τους, αλλά κυρίως από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την πιστοποίηση τους, αλλά και την τοποθέτηση τους.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά αφορούν στην ποιότητα της κάσας, του πορτόφυλλου και της θωράκισης του, δηλ. το πάχος των μετάλλων. Επίσης αφορούν και στην ποιότητα και τον τύπο της κλειδαριάς. Τα πιστοποιητικά της πόρτας αφορούν στην προσφερόμενη ασφάλεια και την ενδεχόμενη ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Η σωστή τοποθέτηση αποτελεί ζήτημα για μια θωρακισμένη πόρτα, καθώς εξασφαλίζει σωστή λειτουργία και αποτελεσματικότητα. Πρέπει να γίνεται από έμπειρο συνεργείο με τεχνογνωσία και διαρκή ενημέρωση.

Ανακαίνιση Μεζονέτας στο Μενίδι από την κατασκευαστική εταιρεία του Ιωάννη Φούσκα

Πτυσσόμενα κάγκελα

Αποτελούν πολύ δημοφιλή λύση προστασίας. Μπορούν να τοποθετηθούν αδιάκριτα σε πόρτα εισόδου, μπαλκονόπορτες και παράθυρα και κατασκευάζονται κατά παραγγελία ανάλογα με το μέγεθος του ανοίγματος.

Μπορούν να είναι δίφυλλα και μονόφυλλα που περιστρέφονται καθώς συμπτύσσονται κατά 180ο , ώστε να αφήνουν ελεύθερο το άνοιγμα. Το κατωκάσι στις πόρτες είναι πτυσσόμενο για να επιτρέπει άνετη διέλευση.

Η τοποθέτηση τους είναι εύκολη και γρήγορη. Είναι κατασκευασμένα από βέργες γαλβανισμένου χάλυβα μεγάλης αντοχής και ασφάλειας και εξοπλισμένα με κλειδαριές ασφαλείας. Σε κλειστή θέση επιτρέπουν φυσικό φωτισμό και αερισμό στο χώρο.

http://protectionplus.ca/commercial/security-bars/

Συναγερμοί

Η σήμανση ύπαρξης ενός συστήματος συναγερμού στο σπίτι περιορίζει τις προσπάθειες εισβολής. Τα συστήματα συναγερμού εξειδικεύονται ανάλογα με τον τύπο και το μέγεθος του σπιτιού ( διαμερίσματα/ μονοκατοικίες, μικρά/μεγάλα).

Η εγκατάσταση του ανάλογου συναγερμού γίνεται μετά από επιτόπια επίσκεψη στο χώρο, ανάλυση των αναγκών των ενοίκων και σύνταξη τεχνικής μελέτης που περιγράφει το σύστημα και το κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας συστημάτων ασφαλείας υλοποιεί τη μελέτη εγκαθιστώντας το σύστημα και το παραδίδει σε πλήρη λειτουργία. Ένα σύστημα συναγερμού με αξιοπιστία περιλαμβάνει την κεντρική μονάδα μέσω της οποίας λειτουργεί, το πληκτρολόγιο για το χειρισμό του συναγερμού από τους χρήστες, τους ανιχνευτές, εσωτερικούς και εξωτερικούς, τις μαγνητικές επαφές ανοιγμάτων σε μη ορατά σημεία, και την εξωτερική σειρήνα. Επιπρόσθετες λειτουργίες είναι οι δέσμες υπερύθρων για αποτροπή προσέγγισης (για μονοκατοικίες) και οι ανιχνευτές φυσικού αερίου και πλημμύρας.

Τέλος, τα συστήματα παρακολούθησης ενισχύουν την προστασία του σπιτιού από εισβολείς, καθώς με κάμερες και καταγραφικά εξασφαλίζεται η εποπτεία του χώρου από απομακρυσμένο κέντρο ελέγχου (υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο).

http://www.youtube.com/watch?v=k1jRIfcWNzM;

Αν σκοπεύετε να προχωρήσετε σε ολική ή μερική ανακαίνιση διαμερίσματος σας, σκεφτείτε οπωσδήποτε την εγκατάσταση μέτρων ασφαλείας. Επισκεφτείτε την κατασκευαστική εταιρεία του Ιωάννη Φούσκα για ολοκληρωμένη πρόταση.

Σχετικά Άρθρα

  • Κλειδαριές νέας γενιάς με μικρό κλειδί για μέγιστη ασφάλεια Κλειδαριές νέας γενιάς με μικρό κλειδί για μέγιστη ασφάλεια

    Η εταιρεία μας www.karampelasdoors.gr σας δίνει τη δυνατότητα να θωρακίσετε τον χώρο σας με κλειδαριές νέου τύπου με μικρό κλειδί. Μπορείτε να επιλέξετε τις κλειδαριές νέας τεχνολογίας τόσο για την νέα σας πόρτα όσο και για την αντικατάσταση της υπάρχουσας κλειδαριάς για μεγαλύτερη ασφάλεια.

    Ακολουθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας κλειδαριάς με μικρό κλειδί:

    • Μικρό κλειδί νέας τεχνολογίας
    • Defender
    • Απαραβίαστη κλειδαριά με 12 σημεία κλειδώματος
    • Δυνατότητα προσθήκης επιπλέον σημείων κλειδώματος κατά απαίτηση του πελάτη
    • Εύκολη αντικατάσταση κλειδιού σε περίπτωση απώλειας

    Τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνουν τις κλειδαριές αυτές απαραβίαστες και σας δίνουν τη δυνατότητα να προστατέψετε την περιουσία σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε όλα τα σχέδια και ποιότητες θωρακισμένων πορτών που διαθέτουμε μπορούν τα τοποθετηθούν κλειδαριές με μικρό κλειδί. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε τηλεφωνικά για τη νέα αυτή τεχνολογία και τις δυνατότητες που σας παρέχει!

    Για την ασφάλεια σας εμπιστευτείτε την KarampelasDoors!

    www.karampelasdoors.gr

    Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη

    Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

    Κιν: 6977247806

    Τηλ/Fax: 2310751994

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved