Υπνοδωμάτιο: Η απόσταση μεταξύ δύο κρεβατιών

ΔΙΑΦΟΡΑ

Η παρακάτω εικόνα παρουσιάζει την απόσταση που πρέπει να έχουν δύο κρεβάτια μεταξύ τους προκειμένου να είναι δυνατή η πρόσβαση και άνετη κίνηση. Φυσικά, όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση τόσο πιο άνετη είναι η κίνηση και χρήση του κρεβατιού, για παράδειγμα το στρώσιμο των σεντονιών. 

BEDROOM41 metric

Σε περίπτωση που ο χώρος κάτω από το κρεβάτι χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος, τότε η απόσταση μεταξύ των κρεβατιών πρέπει να αυξάνεται. Ειδικά αν υπάρχει συρτάρι θα πρέπει να υπολογίζεται τόσο ο χώρος που καταλαμβάνει το συρτάρι (συνήθως είναι το μισό του κρεβατιού) όσο και ο χώρος που καταλαμβάνει ο γονατισμένος άνθρωπος (61-92 cm).

Αν μία πλευρά του κάθε κρεβατιού είναι ελεύθερη (για παράδειγμα τα κρεβάτια έχουν τοποθετηθεί στη μέση του δωματίου) τότε η απόσταση μεταξύ των κρεβατιών μπορεί να είναι μικρότερη. Αυτό συμβαίνει, γιατί η χρήση του κρεβατιού γίνεται κυρίως από την ελεύθερη πλευρά. 

BEDROOM42 metric

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2013-12-06-14-52-05Πόσος χώρος πρέπει να παραμένει ελεύθερος γύρω από το κρεβάτι, έτσι ώστε να είναι άνετο το στρώσιμο του κρεβατιού;
Διαφήμιση
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+