Ιδέες διακόσμησης με συνδυασμούς του γκρι

Ανακαίνιση σπιτιού στα Μελίσσια από την κατασκευαστική εταιρία του Ιωάννη Φούσκα Ανακαίνιση σπιτιού στα Μελίσσια από την κατασκευαστική εταιρία του Ιωάννη Φούσκα

Η ανακαίνιση σπιτιού προσφέρει δυνατότητες αναβάθμισης, εκσυγχρονισμού και συντήρησης αλλά και αισθητικής ανανέωσης στους εσωτερικούς χώρους. Τα χρωματικά σχήματα είναι απεριόριστα και η επιλογή κάποιου συγκεκριμένου γίνεται με κριτήριο τις επιθυμίες των ενοίκων και το στυλ διακόσμησης του χώρου.

Μία σύγχρονη επιλογή χρωματικού σχήματος αποτελούν οι συνδυασμοί του γκρι χρώματος. Το γκρι, φίνο και χαλαρό είναι από τα πιο μοντέρνα και ευπροσάρμοστα χρώματα. Επίσης είναι διακριτικό, εύκολα συνδυάσιμο και ως ουδέτερο αποτελεί ιδανικό φόντο. Ας γνωρίσουμε μερικά από τα χρώματα που συνδυάζονται αρμονικά για τη διακόσμηση του σπιτιού.

Ζαχαρί

Το ζαχαρί  σε συνδυασμό με ανοιχτό γκρι διαμορφώνει ένα ζεστό και ρομαντικό χώρο πολύ φιλόξενο. Ο συνδυασμός αυτός είναι ιδανικός για υπνοδωμάτια αλλά και για ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό καθιστικό.

Κίτρινο του ήλιου

Το γκρι και το κίτρινο του ήλιου είναι ένα από τα πιο μοντέρνα χρωματικά σχήματα. Ο συνδυασμός γκρι και κίτρινου είναι πρωτότυπος και πολύ αγαπητός και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού.

Κοραλί

Ο συνδυασμός του γκρι με το κοραλί είναι από τους πιο δημοφιλείς. Το κοραλί αποτελεί μια ζωηρή και χαρούμενη επιλογή χρώματος για το καθιστικό, ακόμη και την κουζίνα.

Ροζ

Ένα εκλεπτυσμένο και σοφιστικέ ύφος χωρίς την τραχύτητα των έντονων τόνων δημιουργεί ο συνδυασμός του γκρι με το  ανοιχτό ροζ- τριανταφυλλί. Το ροζ είναι ένα χρώμα ρομαντικό, τρυφερό και ευχάριστο και φαντάζει ωραίο και δροσερό σε υπνοδωμάτια, αλλά και στο σαλόνι, την κουζίνα, την τραπεζαρία.

Βιολετί

Ο συνδυασμός του βιολετί με το γκρι δημιουργεί μία αισθησιακή, μοντέρνα ατμόσφαιρα, ειδικότερα οι βαθύτερες αποχρώσεις του μωβ δίνουν μοναδική όψη στο σπίτι και αναδεικνύουν την προσωπικότητα του.

Κερασί

Φωτεινό και τολμηρό το κερασί χρώμα φέρνει την οικειότητα στο χώρο σε συνδυασμό με απαλότερες αποχρώσεις του γκρι. Κερασί και γκρι με την αντίθεση τους αποτελούν μία μοναδική, απολαυστική χρωματική επιλογή.

Πράσινο της μέντας

Το πράσινο της μέντας είναι μία απαλή και ενδιαφέρουσα απόχρωση του πράσινου, καθώς εμπεριέχει πράσινα και μπλε στοιχεία. Ο συνδυασμός με το γκρι διαμορφώνει ένα πρωτότυπο, μοντέρνο και φιλικό χώρο.

Πράσινο της χλόης

Ο συνδυασμός του ζωηρού χρώματος του πράσινου της χλόης με το πιο απτό γκρι δημιουργεί ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στη διακόσμηση του σπιτιού.

Γαλάζιο

Οι τόνοι του γαλάζιου με τους γκρίζους μπορούν να μας δώσουν ένα αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Είναι ένας συνδυασμός που δίνει καθαρές γραμμές και ιδιαίτερο στυλ  στο χώρο.

Μπλε του μεσονυκτίου

Ένα σκούρο, τολμηρό χρώμα που επιτείνει την έννοια του βάθους σε συνδυασμό με ανοιχτό γκρι προσδίδει μία αίσθηση πολυτέλειας.

Στους συνδυασμούς με τα παραπάνω χρώματα μπορούμε να επιλέξουμε ανοιχτή ή σκούρα απόχρωση του γκρι. Οι ανοιχτές γκρι αποχρώσεις δημιουργούν  ρομαντική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ενώ αντίθετα οι σκούρες αποχρώσεις του γκρι προσθέτουν κομψότητα και status στο χρωματικό σχήμα. Σε κάθε περίπτωση αναδεικνύονται οι χώροι με την ανακαίνιση διαμερίσματος . Αναζητείστε την άποψη των ειδικών της κατασκευαστικής εταιρίας του Ιωάννη Φούσκα και συζητείστε μαζί τους τις σκέψεις σας για το χρωματικό σχήμα που θέλετε να επιλέξετε στο χώρο σας.

www.anakainisispitiou.gr

 

 

Σχετικά Άρθρα

  • Ανακαίνιση σπιτιού και ευκαιρίες ανακύκλωσης Ανακαίνιση σπιτιού και ευκαιρίες ανακύκλωσης

    Μια ανακαίνιση σπιτιού δεν σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά νέα υλικά και να απομακρύνετε όλα τα παλιά. Μπορείτε να ανακυκλώσετε κάποια από τα παλιά υλικά και να τα χρησιμοποιήσετε κατά την ανακαίνιση. Θα προσδώσουν γοητεία στο χώρο και θα μειώσουν τον προϋπολογισμό της ανακαίνισης.

  • Αναβάθμιση του εσωτερικού χώρου της κατοικίας: Αύξηση της αξίας της Αναβάθμιση του εσωτερικού χώρου της κατοικίας: Αύξηση της αξίας της

    Οι παρεμβάσεις στο εσωτερικό του σπιτιού στοχεύουν στη δημιουργία προϋποθέσεων σύγχρονης διαβίωσης μέσα σε αυτό. Οι παρεμβάσεις αφορούν στην ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου και στη βελτίωση της λειτουργικότητας του χώρου με εσωτερικές διαρρυθμίσεις.

  • Ανακαίνιση σπιτιού και επανάχρηση επίπλων Ανακαίνιση σπιτιού και επανάχρηση επίπλων

    www.vitamin-ha.com/re-purposed-furniture-30-pics-2/repurposed-furniture-279;

    Σήμερα μία ανακαίνιση κατοικίας αποτελεί την ιδανική λύση για να αναβαθμιστεί κατασκευαστικά, να εκσυγχρονιστεί εσωτερικά και εξωτερικά σύμφωνα με τις νέες τεχνολογίες, ώστε να προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής για τους ενοίκους της.

    Η έκταση της ανακαίνισης κυμαίνεται από μεγάλη έως μικρή. Η ριζική περιλαμβάνει ουσιαστικές επεμβάσεις στην κάτοψη με νέα διαρρύθμιση των χώρων (ηλεκτρολογικά/υδραυλικά), αντικατάσταση κουφωμάτων, δαπέδων, ειδών υγιεινής, ντουλαπιών κουζίνας, νέων κατασκευών (ψευδοροφές/ταπετσαρίες), χρωματισμούς.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved