Τι χρώμα να βάψω τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι στην κρεβατοκάμαρα;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ερώτηση αναγνώστριας

“Καταρχήν συγχαρητήρια για την απίστευτη δουλειά που κάνετε, έχω ξαναστείλει e-mail και με είχατε βοηθήσει πολύ με τις χρήσιμες συμβουλές σας!! Τώρα βρίσκομαι στο βάψιμο των εσωτερικών χώρων του νεόδμητου διαμερίσματος μου.
Τι χρώμα μπορώ να βάψω τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι? Σας επισυνάπτω το κρεβάτι-συρταριέρα-κομοδίνο καθώς και την ντουλάπα που είχε ήδη το δωμάτιο (η ντουλάπα βρίσκεται απέναντι από τη θέση που θα τοποθετηθεί το κρεβάτι)!!Σκεπτόμουν το γκρι-λαδί αλλά πιστεύω ότι θα γίνει πολύ άσχημο??!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!”.

 Λευκό κρεβάτιΝτουλάπα της κρεβατοκάμαρας

 

 

 

 

 

 

 

Κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας

Συρταριέρα της κρεβατοκάμαρας

 

 

 

 

 

 

 

 

Η απάντηση μας

Το λαδί χρώμα με τις αποχρώσεις του είναι ένα χρώμα συναρπαστικό και προσθέτει μια ιδιαίτερη πινελιά στους εσωτερικούς χώρους. Είναι όμως σημαντικό να ισορροπηθεί αποτελεσματικά, ώστε να μην κυριαρχεί ενοχλητικά στο χώρο.

Στην περίπτωση σας το λευκό των επίπλων “κατεβάζει” την ένταση του λαδί και σε συνδυασμό με κάποια αυτοκόλλητη μπορντούρα μπορεί να δώσει στο χώρο σύγχρονο ύφος. Για τους υπόλοιπους τοίχους επιλέξτε ανοιχτή απόχρωση, όπως μπεζ ανοιχτό ή ακόμη και λευκό για ένα πολύ δροσερό αποτέλεσμα.

λαδί χρώμα διακόσμηση, πράσινο χρώμα διακόσμηση, λαδί χρώμα στην κρεβατοκάμαρα, χρώματα κρεβατοκάμαρας,

λαδί χρώμα στην κρεβατοκάμαρα, πράσινο χρώμα στην κρεβατοκάμαρα, λαδί χρώμα στη διακόσμηση, πράσινο χρώμα διακόσμηση, χρώματα κρεβατοκάμαρας, κρεβατοκάμαρες εικόνες, μοκέτα πλακάκια,

Στην περίπτωση που σας προβληματίζει η παρουσία του λαδί στο χώρο, μπορείτε να καταφύγετε στη σιγουριά του συνδυασμού γκρι-μαύρου, σε όλους τους τόνους του γκρι, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

γκρι υπνοδωμάτιο, γκρί κρεβατοκάμαρα, γκρί τοίχος, γκρί στη διακόσμηση, γκρί χρώμα δωμάτιο

κρεβατοκάμαρες, υπνοδωμάτιο, δωματιο διακόσμηση, υπνοδωμάτιο γκρι χρώμα, κρεβατοκάμαρα γκρι χρώμα

Επίσης σας αναφέρουμε και την περίπτωση εφαρμογής ταπετσαρίας στον τοίχο μονόχρωμης με γεωμετρικά σχέδια σε λευκό.

ταπετσαρία δωμάτιο, ταπετσαρία υπνοδωμάτιο, ταπετσαρία κρεβατοκάμαρα, ασπρόμαυρη ταπετσαρία

ταπετσαρία κρεβατοκάμαρα, ταπετσαρία υπνοδωμάτιο, ασπρόμαυρη ταπετσαρία κρεβατοκάμαρα

Σχόλια  

 
+1 # ele 14-05-2012 09:34
ευχαριστω πολυ! 8)
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
-1 # Μαρα Σαλτερή 15-02-2013 08:42
Γεια σας, θέλω να βαψω τον τοιχο πίσω απο το κρεβάτι που ειναι σε σοφιτα, τα έπιπλα σκούρα , δωμάτιο οχι πολύ φωτεινό ,απέναντι καθρέφτης με μπουντουαρ σκούρο, όλο
Ειναι master bedroom 30 tm σε κεραμοσκεπη ξύλινη ανοιχτοχρωμη, θέλω βάλω ταπετσαρια πίσω απο καθρέπτη κ να βαψω πίσω απο κρεβάτι η βάλω ταπετσαρια κ πρέπει να ειναι ίδια, comboze, η να βαψω το ένα κ το άλλο ταπετσαρια...ευχαριστώ
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 # decobook 18-02-2013 18:55
Μπορείτε να τοποθετήσετε στον έναν τοίχο ταπετσαρία και τον άλλον να τον βάψετε. Καλύτερα να αποφύγετε την τοποθέτηση της ίδιας ταπετσαρίες στους δύο απέναντι τοίχους.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 # ΙΩΑΝΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ 13-04-2013 22:40
Γεια σας.Θέλω να συνδιάσω πάτωμα-πόρτα-ντουλάπα στα υπνοδωμάτια.Ένα γονέων κ΄δύο παιδικά.Το πάτωμα είναι ουδέτερο(lamina te ανοιχτόχρωμο δρυς).Οι πόρτες είναι υπόλευκο με διακριτικά γκρι νερά.Σαν αποτέλεσμα δίνουν το χρώμα πάγου.Πάτωμα κ΄πόρτες είναι ίδια σε όλα τα δωμάτια.Οι ντουλάπες θα γίνουν συρόμενες.Το σπίτι θα είναι μοντέρνο εκτός ίσως από το δωμάτιο γονέων(ρομαντικ ό)με ταπετσαρία πίσω από το κρεβάτι.1)θα πρέπει πόρτα κ΄ ντουλάπα να είναι σε ίδια ή παρόμοια απόχρωση?2)Αν επιλέξω γρι σκούρα ντουλάπα σε ένα από τα τρία υπνοδωμάτια?3)Έχω σκεφτεί κ΄τη λύση του καθρέφτη (ολόκληρου ή 2/3)για το δ.γονέων.θα το ψυχραίνει?4)Άλλη επιλογή είναι το γυαλί σε τί χρώμα όμως?5)Πως θα φαίνεται αν κάθε δωμάτιο έχει διαφορετική ντουλάπα?6)Φοβάμαι πως με ήδη δυο διαφορετικά χρώματα ,που όμως ταιρίαζουν μεταξύ τους, ένα τρίτο θα φανεί υπερβολή.Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας κ΄συγνώμη για το σεντόνι.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # ΙΩΑΝΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ 13-04-2013 23:15
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟ ΔΡΥΣ LAMINATE ΠΑΤΩΜΑ.ΠΟΡΤΕΣ ΥΠΟΛΕΥΚΟ ΜΕ ΓΚΡΙ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΠΑΓΟΥ.ΠΑΤΩΜΑ+ΠΟΡΤΕΣ ΙΔΙΑ ΣΕ ΣΤΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ (1 ΓΟΝΕΩΝ,2ΠΑΙΔΙΚΑ ).ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΩ ΠΟΡΤΕΣ+ΠΑΤΩΜΑ+Σ ΥΡΟΜΕΝΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ.
1)ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ?
2)ΙΣΧΥΕΙ ΠΟΡΤΑ+ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ Ή ΙΔΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ?
3)Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΤΡΙΧΡΩΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΔΕ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ?
4)ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟ.ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΟΝΕΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ Ή ΞΥΛΙΝΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ Ή ΜΕ ΚΑΘΡΕΦΤΗ (ΟΛΟΚΛΗΡΟ Ή ΜΕΡΙΚΟ).Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΨΥΧΡΑΝΕΙ?5)ΓΚΡΙ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΑΙ?ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ?ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ?.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # anna καζακα 06-10-2014 21:09
Γεια σας θα ήθελα να μάθω το λάδι τι νουμερο είναι και απο ποια εταιρία.ευχαριστώ
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 # decobook_team 08-10-2014 10:46
Εξαρτάται από την εταιρεία. Για παράδειγμα στη Vivechrom θα μπορούσε να είναι ο κωδικός F156G από την κατηγορία Φρέσκα και φυσικά.

Στην εταιρεί Benjamin Moore είναι το huntington green
www.benjaminmoore.gr/gallery
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # Κυριακή Σ. 10-11-2014 18:36
καλησπέρα σας! Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά και τις πολύ ωραίες λύσεις που δίνετε...! Ψάχνω για έπιπλα κρεβατοκάμαρας. Η ντουλάπα και η πόρτα είναι σε φυσικό χρώμα ξύλου και το δάπεδο ελαφρώς πιο σκούρο παρκέ. Μυ άρεσε ένα μαύρο δερμάτινο κρεβάτι, όμως δεν μπορώ να βρω τα αντίστοιχα κομοδίνα και μπουντουάρ - συρταριέρα.. Τί θα μπορούσα να συνδυάσω;;;; Ευχαριστω εκ τω προτέρων
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 # ΑΣΠΑΣΙΑ 29-01-2015 12:35
Καλημέρα σας! Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με το τι χρώμα πρέπει να επιλέξω για να βάψω τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας. Τα έπιπλα είναι λευκά η πόρτα είναι και αυτή λευκή, η κουρτίνα καφέ με άσπρο και τα χαλάκια στις αποχρώσεις του καφέ. Ευχαριστώ!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # Lina interiors 23-02-2015 18:52
Μερικές επιλογές θα μπορούσαν να είναι οι παρακάτω:
- Ένα απαλό γήινο χρώμα
- Ανοιχτό χρυσό
- Ζαχαρί\- Εκρού
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # Δέσποινα 10-04-2015 14:07
Ειμαι 17 χρονων και θελω να βαψω το δωματιο μου. τα αγαπημενα μου χρωματα ειναι οι αποχρωσεις του μωβ και το βαθυ μπλε η το μπλε της μυκονου..! Ειναι φωτεινο δωματιο και για αυτο σκεφτομαι να κανω τον μικρο τοιχο πισω απο το κρεβατι μου το μπλε βαθυ και ολο το υπολοιπο ενα απαλο μωβ.. Αλλα φοβαμαι μην επισκιαστει αποο το μπλε.. :-| θα μπορουσατε να μου προτεινε κατι πανω σαυτο? Ευχαριστω :lol:
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # Πέτρος αρχιτέκτονας 14-04-2015 13:58
1) Για να μην γίνει σκοτεινό το δωμάτιο επίλεξε ένα αρκετά φωτεινό μωβ.
2) Επίσης το μωβ δημιουργείται από την ανάμειξη του μπλε και του κόκκινου. Συνεπώς υπάρχουν μωβ που πλησιάζουν προς το κόκκινο και μωβ που πλησιάζουν προς το μπλε. Η συμβουλή μου είναι να επιλέξεις ένα μωβ που πλησιάζει προς το ανοιχτό γαλάζιο, δηλαδή ένα φωτεινό και ψυχρό μωβ
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # ΑΣΠΑ ΤΣΙΣΚΑΚΗ 28-04-2015 14:50
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΗΝ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ 2 ΧΡΩΜΑΤΑ(ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΡΕΒΒΑΤΙΟΥ) ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΙΝΟ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΑΠΑΛΟ ΛΑΔΙ-ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ. ΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΑΝ ΒΑΣΗ(ΝΑ ΒΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΜΕ ΑΥΤΟ?) ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΡΕΒΒΑΤΙΟΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # Lina Interiors 01-08-2015 15:56
Μια εύκολη και σίγουρη λύση είναι να επιλέξεις ένα χρώμα (πχ λαδί) και από αυτό το χρώμα να πάρεις δύο αποχρώσεις: Μία φωτεινή και μια σκούρη (για την πλάτη του κρεβατιού).
Όσον αφορά στο ταβάνι, καλύτερα να το αφήσεις λευκό.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # ΑΡΤΕΜΙΣ 31-07-2015 10:13
Καλημερα σας...
Μολις αγορασα μια καινουργια κρεββατο καμαρα με κεφαλαρι σε πρασινο οινοπνευματι υφασμα οπως και το ιδιο γυρω απο αυτη!!
Στο επανω μερος τοποθετησα δυο μεγαλες μαξιλαρες με λουλουδια σε μωβ-λιλα και πρασινο... θα ηθελα να με βοηθησετε στο χρωμα του δωματιου που με προβληματιζει ετσι ωστε να δενει αρμονικα και να προσθετει και ηρεμια στο χωρο!!!!!!!!
Σας εθχαριστω θερμα! :lol:
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # Lina Interiors 01-08-2015 15:54
Αν θέλετε κάτι με προσωπικότητα χωρίς να γίνεται κραυγαλέο μπορείτε να βάψετε μόνο τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι με ένα έντονο χρώμα και για τους υπόλοιπους τοίχους να επιλέξετε ένα ανοιχτό χρώμα (λευκό, ζαχαρί, κρεμ κτλ). Όσον αφορά στο έντονο χρώμα μπορείτε να κοιτάξετε τις εξής δύο επιλογές:
Α) Να επιλέξετε μια απόχρωση πράσινου της ελιάς. Στο δωμάτιο θα επικρατεί το πράσινο που είναι πολύ χαλαρωτικό.
β) Να επιλέξετε μια ζεστή απόχρωση του κόκκινο-καφέ
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # Πέτρος αρχιτέκτονας 20-08-2015 11:02
Σύμφωνα με την περιγραφή σας, το σύνολο μοιάζει σαν ένα ανοιξιάτικο μπουκέτο από λουλούδια. Εγώ θα τολμούσα και κάτι ακόμη πιο έντονο όπως ένα φούξια τριαντάφυλλου.
Άλλωστε τα υπνοδωμάτια είναι συνήθως βαρετά. Οπότε γιατί να μην επιλέξετε κάτι νεανικό που θα σώσει χαρακτήρα στο δωμάτιο;
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # ΒΙΚΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ 30-08-2015 07:28
Γεια σας.Θα ήθελα να βάλω ταπετσαρία στο τοιχο που είναι το κρεβάτι μου.Το κρεβάτι ειναι υφασμάτινο κεφαλάρι στο χρώμα της άμμου.Τι θα μου προτείνατε.Επίσης θα ήθελα να βάλω και κάποιο καθρέπτη.Στο πλάι του κρεβατιου υπάρχει μεγάλη ντουλάπα.θα ήταν καλό να έβαζα πανω στα φύλλα καθρέπτη?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # decobook_team 07-09-2015 18:37
Η απάντηση στο ερώτημά σας βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο
decobook.gr/.../...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # Gorgina Meimeti 05-09-2015 19:35
Καλησπέρα κ συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε,. χρειάζομαι τη βοήθεια σας, έχω ένα κρεβάτι δερμάτινο καπιτονέ με ψηλό Κεφαλάρι δεξιά μπαλκονόπορτα κ αριστερά ντουλάπες λευκές, τον τοίχο στο Κεφαλάρι σκέφτομαι να τον κάνω Στουκο Βενετσιανο γκρι κ τους υπόλοιπους τοίχος ένα γκρι μπεζ , Τουαλέτα καθρέφτη κ κομοδίνα δεν έχω βρει ακόμα, Τι χρωμα κουρτίνες πάνε, κ πάνω απο το Κεφαλάρι μπορώ να βάλω πίνακα; Το δάπεδο ειναι ξύλινο. Σας στέλνω το κρεβάτι για να πάρετε μια ιδέα. arredamento.com.gr/.../...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # nikh klouva 04-11-2015 16:51
Καλησπερα συγχαρητηρια για τη δουλεια σας, με εχει βοηθησει πολυ, μολισ μετακομισα για 4η φορα σε ενα χρονο και χρειαζομαι βοηθεια. Το οδωματιο ειναι μικρο και οχι πολυ φωτεινο, εχει κρεμ ανοικτεσ ντουλαπεσ-πορτα και καφε μπαλκονοπορτα και εχω ενα μοβ παπλωμα και κυπαρισσι κρεβατι με πλατη και περιγραμμα με υφασμα. Επισης τα υπολοιπα επιπλα ειναι καφε σκουρο .Λατρευω το γκρι σε ολες τισ αποχρωσεισ και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Να προχωρησω να βαψω τις ντουλαπεσ και να κρατησω ανοιχτο γκρι τους τοιχου σ και ενα γκρι σκουρο στην πλατη του κρεβατιου με μοβ λεπτομερειες ετσι ωστε να παραμαεινε σε τριχρωμια η' εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε ωστε να μην χρειαστει αλλαγη στις ντουλαπες?? :-)
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
+1 # Πέτρος αρχιτέκτονας 23-11-2015 16:05
Για να πω την αλήθεια δυσκολεύομαι να καταλάβω το χώρο σας χωρίς να δω μια φωτογραφία ή χωρίς να τον επισκεφτώ από κοντά. Ωστόσο, το γκρι είναι ένα υπέροχα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει με όλα τα χρώματα και τα στυλ. Η γνώμη μου λοιπόν είναι να βάψετε τον τοίχο σε γκρι χρώμα και να δείτε το αποτέλεσμα. Αν σας ικανοποιεί αφήστε την ντουλάπα ως έχει. Σκεφτείτε ότι είναι αρκετά μεγάλος μπελάς να βάψετε την ντουλάπα και έχει και κόστος. Αν το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί τότε μόνο μπείτε στον κόπο να βάψετε την ντουλάπα.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
-1 # Χριστινα 24-01-2016 15:45
Γεια σας! Θελουμε να βάψουμε την κρεβατοκάμαρα μας η οποία είναι η ένωση δυο δωματίων με αποτέλεσμα να είναι ένα μεγάλο παραλληλόγραμμο δωμάτιο με ένα μπανάκι στη μέση. Τα έπιπλα είναι σκούρα καφέ εκτος απ το μπουντουάρ μ που είναι λευκό! Μας αρέσει το Μπλε αλλά δεν έχουμε καταλήξει στις αποχρώσεις.Βοηθείστε μας!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2012-11-04-22-38-17Θέλω να αλλάξω την κρεβατοκάμαρα μου. Έχω σκούρο καφέ δερμάτινο κρεβάτι και δυο ίδια κομοδίνα. Επίσης ένα έπιπλο πρωινού με ροδάκια και έναν καθρέφτη στο χρώμα του ξύλου. Να βάψω με γκρι ή μπλε βαθύ τους τοίχους και σε ποιο...
2012-11-18-21-10-33Θέλω να αλλάξω χρώμα στους τοίχους της κρεβατοκάμαρας και στο σαλόνι μας. Τι χρώματα να βάψω;
2012-10-02-21-54-20Θα βάψω το σπίτι μου, αλλά οι επιλογές πολλές και έχω πελαγώσει. Τι χρώμα και τι σχέδιο ή τεχνοτροπία θα προτείνατε για το παιδικό δωμάτιο, την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι? Αποκλείεται από παντού το μωβ....
2012-08-30-13-22-16Η κρεβατοκάμαρα μου είναι χρώμα wenge, η ντουλάπα και η πόρτα κερασιά και η κουρτίνα μου πορτοκαλί.. Τι χρώμα να βάψω τους τοίχους?
Διαφήμιση

Τελευταίες απαντήσεις

Τι χαλί και ριχτάρια να συνδυάσω σε μαύρο σαλόνι;
Πώς να τοποθετήσω τα είδη υγιεινής στο μπάνιο μου;
Πώς να διαμορφώσω ένα πολύ μικρό μπάνιο για να είναι λειτουργικό;
“Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρώμα κουρτίνα και πακέτο ρόμαν να βάλω σε ενιαίο χώρο (40τμ.) σαλοκουζίνας. Η κουζίνα είναι σε καφέ δρυς, το πλακάκι δαπέδου μπεζ και οι καναπέδες 2 θέσιος και 3 θέσιος σε αλέκιαστο μπεζ. Τραπεζαρία και μπουφές δεν υπάρχουν ακόμα, επίσης χρώμα τοίχου δεν επέλεξα Θέλω να φωτίσω το...
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+