Πώς να τοποθετήσω τα είδη υγιεινής στο μπάνιο που φτιάχνω;

Πώς να τοποθετήσω τα είδη υγιεινής στο μπάνιο που φτιάχνω; https://www.facebook.com/karampasis.solu/media_set?set=a.102446556485610.3341.100001607971618&type=3

Ερώτηση αναγνώστριας

“Θέλω στο δωμάτιο κλιμακοστασίου να φτιάξουμε ένα μπάνιο με ντουζιέρα και να βάλω μέσα πλυντήριο και στεγνωτήριο. Είναι διαστάσεις 1,90 Χ2,70. Υπάρχει παράθυρο στον τοίχο του 1,90 περίπου στη μέση. Πως να τοποθετηθούν τα είδη υγιεινής και τα ηλεκτρικά είδη που προανέφερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!” Χρήστος

Την απάντηση δίνει η Ζωή Καραμπάση (Interior designer)

Μας λείπουν βασικές πληροφορίες για τη σωστή τοποθέτηση των ειδών υγιεινής. Πρέπει να γνωρίζουμε που είναι η αποχέτευση γιατί δεν μετακινείται εύκολα (θέση λεκάνης) και που βρίσκεται η πόρτα του μπάνιου. Πήραμε ως δεδομένο και τις 2 περιπτώσεις τοποθέτησης της πόρτας, στο 1,90 και στο 2,70.

Παράδειγμα 1:

Εδώ μπορεί να γίνει μια μεγάλη χτιστή ντουζιέρα από τοίχο σε τοίχο όπου μπορείτε να δημιουργήσετε και χτιστό κάθισμα αν σας χρειάζεται.

Έγινε ένας χτιστός πάγκος 95εκ. όπου υπάρχει ο νιπτήρας, δίπλα του το πλυντήριο και από πάνω ακριβώς το στεγνωτήριο. Η λεκάνη μπορεί να μετακινηθεί δεξιά και αριστερά.

Παράδειγμα 2:

Εδώ αλλάζει η ντουζιέρα, γίνεται πορσελάνινη διαστάσεων 90χ90. Το πλυντήριο και το στεγνωτήριο μπορεί να μπει το ένα πάνω από το άλλο ή δίπλα.

Παράδειγμα 3:

Σε αυτή τη λύση αλλάζει η θέση της λεκάνης και η ντουζιέρα γίνεται 72Χ90 ή 90Χ90.

Παράδειγμα 4:

Στη παρακάτω λύση αλλάζουμε τη θέση της πόρτας και το μπάνιο διαμορφώνεται ανάλογα.

Σημείωση:

Όταν υπάρχει πλυντήριο μέσα στο μπάνιο ή άλλες συσκευές ,η καλύτερη τοποθέτηση είναι κοντά στη πόρτα ,σε περίπτωση βλάβης να μπορεί να βγει εύκολα από το μπάνιο.


Web: http://zoikarampasi.com/

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved