Τι χρώμα κουρτίνες να βάλω στην κρεβατοκάμαρα; Μπορώ να βάλω πίνακα πάνω από το κεφαλάρι;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ερώτηση αναγνώστριας: 

Καλησπέρα κ συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε,. χρειάζομαι τη βοήθεια σας, έχω ένα κρεβάτι δερμάτινο καπιτονέ με ψηλό κεφαλάρι δεξιά μπαλκονόπορτα και αριστερά ντουλάπες λευκές, τον τοίχο στο κεφαλάρι σκέφτομαι να τον κάνω Στούκο Βενετσιάνο γκρι και τους υπόλοιπους τοίχος ένα γκρι μπεζ. Τουαλέτα καθρέφτη και κομοδίνα δεν έχω βρει ακόμα, Τι χρώμα κουρτίνες πάνε, και πάνω από το κεφαλάρι μπορώ να βάλω πίνακα; Το δάπεδο είναι ξύλινο. Σας στέλνω το κρεβάτι για να πάρετε μια ιδέα.  
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

κρεβατοκάμαρα  πηγή εικόνας: http://www.arredamento.com.gr

Την απάντηση δίνει η Νάσια Καραγιώρα από Το Εργαστήρι

Όλα σας τα αντικείμενα, κρεβάτι και ντουλάπες, είναι ουδέτερα. Στο ύφος του κρεβατιού βέβαια, θα προτιμούσα κουρτίνες σε ταφτά ή σε μετάξι ή σε συνθετικό μετάξι.

Αν είναι να βάλετε πίνακα πάνω από το κρεβάτι, κάτι που κάλλιστα μπορείτε, τότε θα διάλεγα πρώτα τον πίνακα και μετά την τεχνοτροπία και τις κουρτίνες. Το σημείο ενδιαφέροντος πια θα είναι ο πίνακας και τα υπόλοιπα πρέπει να τον πλαισιώνουν. Αναλόγως τον πίνακα, δεν ξέρω αν θα διάλεγα μια τεχνοτροπία ή ένα τοίχο μονόχρωμο σε χρώμα που να αναδεικνύει τον πίνακα. Η τεχνοτροπία ίσως βγει αρκετά έντονη και τότε το μάτι δεν θα ξέρει που να εστιάσει…. Στον πίνακα ή στην τεχνοτροπία?? Αντί της τεχνοτροπίας μπορείτε να επιλέξετε μια ταπετσαρία τοίχου σε μικρό επαναλαμβανόμενο μοτίβο, ή που να έχει ύφανση… εμπνευστείτε από τα μεγάλα μουσεία!

Αφότου λοιπόν διαλέξετε τον πίνακα, τότε θα διαλέξετε και τις κουρτίνες. Μονόχρωμες, δίχρωμες, με σχέδιο στην ύφανση… δεν θα διάλεγα κάτι πολύ έντονο σε μια κρεβατοκάμαρα με συγκεκριμένα τετραγωνικά έχοντας και ένα πίνακα μέσα. 

Και μερικές φωτογραφίες για να εμπνευστείτε!!!

κρεβλατι, κεφαλάρι, πίνακας ζωγραφικής

κουρτίνες, ιδέες

κουρτίνες, δύο ζώνες, φάσα

Κουρτίνες, κρίκοι

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2015-05-07-08-32-08Η ηλιοπροστασία αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο της αρχιτεκτονικής, όχι μόνο για τις χώρες με μεγάλη ηλιοφάνεια, όπως οι Μεσογειακές αλλά και για τις βόρειες χώρες.
2010-12-12-20-01-00Πινελιές σε λευκούς τοίχους
2011-11-06-16-38-27Η τοποθέτηση σκιάστρων στα παράθυρα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας
2012-04-03-19-32-55Έχω καναπέ γκρι ανοιχτό και γκρι-μαύρα μαξιλάρια. Η εσωτερική κουρτίνα σου σαλονιού είναι γκρι ανοιχτή και η εξωτερική πιο χοντρή γκρι-μαύρο. Τα έπιπλα του σπιτιού είναι απόχρωση wenge. Θα ήθελα να βάλω έναν πίνακα πάνω από την τραπεζαρία μου. Τι χρώματα ταιριάζουν για να πάρω τον πινάκα και να φωτίσει...
Διαφήμιση

Τελευταίες απαντήσεις

Τι χαλί και ριχτάρια να συνδυάσω σε μαύρο σαλόνι;
Πώς να τοποθετήσω τα είδη υγιεινής στο μπάνιο μου;
Πώς να διαμορφώσω ένα πολύ μικρό μπάνιο για να είναι λειτουργικό;
“Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρώμα κουρτίνα και πακέτο ρόμαν να βάλω σε ενιαίο χώρο (40τμ.) σαλοκουζίνας. Η κουζίνα είναι σε καφέ δρυς, το πλακάκι δαπέδου μπεζ και οι καναπέδες 2 θέσιος και 3 θέσιος σε αλέκιαστο μπεζ. Τραπεζαρία και μπουφές δεν υπάρχουν ακόμα, επίσης χρώμα τοίχου δεν επέλεξα Θέλω να φωτίσω το...
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+