Τι χρώμα κουρτίνες να επιλέξω με wenge έπιπλα και γκρι χρώμα τοίχων

Ερώτηση αναγνώστριας

Τι χρώμα κουρτίνες μπορώ να συνδυάσω με χρώμα τοίχων hazelwood 1005 benjamin moore, και επίπλωση σε wenge αποχρώσεις?

Την απάντηση δίνει η Νάσια Καραγιώτα από το εργαστήρι

Έχετε διαλέξει ένα πάρα πολύ όμορφο και ‘ελαφρύ’ χρώμα για τους τοίχους και έχουμε ως βάση τα σκούρα wenge έπιπλα.

Σε ήσυχους τόνους θα κινούμασταν σε μια γκρι-καφέ (elephant ) κουρτίνα, στην οποία εγώ θα πρόσθετα και μια φάσα στο κάτω μέρος σε πιο έντονο χρώμα και λίγο πιο σκούρο από αυτό του τοίχου. Πολύ σικ και τόσο όσο!

Αν τώρα νομίζετε βλέποντας το χώρο ότι χρειάζεστε φως, τότε μια bright άσπρη κουρτίνα θα ήταν πολύ εντυπωσιακή. Φυσικά και πάλι ο χώρος ενδείκνυται για χρώμα, εάν θελήσετε να τον ζωηρέψετε! Συγκεκριμένες αποχρώσεις του πράσινου ή του κίτρινου, θα ήταν πολύ ταιριαστές.

Εάν πάλι θέλετε χρωμα αλλά όχι στην κουρτίνα, τότε κινηθείτε στις βασικές κουρτίνες, δηλαδή ή την λευκή ή την elephant με φάσα πιο έντονη του τοίχου και παίξτε με διακοσμητικά μαξιλάρια, μαξιλάρες πατώματος , τυχόν διακοσμητικά κλπ. Καλή επιτυχία!

Σχετικά Άρθρα

  • Βρεφικά σεντόνια και βρεφικές κουρτίνες για το τέλειο δωμάτιο του μωρού Βρεφικά σεντόνια και βρεφικές κουρτίνες για το τέλειο δωμάτιο του μωρού

    Νέο μωράκι στην οικογένεια; Είτε μόλις γεννήσατε, είτε ετοιμάζεστε να το φέρετε στον κόσμο, τα βρεφικά σεντόνια και οι βρεφικές κουρτίνες θα έπρεπε να βρίσκονται ήδη στο δωμάτιο του δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να μεγαλώσει σωστά και προστατευμένο.

  • Κουρτίνες, στόρια, πάνελ παραθύρων: Τα μοναδικά πλεονεκτήματα τους Κουρτίνες, στόρια, πάνελ παραθύρων: Τα μοναδικά πλεονεκτήματα τους

    Τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες, ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό και τη θέα, συμπληρώνονται συνήθως από τις κουρτίνες, τα στόρια, τα πάνελ κ.ά. Τα πλεονεκτήματα της χρήσης κουρτινών θα μπορούσαν να συνοψιστούν στα παρακάτω:

  • Προβλήματα χώρου που διορθώνονται με το χρώμα Προβλήματα χώρου που διορθώνονται με το χρώμα

    Το χρώμα αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία του διακοσμητή εσωτερικών χώρων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να «διορθώσει» πιθανά προβλήματα όπως ελλιπή φυσικό φωτισμό, χαμηλές οροφές, στενούς διαδρόμους κτλ. Άλλωστε η αλλαγή χρώματος είναι η πιο συνηθισμένη εργασία που επιλέγεται σε ολική ή μερική ανακαίνιση σπιτιού. Δείτε μερικά από τα πιο συνηθισμένα ζητήματα που μπορούν να βελτιωθούν ή ακόμη και να λυθούν με την κατάλληλη χρήση του χρώματος.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved