Τι χρώματα να διαλέξω για την σαλοτραπεζαρία και τα ντουλάπια της κουζίνας μου;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ζαχαρί σαλόνι, ζαχαρί καναπές, γαλάζιες ταπετσαρισμένες καρέκλες τραπεζαρίας
 

Ερώτηση αναγνώστριας

“Μπήκα τυχαία στον ιστοσελίδα σας και διάβασα ιδέες που δίνετε για το σπίτι..Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε τι χρώματα θα μπορούσα να βάλω στο σαλόνι-τραπεζαρία , δηλαδή τι χρώμα τραπεζαρία τι χρώμα σύνθεση, καναπέ και πως να φτιάξω την κουζίνα τα χρώματα από τα ντουλάπια. Το σαλόνι είναι ενιαίο με τραπεζαρία και η κουζίνα δεν έχει πόρτα..φαίνεται από σαλόνι.Όλο είναι με laminate σκούρο καφέ και με ανοιχτό χρώμα νερά.  Στέλνω φώτο. Ευχαριστώ..." Κωνσταντίνα

Η άποψη μας

Η όψη του ξύλου στο δάπεδο του χώρου δίνει μια υπέροχη αίσθηση θαλπωρής, ιδιαίτερα τα σκούρα δάπεδα προσδίδουν τη διαφορετικότητα στον κάθε χώρο. Συνδυάζονται σχεδόν με όλα τα στυλ διακόσμησης. Ωστόσο πρέπει να έχετε υπόψη ότι σχετικά με την επίπλωση πρέπει να κινηθείτε σε ανοιχτόχρωμους τόνους. Ο συνδυασμός σκούρου δαπέδου και ανοιχτόχρωμων επίπλων δημιουργεί ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

dark laminate,σκούρο καφέ δάπεδο λάμινειτ

Συγκεκριμένα για το σαλόνι μπορείτε να κινηθείτε σε τόνους του υπόλευκου/ μπεζ και να προσθέσετε πινελιές χρώματος με μαξιλάρια ή ριχτάρια.

Για την τραπεζαρία επιλέξτε τραπέζι σε ξύλο ανοιχτού χρώματος με επίσης ξύλινη ή γυάλινη τάβλα και καρέκλες επίσης με ξύλινο σκελετό στην ίδια απόχρωση με το τραπέζι και ανοιχτού χρώματος ταπετσαρία, π.χ γαλάζιο, λαδί ή ταπετσαρισμένες. Καθώς ο χώρος της κουζίνας είναι ορατός από το καθιστικό, θα πρέπει και εδώ να κινηθείτε σε τόνους παρόμοιους. Έτσι για τα ντουλάπια της κουζίνας προτείνουμε επίσης το υπόλευκο/ζαχαρί για τα πορτάκια και σκουρόχρωμο πάγκο.

ζαχαρί καναπές, ζαχαρί χαλί, ταπετσαρισμένες καρέκλες

Ανάλογα με το μέγεθος του χώρου μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον πινελιές χρώματος σε διακοσμητικά, πίνακες, κουρτίνες και χαλιά διατηρώντας πάντα τη διακριτικότητα στο χώρο.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τελευταίες απαντήσεις

Τι χαλί και ριχτάρια να συνδυάσω σε μαύρο σαλόνι;
Πώς να τοποθετήσω τα είδη υγιεινής στο μπάνιο μου;
Πώς να διαμορφώσω ένα πολύ μικρό μπάνιο για να είναι λειτουργικό;
“Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρώμα κουρτίνα και πακέτο ρόμαν να βάλω σε ενιαίο χώρο (40τμ.) σαλοκουζίνας. Η κουζίνα είναι σε καφέ δρυς, το πλακάκι δαπέδου μπεζ και οι καναπέδες 2 θέσιος και 3 θέσιος σε αλέκιαστο μπεζ. Τραπεζαρία και μπουφές δεν υπάρχουν ακόμα, επίσης χρώμα τοίχου δεν επέλεξα Θέλω να φωτίσω το...
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+