Τι χρώμα να βάψω δίχωρη σουίτα ξενοδοχείου;

Τι χρώμα να βάψω δίχωρη σουίτα ξενοδοχείου; http://www.houzz.com/photos/16428347/St-Pancras-Penthouse-Apartment-contemporary-bedroom-london

Ερώτηση αναγνώστριας

“Θα ήθελα τη γνώμη σας για τη αλλαγή χρώματος σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Είναι δίχωρη σουίτα. Το υπνοδωμάτιο έχει επίπλωση σε χρώμα οξιάς, αλλά στο κεφάλι υπάρχει ταπετσαρία σε μπεζ-μαύρο με ξύλινη κορνίζα καφέ σκούρο χρώμα. Το σαλόνι είναι καναπές γωνιακός σε μπεζ χρώμα και ακριβώς απέναντι υπάρχει καφέ σκούρου χρώματος ξύλινη σύνθεση στον τοίχο, που είναι βάση για τη τηλεόραση με μερικά ραφάκια για διακοσμητικά. Περιμετρικά της σύνθεσης υπάρχει πάλι ταπετσαρία σε μπεζ-μαύρο χρώμα. Οι πόρτες είναι σκούρο καφέ χρώμα. Ευχαριστώ.” Αλεξάνδρα

Η άποψη μας

Τα δωμάτια ξενοδοχείων γενικά πρέπει να αποπνέουν κομψότητα και φιλικότητα, ώστε να προσφέρουν άνετη και φιλόξενη διαμονή.

Υπνοδωμάτιο

Το κρεβάτι από οξιά με το πλαίσιο της ταπετσαρίας στο κεφαλα΄ρι αποτελούν το κεντρικό στοιχείο του δωματίου. Κατά συνέπεια για τους τοίχους πρέπει να επιλέξουμε απόχρωση από μία χαλαρωτική παλέτα χρωμάτων, ώστε σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου (δάπεδο, υφάσματα, διακοσμητικά αντικείμενα) να επιτύχουμε την απαιτούμενη θαλπωρή και οικειότητα κατά τη διαμονή.

Καθώς δε γνωρίζουμε την απόχρωση του δαπέδου και της κουρτίνας και επίσης το ύφος διακόσμησης του χώρου, προτείνουμε είτε μία απαλή απόχρωση του γαλάζιου-μωβ για σύγχρονο ύφος του χώρου, είτε την μπεζ-ροζ απόχρωση του ανθού της αμυγδαλιάς που αναδεικνύεται περισσότερο σε κλασικότερο ύφος του χώρου.


Καθιστικό

Εφόσον και στο χώρο αυτό επαναλαμβάνεται η επιλογή του πλαισίου με ταπετσαρία πίσω από τη σύνθεση της τηλεόρασης, ο καναπές έχει ανάλογη απόχρωση και οι πόρτες έχουν σκούρο καφέ χρώμα, οδηγούμαστε στην επιλογή του ίδιου χρωματικού σχήματος με το υπνοδωμάτιο, ώστε ταυτόχρονα να επιτύχουμε οπτικά ενιαίο χρωματικό αποτέλεσμα για αίσθηση μεγαλύτερης ευρυχωρίας στη σουίτα.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved