Τι χρώμα να βάψω το δωμάτιο για κορίτσι 13 ετών;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

φούξια κρεβάτι, γκρι τοίχοι, λευκό κομοδίνο

Ερώτηση αναγνώστριας

“Θέλω να βάψω τους τοίχους του δωματίου της κόρης μου 13 χρονών. Ο καναπές-κρεβάτι που θέλω να συνδυάσω είναι έντονο τριανταφυλλί (φουξ). Τι χρώμα να επιλέξω;” Τίνα

Η άποψη μας

Το φούξια είναι ένα δυναμικό χρώμα που προσελκύει τα βλέμματα και προκαλεί για δράση. Δημιουργεί συναισθήματα αισιοδοξίας και ευχαρίστησης.

Το κρεβάτι αποτελεί ένα από τα σχετικά ογκώδη έπιπλα στο υπνοδωμάτιο και σε συνδυασμό με το έντονο χρώμα του αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο του χώρου.

Για ένα αρμονικό αποτέλεσμα στο χώρο, πιστεύουμε ότι πρέπει να κινηθείτε σε αποχρώσεις που δημιουργούν ηρεμία και γαλήνη στο χώρο, λαμβάνοντας υπόψη και τα χρώματα των υπόλοιπων στοιχείων στο χώρο.

Toniagirl bedroom01a, φούξια κρεβάτι, γκρι τοίχοι, δωμάτιο κοριτσίστικο

Προτείνουμε δύο αποχρώσεις

Ανοιχτό γκρι με τόνους της λεβάντας, μια απαλή, εκλεπτυσμένη απόχρωση που σε συνδυασμό με το τριανταφυλλί προσδίδει ένα τέλειο, φωτεινό και χαριτωμένο αποτέλεσμα στο χώρο.

touch of gray, χρώμα γκρι ανοιχτό

Υπόλευκο μπεζ-σοκολά με τόνους γκρι και κόκκινου, απόχρωση ευέλικτη και φιλική, που ταιριάζει σε γαλήνια περιβάλλοντα, αλλά προσθέτει τόνους χρώματος σε χώρους που προκαλούν αυθορμητισμό και αισιοδοξία.

albescent, χρώμα υπόλευκο μπεζ, ανοιχτό σοκολά

Εφόσον το μέγεθος του χώρου και η διάταξη των επίπλων το επιτρέπει, μπορείτε σε ένα τοίχο να εναλλάξετε ρίγες του χρώματος με λευκό, κάθετες ή οριζόντιες.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

deco-ideas-for-girl-roomΙδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο του κοριτσιού
2011-12-23-15-50-47Πως μπορώ να οργανώσω ένα μακρόστενο δωμάτιο για δύο κορίτσια?
Διαφήμιση

Τελευταίες απαντήσεις

Τι χαλί και ριχτάρια να συνδυάσω σε μαύρο σαλόνι;
Πώς να τοποθετήσω τα είδη υγιεινής στο μπάνιο μου;
Πώς να διαμορφώσω ένα πολύ μικρό μπάνιο για να είναι λειτουργικό;
“Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρώμα κουρτίνα και πακέτο ρόμαν να βάλω σε ενιαίο χώρο (40τμ.) σαλοκουζίνας. Η κουζίνα είναι σε καφέ δρυς, το πλακάκι δαπέδου μπεζ και οι καναπέδες 2 θέσιος και 3 θέσιος σε αλέκιαστο μπεζ. Τραπεζαρία και μπουφές δεν υπάρχουν ακόμα, επίσης χρώμα τοίχου δεν επέλεξα Θέλω να φωτίσω το...
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+