Τι χρώμα να διαλέξω για τους τοίχους και τη μοκέτα στο υπνοδωμάτιο μου;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ερώτηση αναγνώστριας

“Τι χρώματα θα προτείνατε για τοίχους & μοκέτα σε υπνοδωμάτιο με κόκκινες κουρτίνες (4 κομμάτια: 2 διάφανες+ 2 σκούρες), μαύρα κομοδίνα & ραφάκια και μεταλλικό ανθρακί-μαύρο κρεβάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!” Δανάη

Η άποψη μας

Οι κόκκινες κουρτίνες προσθέτουν ζεστασιά και ύφος στο υπνοδωμάτιο και συνδυάζονται μοναδικά με τη λιτότητα και διαχρονικότητα του μαύρου κρεβατιού.

Η επιλογή χρωμάτων στους τοίχους και τη μοκέτα εξαρτάται από το στυλ και το μέγεθος του δωματίου.

Σε σύγχρονο λιτό ύφος διακόσμησης θα προτείναμε μονοχρωματικό σχήμα του γκρι, δηλ. ανοιχτό γκρι στους τοίχους και ένα τόνο σκουρότερο γκρι για τη μοκέτα. Με τις επιλογές αυτές αναδεικνύεται το βαθύ, ζεστό χρώμα της κουρτίνας.

danae bedroom 03

Σε κλασικό ύφος διακόσμησης προτείνουμε ένα σκούρο γκρι τόνο για τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι, ενώ στους υπόλοιπους τοίχους προτείνουμε ένα ανοιχτό τόνο του μπεζ και μια σκουρότερη μπεζ απόχρωση για τη μοκέτα.

danae bedroom 02 

Σχόλια  

 
0 # Ελισάβετ Τζάλλα 21-06-2013 18:39
Τι χρώμα λάκας να βάψω τα έπιπλα της κρεβατοκάμαράς μου? (κρεβάτι- κομοδίνα τουαλέτα- σκαμπώ)
Μου αρέσει το μπλε και το γκρι σκούρο και λέω να βάψω τους τοίχους ένα vieux rose....θα ταιριάζουν άραγε μεταξύ τους?
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # decobook_team 22-06-2013 23:27
Επιλέξτε γκρι σκούρα λάκα για τα έπιπλα σας και μη διστάζετε να βάψετε vieux rose τους τοίχους σε δύο τόνους (ανοιχτόχρωμη απόχρωση και σκουρότερη για τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι).
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # Maro 26-04-2014 21:20
Στο υπνοδωμάτιο μου έχω μαύρο τοίχο πίσω από το κρεβάτι, αριστερά άσπρο(ash) και απέναντι απαλό γκρι. Κουρτίνες δεν θέλω γιατί έχει sainless steel blinds μέσα στα παράθυρα. Τι θα μπορούσα να βάλω πάνω από το κρεβάτι για να σπάσει το μαύρο και να φύγω από το κλασσικό πίνακα?
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # decobook_team 01-05-2014 18:27
Η απάντηση μας βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο decobook.gr/.../...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # θάλεια 26-02-2015 15:57
το υπνοδωμάτιο μας είναι με καφέ κρεβατοκάμαρα και ντουλάπες(της καρυδιάς) και κόκκινες κουρτίνες. Τι χρώμα να βάψω τους τοίχους, μου αρέσουν τα φωτεινά, ζεστά, χαλαρωτικά δωμάτια.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # decobook_team 03-03-2015 22:38
Η απάντηση μας βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο
decobook.gr/.../...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2013-04-14-17-21-44Φτιάχνω την κρεβατοκάμαρα μου και θα ήθελα μια γνώμη σχετικά με τα χρώματα επίπλων(κρεβάτι-ντουλάπα) και τι επιλογές ταιριάζουν στον τοίχο. Μου αρέσει αρκετά το βιομηχανικό στυλ και γενικά γήινοι χρωματισμοί-όχι όμως ιδιαίτερα σκούροι ή...
2015-11-07-18-48-03Κρεβατοκάμαρα με κεραμιδί και καφέ κουρτίνα και έπιπλα σε καρυδιά σκούρη. Τι χρώμα να την βάψω και τι χαλάκια να πάρω? Καθιστικό-σαλόνι-τραπεζαρία ένας ενιαίος αρκετά μεγάλος χώρος με έπιπλα νεοκλασικά σε καρυδί απόχρωση. Κουρτίνες κεραμιδί με ρίγα ήπιο χρυσαφί καθιστικό κεραμιδί και σαλόνι εκρού με...
Διαφήμιση

Τελευταίες απαντήσεις

Τι χαλί και ριχτάρια να συνδυάσω σε μαύρο σαλόνι;
Πώς να τοποθετήσω τα είδη υγιεινής στο μπάνιο μου;
Πώς να διαμορφώσω ένα πολύ μικρό μπάνιο για να είναι λειτουργικό;
“Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρώμα κουρτίνα και πακέτο ρόμαν να βάλω σε ενιαίο χώρο (40τμ.) σαλοκουζίνας. Η κουζίνα είναι σε καφέ δρυς, το πλακάκι δαπέδου μπεζ και οι καναπέδες 2 θέσιος και 3 θέσιος σε αλέκιαστο μπεζ. Τραπεζαρία και μπουφές δεν υπάρχουν ακόμα, επίσης χρώμα τοίχου δεν επέλεξα Θέλω να φωτίσω το...
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+