Είναι σωστός ο συνδυασμός γκρι-μπορντό για παιδικό δωμάτιο;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ερώτηση αναγνώστριας: 

"Σκέφτομαι να βάψω το δωμάτιο του 6 χρονου γιού μου. Τα έπιπλα θα είναι χρώμα καρυδιάς με λάκα εκρού στο κεφαλάρι. Η διακόσμηση θα είναι πειρατές όσον αφορά τις κουρτίνες, το φωτιστικό και το χαλί. Θα ήθελα την γνώμη σας για έναν τοίχο (μικρό) σε μπορντό και το υπόλοιπο λέω γκρι ανοιχτό με μπορντό στοιχεία στην ντουλάπα. Αν έχετε κάποιον άλλον συνδυασμό καλύτερο θα τον ήθελα."

Η απάντησή μας:

Ο συνδυασμός που αναφέρετε (γκρι και μπορντό) είναι πραγματικά υπέροχος, πρωτότυπος, ζεστός και κυρίως ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. 
Ειλικρινά, δεν έχουμε να προτείνουμε κάποιον καλύτερο συνδυασμό. Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερο και θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και το γιό σας. 
 
Το μόνο που μπορούμε να σας προτείνουμε, αν και εφόσον θέλετε να προσθέσετε και τρίτο χρώμα στο συνδυασμό γκρι-μπορντό είναι το μπλέ χρώμα (σκούρη απόχρωση). Μπορείτε για παράδειγμα να αγοράσετε μπλέ σεντόνια και μπλέ μαξιλαροθήκες. 
 
χρώματα για παιδικό δωμάτιο

Σχόλια  

 
0 # ΙΩΑΝΝΑ 22-04-2013 23:03
Έχω ένα γιό 3 ετών θέλω να βάψω το δωμάτιο του και δέν
μπόρω να αποφασίσω τι χρώμα να το κάνω σκέφτομαι το γκί με ένα μπλέ ή γαλάζιο τα έπιπλα θα έναι και αύτα σε αυτή την απόχρωση του μπλέ, με γκρί, γαλάζιο το ξύλο κάνει νέρα με τα χρώματα αύτα κουρτίνα δέν έχω πάρει ακόμη αλλά σκέφτομαι κάτι σε γάλαζιο θα ήθελα να και τήν γνώμη σας
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # deco_team 24-04-2013 00:32
Για να αποφύγετε τη μονοτονία του γαλάζιου και του γκρι στο παιδικό δωμάτιο του 3-χρονου γιου σας, μπορείτε να βάλετε πινελιές κόκκινου χρώματος σε σημεία του χώρου (σε κουβερλί/σενδόνια ή στην κουρτίνα). Εναλλακτικά μπορείτε να συνδυάσετε το γαλάζιο με ανοιχτόχρωμη απόχρωση της μόκας ή της άμμου για να δημιουργηθεί αίσθηση οικειότητας στο χώρο.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
0 # jasmine 28-11-2013 23:36
Έχω ένα μικρό δωμάιο 6τ.μ. για τον γιό μου και θέλω να το διακοσμήσω με καράβακι - δίχτυα και πειρατικά αντικείμενα λόγω έλλειψης χώρου σκέφτομαι ότι όλα πρέπει να είναι στους τοίχους και να κρέμονται απο το ταβάνι, σκέφτομαι να φτιάξω μια μεγάλη ξυλοκατασκευή για καράβι με θαλασσόξυλα και λινάτσα και να το βάλω στον τοίχο και με κάποιο τρόπο να κρεμάσω απο το ταβάνι δίχτυ ψαρέματος και αν βρω οικονομικό ένα διακοσμητικά φιλιστρίνι,έμια τύπου ανεμόσκαλας με έναν παπαγάλο .. τι άλλο ? βέβαια το δωμάτιο είναι εφηβικό , τι μου προτείνεται πως να τα σνδυάσω όλλα αυτά και που θα ταβρω οικονομικά? Παρακαλώ απαντήστε μου στο μειλ μου. Ευχαριστώ.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Διαφήμιση

Άλλα σχετικά άρθρα

2014-03-06-08-48-51Τι γνώμη έχετε για τα χρώματα γκρι-μπλε για δωμάτιο αγοριού; Ταιριάζουν τα χρώματα αυτά μεταξύ τους; Τι γνώμη έχτε για το μουσταρδί χρώμα; Θα μπορούσε να προστεθεί για να δώσει μια πιο χαρούμενη νότα στο χώρο; Η μοκέτα του δωματίου είναι...
2010-03-30-15-35-37Διαμόρφωση- οργάνωση διώροφης κατοικίας στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης
flip-Το έπιπλο Flip είναι ένα παιδικό κάθισμα, ιδανικό για την ώρα του παιχνιδιού.
Θα μπορούσατε να μας προτείνετε χρώματα για τους τοίχους του παιδικού δωματίου για υπερκινητικό παιδί. Ευχαριστώ
Διαφήμιση

Τελευταίες απαντήσεις

Τι χαλί και ριχτάρια να συνδυάσω σε μαύρο σαλόνι;
Πώς να τοποθετήσω τα είδη υγιεινής στο μπάνιο μου;
Πώς να διαμορφώσω ένα πολύ μικρό μπάνιο για να είναι λειτουργικό;
“Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρώμα κουρτίνα και πακέτο ρόμαν να βάλω σε ενιαίο χώρο (40τμ.) σαλοκουζίνας. Η κουζίνα είναι σε καφέ δρυς, το πλακάκι δαπέδου μπεζ και οι καναπέδες 2 θέσιος και 3 θέσιος σε αλέκιαστο μπεζ. Τραπεζαρία και μπουφές δεν υπάρχουν ακόμα, επίσης χρώμα τοίχου δεν επέλεξα Θέλω να φωτίσω το...
Featured Links:
Διαφήμιση

Banner συνεργατών

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροτεχνίες για παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Google+